Helsesertifikater

Det er mange helsesertifikater som tilbys i et stort antall medisinske skoler og universiteter over hele verden. Sertifikater tjene en rekke formål for ulike elever: de er noen ganger brukt til å bygge bro mellom ulike faser av akademiske studier, eller for å gi ytterligere faglig opplæring og kvalifikasjoner. Det er helsesertfikater i et bredt spekter av fag i sykepleie, farmasi, odontologi, medisin, biokjemi, alternativ medisin, radiologi, førstehjelp og mange flere. Mangfoldet av ulike sertifikater kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære helsesertifikatene oppført nedenfor.

Nylig tillagte helsefag sertifikater

American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Sertifikat for kinesisk medisinfilosofi

Desember 7, 2018
Målet med sertifikatet for kinesisk medisinfilosofi er å introdusere konsepter og filosofier av tradisjonell kinesisk medisin. Dette ikke-grad sertifikat programmet består av tre kurs i akupunktur teori og filosofi.

International Nurse Training

Sertifikat IV i aldringsstøtte

November 8, 2018
Dette kurset gjenspeiler rollen som støttearbeidere som fullfører spesialiserte oppgaver og funksjoner i eldre tjenester; enten i bolig-, hjemme- eller samfunnsbaserte miljøer. Arbeidstakere tar ansvar for sine egne utdata innenfor definerte organisasjonsretningslinjer og opprettholder kvalitetsservice gjennom utvikling, tilrettelegging og gjennomgang av… [+] individuell serviceplanlegging og levering. [-]

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Anvendt medisinsk bildeanalyse (PgCert, PgProfDev - Online Learning)

Oktober 19, 2018
Dette programmet tar sikte på å spre medisinsk bildeanalyse kunnskap, ferdigheter og forståelse, slik at effektiv og effektiv medisinsk bildeanalyse kan brukes både klinisk og kommersielt.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er et helsesertifikat?

Hva er helsestudier?

Helsefag dekker et bredt spekter av helsesektorens problemer, noe som åpner for en klinisk-, forsknings-, eller ledelsesrettet karriere. Universiteter og medisinske skoler rundt om i verden tilbyr Bachelor, Master og doktorgradsprogrammer i helse, samt kortere studietilbud som helsesertifikat programmer. Et sertifikat er en akademisk prestasjon som kan typisk være ferdig etter ett år eller mindre av fulltidsstudier, etter å ha tatt en rekke kurs i et bestemt emne. Helseattester er tilgjengelig på alle nivåer av faglig fordypning og spenner fra lavere grader, høyere grad, videreutdanning, og avanserte sertifikater. Helsesertifikater kan tas alene eller sammen med et studium som fører til full grad. Et sertifikat kan hjelpe medisinstudenter til å få et skritt videre i sine studier og er også høyt verdsatt i det profesjonelle feltet.

Hva er fordelene med å ta et sertifikat i helse?

En av de viktigste fordelene med sertifikat programmer er at de er tidseffektive og kan ofte være ferdig i løpet av få måneder. Fleksible utdanningskrav er en annen fordel, ettersom mange sertifikat programmer ikke har tidligere eller minimum utdanningskrav, og elevene ikke trenger å gå gjennom en lang søknad og registreringsprosess. Sertifikatprogrammer pleier å bygge videre på den kompetansen deltakerne allerede har, slik at studentene kan hoppe rett inn i et område av studier der de ønsker å spesialisere seg. Når det gjelder sysselsetting fordeler, sertifikater demonstrere spesialisert kompetanse og mer inngående kunnskap om et emne, og studenter med fagbrev i helse er mer sannsynlig å lykkes i helse-relaterte felt.

Hva studerer vi i et sertifikatprogram?

Læreplanen for et helsesertifikat kan omfatte diagnostisering og behandling av funksjonshemning og sykdom, de grunnleggende vitenskapelige begreper bak funksjon av det menneskelige sinn og kropp, samt forbedring og vedlikehold av helse i ulike populasjoner. Sertifikat programmer er på mange måter like på associate's degreestudier, men de tar mindre tid siden allmennutdanning ikke er obligatorisk. Noen av de mest populære helsesertifikat spesialiseringene er tann-, og munnhygiene, mental helse, helseadministrasjon, offentlig helse, veterinærmedisin, sykepleie, medisin og eldreomsorg.

Hva slags karriere du kan forvente med et sertifikat i helse?

Sertifikatprogrammer demonstrere for arbeidsgivere kandidatens mestring av ferdigheter og kunnskap avgjørende for en bestemt posisjon innenfor helsesektoren. Sertifikatprogrammer er et flott alternativ for de som ønsker å få ytterligere ferdigheter som trengs for en ytterligere spesialisering eller en forfremmelse, og kan også hjelpe fagpersoner å endre karrieren. Noen av de mest populære yrkene som et sertifikat i helse kan føre til er sertifisert sykepleier assistent, tannhelsesekretær, hjemmehjelp, medisinsk administrativ assistent, apotektekniker, eller massasjeterapeut, for å nevne noen.

Hvor mye koster det å ta et sertifikat i Helsefag?

Kostnadene ved et sertifikat i helsefag varierer sterkt og avhenger av faktorer som studieland, den spesifikke utdanningsinstitusjon, og programmets spesialisering og varighet. Det kan være mulig for noen som arbeider å få økonomisk støtte fra sin arbeidsgiver under utdannelsen. Noen universiteter tilbyr økonomisk bistand til å dekke undervisnings kostnader i form av stipender og legater. For å lære mer om mulighetene for økonomisk støtte, kan du kontakte skolene direkte via webskjema på programsiden av dette nettstedet.

Hvorfor ta helsesertifikatet nettbasert?

Nettbasert læring blir stadig mer populært, og er et flott alternativ for travle forretningsfolk, for de som trenger fleksibilitet i sin studieplan, samt for studenter som av ulike grunner ikke er i stand til å følge undervisningen på campus. Studenter på nettbaserte helsesertifikat programmer kan følge forelesninger og fullføre oppgaver på egen bekvemmelighet fra hvor som helst i verden med en Internett-tilkobling. Noen helsesertifikater kan i sin helhet tas gjennom online studier, andre er såkalte hybrid programmer, som betyr en kombinasjon av online studie og hands-on læring for å få praktisk erfaring som er nødvendig i mange helse-relaterte felt.