GENERELL

Du kan lage din egen Master Program på minimum 42 studiepoeng. Komponentene i programmet kan tas i rekkefølge, for eksempel: Teoretisk Course, Obligatorisk Course, Valgemne, Seminar, Mini Prosjekt og Thesis. Pedagogisk metode inkluderer foredrag, seminar, selvstudium, gruppediskusjoner og til demonstrasjon eller praktisk erfaring (internship). Begynn studie februar og september, og vi ser for studenter med ambisjoner innen forskning og høy GPA score.

AIM / target GRUPPER / VARIGHET

Å produsere Master Nyutdannede at: (1) besitter personlig integritet, ærlig og vitenskapsetikk. (2) beherske de nyeste vitenskap og teknologi i biomedisinsk vitenskap. (3) i stand til å løse problemet i biomedisinsk vitenskap gjennom forskning. (4) i stand til å lede forskning og utføre selvstendig forskning for å akselerere nye oppfinnelse for å bedre menneskers livskvalitet. (5) i stand til å kommunisere og levere hans / hennes kunnskap til vitenskapelige samfunnet. Kursets varighet er 24 måneder (2 år), på heltid.

PROFESJONELL PROFIL OG KARRIERE PERSPEKTIV

Som en Master utdannet utdannet i både grunnleggende og sykdomsorientert aspekter av biomedisinske fag du er i stor etterspørsel. Du vil være forberedt for PhD-studiet i en av de deltakende eller tilknyttede grupper. Alternativt forlate etter å skaffe din mastergrad vil du ind vei til bioteknologi, farmasøytisk industri eller utdanning.

Tittel

M. Bmd. for Master of Biomedical Science

Hvordan søke

https://smup.unpad.ac.id/persyaratan-2/

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato