HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgrad studier i Worcester i USA 2020

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Worcester er en historisk universitetsby i Massachusetts. Byen er hjem til flere universiteter som spesialiserer seg på medisin, psykologi og farmasøytiske fag. Språkbarrieren er ikke et problem siden det er ulike institusjoner som tilbyr språkkurs.

Bachelorgradgrader i Worcester i USA

treff Filter

Bachelor i helsefag

Assumption University
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Assumption College s Health Sciences Program forbereder studentene for et bredt spekter av karrieremuligheter i det voksende feltet av helsevesen, med applikasjoner til klinis ...

Les mer