Bachelorgradsprogram i helsefag

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelorgradsprogram i helsefag

For første gang i Østerrike tilbyr Karl Landsteiner Private University of Health Sciences et tverrfaglig studieprogram innen medisin rettet mot Bologna-modellen. Bachelorprogrammet i helsevitenskap gir studentene tilgang til nye, innovative fagområder innen helsefag og danner grunnlaget for Leger trening dar.

Ved å integrere feltene humanmedisin, medisinsk teknologi og helseøkonomi, utdannes medisinske eksperter med en fremtidsrettet kvalitetsprofil: Takket være den strukturerte undervisningen i faglige ferdigheter har kandidater tverrfaglig kommunikasjons- og løsningsferdigheter. De er i stand til å oppfatte og løse helseproblemer. De finner veien rundt et nettverksmiljø i hele det offentlige helseområdet og kan tilstrekkelig kommunisere og handle på problemer.

Takket være en strukturert nettverksmekling av faglige ferdigheter og tverrfaglig kunnskap har de nyutdannede tverrfaglig kommunikasjon, handling og løsningsferdigheter innen medisinsk, medisinsk teknologi og helseøkonomiske problemer. Fullførelsen av bachelorgraden i helsefag er forutsetningen for det integrerende mastergradsprogrammet i humanmedisin, men erstatter ikke studiet av humanmedisin.

program struktur

Klasser holdes i moduler i alle semestre. Disse er strukturert når det gjelder tid og innhold slik at de oppfyller kravene til tverrfaglighet. I 1. og 2. studieår blir kunnskap og forståelse formidlet på flere nivåer (grunnleggende kunnskap, betydning kontekst, ferdigheter og vitenskapelig grunnlag). I 3. studieår foregår et spesialiseringsår med hovedfokus på medisinsk innhold som forberedelse til masterprogrammet i humanmedisin og klinisk praktisk trening. Dette spesialiseringsåret vil bli utarbeidet i 4. semester med praktisk eksamen og sykehusplass eller en utvidet faglig fagvurdering.

ferdigstillelse

Studentene fullfører bachelorgraden i helsevitenskap med en avsluttende eksamen og skriving av en bacheloroppgave. Dette kan danne grunnlaget for studieteksten og den etterfølgende masteroppgaven.

Bacheloroppgaven tjener utvikling og bevis på teoretisk og metodisk kompetanse av helsevitenskapelig arbeid. Metodisk korrekt og systematisk utarbeidelse av et vitenskapelig arbeid samt vitenskapelig korrekt presentasjon av resultatene (muntlig og skriftlig) må bevises. Strukturen bør allerede tilsvare et vitenskapelig arbeid.

For mer informasjon om opptakskrav og søknadsprosess og datoer og tidsfrister, besøk vår hjemmeside www.kl.ac.at.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and couns ... Les mer

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and counselling, and neurorehabilitation. Minimér
Krems an der Donau