Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Deltid

Topp universiteter Deltid Bachelorgrad studier i Veterinærvitenskap 2019

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

En student i veterinærmedisin kan lære å behandle og ta vare på syke og skadede dyr. De kan fokusere på en bestemt gruppe dyr (hest, små dyr, etc.) eller håndtere dyreliv i stedet for husdyr.

Deltid Bachelor i Veterinærvitenskap

Les mer Minimér

1 Resultater i Veterinærvitenskap

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Kurset gir studentene en praktisk læring rettet mot det profesjonelle markedet av et fakultet sammensatt av leger lærere som har lang erfaring i sine respektive områder. ... [+]

I løpet

Kurset gir studentene en praktisk læring rettet mot det profesjonelle markedet av et fakultet sammensatt av leger lærere som har lang erfaring i sine respektive områder av atuação.No Veterinær Complex er utviklet undervisningspraksis, forskning, extension, og medisinsk og kirurgisk behandling av små og store dyr, utfyller den teoretiske undervisningen.

Dens støttestruktur har tre operasjonsstuer, åtte kliniske omsorg klinikker, kliniske laboratorier, husdyravl og forebyggende medisin, obduksjons rom og kirurgisk teknikk, anatomi laboratorier og mikroskopi, flytende rom og bildeindustrien ( radiologi, ultralyd og ekkokardiografi), samt store dyr omsorg verksted, boder og kenneler for å holde dyr Complex og under omsorg. ... [-]

Brasil São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
Campus
Les mer på norsk