Read the Official Description

I løpet

Den faglige opplæring av utdannet profesjonell i biomedisin ved Universitetet i Franca, styres i profilen til generell og humanistisk utdannelse, til å arbeide i helseforebyggende og profileringsarbeid innenfor de høyeste kvalitetsstandarder og etiske prinsipper. Den nye pedagogiske høyere lavere grad i biomedisin prosjektet bidrar til forbedring av ferdigheter og kompetanse i faglig innenfor arbeidsmarkedet perspektiv.

arbeidsmarked

Biomedisinsk er den personen som forfølger aktiviteter knyttet til klinisk analyse, toksikologisk analyse, blodbank, molekylærbiologi, cytologi, bildeanalyse, miljøanalyse, matvitenskap, produksjon og analyse av biobasert, ekstra perfusjon, vitenskapelig forskning, kompetanse, akupunktur , estetisk biomedisin, undervisning, koordinering av posisjoner, revisjon og sanitarista.Com teknologiske utviklingen, har den biomedisinske banen utvidet hovedsakelig i molekylær onkologi, bioteknologi, på assistert menneskelig reproduksjon og bioteknologi.

differensial

Kurset for biomedisin har høyt kvalifiserte lærere, som består av lærere og leger, Den har infrastruktur med moderne undervisningslaboratorier, godt utstyrt, slik at du kan utføre viktige praktiske aktiviteter på bakgrunn av teoretisk kunnskap. Kurset gir muligheten til å utvikle vitenskapelige prosjekter, tilsyn praksisplasser i ulike områder, fritidsaktiviteter gjennom Faglig tekniske besøk. Andre slag differensial: det tredje året på rad, spilte i evalueringen av Student Guide (GE) / 2014 Editora Abril; klassifiseringen av University of São Paulo i 2014 Ranking Sheet (RUF), er blant de ti beste banene i landet; Det er den nest beste private institusjoner og den første i delstaten São Paulo.

mer informasjon

Overvåket Internship kreves for å bli utført utenom vanlig skoletid.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2019
Duration
8 - 8 semestre
Deltid
Pris
898 BRL
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Application deadline

Mars 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato