Innhold

Utvikle dine ferdigheter og kunnskap om sosial omsorg gjennom en blanding av arbeidsbasert læring og klasseromsundervisning, på vår populære BSc (Hons) i helse-og sosialfag Management.

Dette kurset vil gi deg up-to-date ferdigheter, kunnskap og kompetanse til å hjelpe deg å få reell verdi til din arbeidsplass. Studerer på dem vil hjelpe deg å utvikle beste praksis og gi deg erfaring med å jobbe innenfor et tverretatlig kultur.

Du vil bli oppfordret til å reflektere over arbeidet ditt i form av dine egne verdier og moralsk rammeverk. Du vil ha en mulighet til å utforske sentrale problemstillinger i sektoren gjennom teamarbeid aktiviteter, selvstudium og arbeid plasseringer.

Den BSc (Hons) i helse-og sosialfag Ledelse Kurset forsterker studier foretatt ved Foundation Degree nivå, og fortsetter å forbedre dine ferdigheter.

Moduler inkluderer:

  • Bevis i praksis - Kritisk praksis - Inter-byrå og partnerskap Working - Advanced forskningsmetode - Dissertation, overvåket av en veileder.

Emner som fokuserer på ved senere studenter omfatter, psykologiske strategier, administrerende din karriere, komparativ (European) barne- og sosialtjenester.

Undervisning og vurdering

Vurderingen er via kurs, tester av kunnskap og forståelse og skriftlige oppgaver. Undervisning og læring er gjennom en blanding av forelesninger, veiledet diskusjon, små gruppearbeid og presentasjoner.

Progresjon Opportunities

Ved fullføring av din BSc (Hons) du kan gå videre til høyere studier som en mastergrad i sosialt arbeid og PGCE.

Karriereutvikling

Disse kursene åpne opp en rekke karriereveier i helse- og sosialsektoren, for eksempel registrert manager i barn / voksne innstillinger eller et familiestøtte arbeidstaker. og gi deg muligheten til en dag arbeid i et ledelses- eller kontrollkapasitet.

Opptakskrav

Å ta opp en plass på BSc (Hons) grad, må du ha gjennomført en FDA i helse og sosialfag eller et beslektet disiplin, eller har en relevant HND.

Modne studenter som ikke oppfyller disse formelle inntakskrav er velkommen til å søke, hvis de kan bevis sin interesse og erfaring i fagfeltet.

På grunn av beskaffenheten av disse kursene, vil du bli pålagt å gjennomgå en Disclosure og Sperring sjekk (tidligere kjent som CRB) før du begynner å plassering arbeid.

Spill av realkompetanse

Under en ordning som kalles "anerkjennelse av realkompetanse" du kan være berettiget til å kreve kreditt for relevante kvalifikasjoner allerede oppnådd. Ta kontakt med høgskolen for å diskutere kriteriene, prosessen og dokumentasjon som kreves for å støtte noe krav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Somerset College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
9,500 GBP
Deadline