Biomedisinsk teknikk (BME) er en revolusjonerende og givende felt: Biomedisinske ingeniører er på i forkant av medisinske gjennombrudd som forbedrer livskvaliteten for millioner av mennesker verden over. Noen av innovasjoner de har opprettet inkluderer kunstige organer, medisinske bildesystemer, laser kirurgi, blod analysatorer, automatisk pasientovervåking, og rehabiliteringsenheter og prosedyrer. Fagområder inkluderer celle og tissue engineering, biomekanikk, bioinstrumentation, ortopedisk engineering, medisinsk teknikk, biomaterialer, rehabilitering engineering, medisinsk bildebehandling, og systemer fysiologi. Programmet er sentrert på student suksess og våre pedagogiske målsettinger beskrive hva nyutdannede av de store gjøre etter endt utdanning.

Bio Med

Biomedical Engineering Raske fakta

  • Western New England College studenter produsere prisbelønte forsknings- og designprosjekter. Alle våre Senior Design Prosjekter i løpet av de siste ni årene har blitt publisert og presentert på regionale eller nasjonale tekniske konferanser.
  • Nasjonalt, 20 prosent av biomedisinsk engineering nyutdannede gå på medisinstudiet. Ved Western New England University, kreves pre-med kurs passer direkte inn i BME pensum.
  • Trettiåtte prosent av studenter som studerer biomedisinsk engineering ved Western New England College er kvinner.
  • Mange av våre studenter konkurrere om og er tildelt prestisjetunge sommerjobber over hele landet.

Fleksibilitet Innenfor Curriculum

BME tilbyr et bredt spekter av områder av spesialisering, inkludert spor i medisin og industri. Erkjennelsen av dette, kan vi tilby fleksibilitet i vår læreplan som lar deg velge valgfag som interesserer deg mest.

En ideell Pre-medisinsk Degree

Hvis dine karriereplaner omfatter medisinsk skole, er Biomedical Engineering den dur for deg. Vi tilbyr gode pre-medisinsk rådgivning og muligheter til å få klinisk eksponering ved lokale sykehus. Premedical kurs passer direkte inn i BME pensum.

Biomedisinske ingeniører har en unik evne til å fungere som en bro mellom engineering og medisin. Den raske utviklingen av høyteknologi i alle medisinske spesialiteter har økt etterspørselen etter ingeniører som har en dybde på kunnskap i både engineering og fysiologi. Bioingeniører gjøre betydelige bidrag til samfunnet ved å forbedre pasientbehandlingen og til slutt forbedre livskvaliteten for andre. Western New England College gir Biomedical Ingeniørstudenter med et solid ingeniørbakgrunn og en grundig forståelse av menneskets fysiologi, anatomi og biologi er nødvendig for å være en vellykket biomedisinsk ingeniør. Læreplanen er designet for maksimal fleksibilitet, slik at elevene til å velge valgfag som er av størst interesse. I junior og senior år, studentene velge fire "sekvens valgfag", to tekniske valgfag, samt en serie på fem allmennutdanning kurs som oppfyller universitetets krav om et perspektiv på etikk, historie, estetikk, integrert liberal og faglig læring, kulturstudier, og sosiale og atferdsmessige problemer. Studentene blir utsatt for de store fysiologiske systemer i løpet av hver av de fire siste semestrene gjennom laboratoriearbeid, kurs, og gjennom hjørnestein Senior Design Project.

Karrieremuligheter

Biomedical Engineering programmet ved Western New England College er utformet for å forberede studentene for enten umiddelbar ansettelse eller for opptak til master eller medisinsk skole. Etterspørselen etter biomedisinske ingeniører vokser som mer og mer teknologi er å finne sin vei inn i alle grener av medisinen. Siden innen biomedisinsk teknikk er så bred, mange av våre kandidater velger å spesialisere sine kunnskaper i graduate eller profesjonelle skole ved å forfølge en MS, PhD, eller MD grad. Våre kandidater arbeider i den medisinske instrumenter og utstyrsindustrien, legemiddelfirmaer, bioteknologibedrifter, forskningsfasiliteter, og sykehus.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Western New England University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato