Filter
Certificate
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Søk Fjernundervisning Sertifikat programmer i Mental helse i Storbritannia 2019/2020

Et sertifikat er en kort Scholastic program som bidrar til å gi studenter med utdanning og opplæring de trenger for å kvalifisere for kampanjer på jobb eller for å supplere sin eksisterende akademisk bakgrunn. Disse programmene er vanligvis ferdig i mindre enn ett år.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Fjernundervisning Sertifikat i Mental helse i Storbritannia

Les mer Minimér

1 Resultater i Mental helse, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Fjernundervisning

University of St Andrews

Den postgraduate Certificate i psykologi av demens omsorg fokuserer på praktisk anvendelse av psykologisk teori i demens omsorg og er beregnet for profesjonelle omsorgspe ... [+]

Den postgraduate Certificate i psykologi av demens omsorg fokuserer på praktisk anvendelse av psykologisk teori i demens omsorg og er beregnet for profesjonelle omsorgspersonell og ledelse som tilbyr tjenester til dem med demens.

PG-sertifisert i Psychology of Dementia Care er et deltid fjernundervisningskurs som drives av Psykologisk og Nevrovitenskapelig skole med startdatoer i januar og september. Programmet skal gi studentene en teoretisk bakgrunn til psykiatrien av demenspleie.

HøydepunkterStrukturen til programmet er designet for maksimal fleksibilitet, slik at studentene kan ta en, to eller alle tre modulene, som du kan betale for en om gangen (forutdanningskravet krever ferdigstillelse av alle tre).Studentene oppfordres til å stille spørsmål om gjeldende praksis og å bruke psykologisk teori til egen arbeidssituasjon.Fjernundervisning formatet gir studentene mulighet til å oppnå Postgraduate Certificate eksternt og i eget tempo.Undervisningsformat... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland St. Andrews
September 2020
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk