Sertifikat

Sjekk ut fra Topp universiteter Sertifikat programmer

Sertifikat programmer er et utmerket alternativ for studenter lengsel å videreutvikle sin utdanning for å få karriere som de ønsker. Disse programmene er kortere enn studieprogrammene, og de har en tendens til å fokusere på ett aspekt av en disiplin. Etter å tjene et sertifikat, de fleste studenter velger å gå direkte inn i arbeidsstyrken.

Hva er et sertifikat i helse? Et sertifikat i helse forbereder studentene for en karriere i helsefag feltet. Studentene er vanligvis forventes å ta et vell av realfagene som biologi, kjemi, ernæring og anatomi. Kurs i psykologi og genetikk kan også være nødvendig i mer avanserte programmer. Studentene er vanligvis pålagt å bruke eksamener, foredrag og andre oppdrag. På slutten av sine studier, skal studentene være i stand til å forstå grunnleggende kroppsfunksjoner og sykdommer.

Tjene et sertifikat i helse kan gi studentene en rekke faglige og personlige fordeler.Etter å ha fullført et program, rapporterer flertallet av studentene tjene høyere lønn og få tilgang til flere karriereutvikling muligheter.

Kostnaden for å skaffe et sertifikat varierer fra sted til sted og fra skole til skole. Program varighet og program konkurranseevne påvirke også kostnader. For mer detaljert finansiell informasjon, skal studentene ta kontakt med sin skole for valg direkte.

Det er en rekke karriere alternativer tilgjengelige for helse studenter. De fleste arbeider i helsevesenet feltet som lærere, undervisning fremtidige generasjoner av sykepleiere, forskere og forskere. Et lite mindretall velger å forbli i et fagmiljø, utføre eksperimenter og forskning for å fremme sin forståelse av menneskekroppen og dens prosesser. Andre helsevesenet forskere jobber som konsulenter, hjelpe offentlige etater og private institusjoner med offentlig helsespørsmål.

Hvis du ønsker å tjene et sertifikat i dette feltet, kan det være lurt å vurdere å tjene sertifikatet ditt på nettet. Online programmer er et flott alternativ for studenter som ønsker en mer utradisjonell læringsmiljø med mer fleksibilitet. For mer informasjon, vennligst søke etter programmet nedenfor og kontakte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Online Graduate Certificate Program i klinisk forskning

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
Nettstudie Deltid 1 - 2 år September 2019 USA Boston

Klinisk forskning er den raskest voksende disiplinen i den spirende medisinske enheten og farmasøytiske næringer. Å holde tritt med den stadig økende kunnskapskunnskapen og nye reguleringsprosedyrer generert av fremskritt i klinisk forskning er kritisk for karriere suksess. [+]

Sertifikat 2019.

Klinisk forskning er den raskest voksende disiplinen i den spirende medisinske enheten og farmasøytiske næringer. Å holde tritt med den stadig økende kunnskapskunnskapen og nye reguleringsprosedyrer generert av fremskritt i klinisk forskning er kritisk for karriere suksess.

Målet med Nondegree-programmet er å gi en grundig forståelse av de vitenskapelige grunnleggende i menneskelig forskning.

Pensum gir en grundig forståelse av viktige, grunnleggende elementer i klinisk forskning, inkludert:

Klinisk prøveutforming og oppførselKliniske forskrifterGod klinisk praksis for forskningKritisk evaluering av medisinsk, forsknings litteraturHvem kan dra nytte av dette programmet?... [-]

Applied Behavior Analysis Certificate Program

University of New Brunswick College of Extended Learning
Nettstudie Campus Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 250 - 1000 timer Canada Fredericton + 2 fler

The Applied Behavior Analysis (ABA) sertifikatprogrammet vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adferdsanalytikere. [+]

Praktisk anvendelse. Real-time utdanning.

The Applied Behavior Analysis (ABA) sertifikatprogrammet vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adferdsanalytikere.

Gjennom hele programmet vil studentene lære grunnlaget for atferdsanalyse som hvordan folk lærer og lærer opp atferd og ferdigheter. Studentene vil også få ferdigheter i bruken av atferdsanalyse, for eksempel å bestemme hvorfor noen engasjerer seg i upassende oppførsel, hvordan man oppretter en handlingsintervensjonsplan, og hvordan man kontinuerlig styrer atferdsendringsprogrammer på etiske måter.

Studentene kan bruke disse bevisbaserte ferdighetene på en rekke måter og innstillinger, for eksempel:... [-]


Sertifisering i massasje terapi

National University of Health Sciences
Campus Deltid 1 år January 2019 USA Lombard Saint Petersburg + 1 fler

Massasjeterapiprogrammene ved Nasjonalt Universitet gir grundig opplæring i alle områder som er nødvendige for å trene som en profesjonell massasjeterapeut. Vår særegne læreplan gir deg en solid jording i anatomi og fysiologi, inkluderer studier av massasje teori og historie, og tilbyr omfattende opplæring i klinisk massasje, samt forretningspraksis og etikk. Du vil være forberedt på omgående arbeid i helsevesenet eller for selvstendig næringsdrivende. [+]

Programoversikt

Massasjeterapiprogrammene ved Nasjonalt Universitet gir grundig opplæring i alle områder som er nødvendige for å trene som en profesjonell massasjeterapeut. Vår særegne læreplan gir deg en solid jording i anatomi og fysiologi, inkluderer studier av massasje teori og historie, og tilbyr omfattende opplæring i klinisk massasje, samt forretningspraksis og etikk. Du vil være forberedt på omgående arbeid i helsevesenet eller for selvstendig næringsdrivende.

Curriculum

Du kan tjene din sertifisering i massasjeterapi i 3 trimester eller bare ett år med praktiske kveldsklasser. Eller, hvis du har tjent dine generelle utdanningskrav mot en toårig grad ved en annen høyskole, kan du tjene en Associate of Applied Science Degree i massasjeterapi ved å fullføre vårt program.... [-]


Graduate Certificate in Global Tobacco Control

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Nettstudie Deltid 1 år September 2019 USA USA Online

Et 8-retters online sertifikat (25 studiepoeng) forbereder studentene til å lede en effektiv utvikling, implementering og evaluering av tobakkspolitikk over hele verden. [+]

Sertifikatet i Global Tobacco Control er et helt online, deltidskandidatprogram som tilbys av Johns Hopkins Bloomberg Helsehøgskolen.

Tobakkbruk er den første forebyggbare dødsårsaken i verden, og det forventes å drepe en milliard mennesker i det 21. århundre, med mindre effektive tobaksbehandlingsforanstaltninger blir implementert. For å redusere og til slutt avslutte den globale byrden av tobakk forårsaket død og sykdom, må forskere og helsepersonell være utstyrt med de nødvendige tekniske ferdigheter for å støtte effektiv politikkutvikling og implementering.

Det overordnede målet med sertifikatprogrammet i Global Tobacco Control er å gi formell utdanning til forskere og helsepersonell som utstyrer dem med de tekniske ferdighetene som er nødvendige for å utvikle og effektivt formidle bevisene som kreves for å understøtte den effektive utviklingen av tobakkontrollpolitikk og gjennomføring.... [-]


Avansert sertifikat i Healthcare Management

Touro Graduate School of Business
Campus Deltid September 2019 USA New York

Vårt avanserte sertifikat i helsevesenet dekker helsestyringstrender og problemstillinger, etikk, økonomistyring og informatikk. [+]

En avansert grad i helsestyring vil gi deg et fundament i helsevesenets virksomhet.

Vårt avanserte sertifikat i helsevesenet dekker helsestyringstrender og problemstillinger, etikk, økonomistyring og informatikk.

Sertifikatet er ideelt for universitetsstudenter som ønsker å fremme sin karriere innen helsestyring, og næringsliv og medisinske fagfolk som ønsker å øke sin markedsførbarhet.

studieretning

Vårt 15-kreditt program gir en introduksjon til kjernevirksomhetsledelse disipliner, og er normalt fullført innen ett år. Du vil ta følgende fem mastergradsprogrammer.

MBAN 670 Healthcare Management: Språk, Trender,MBAN 672 lovMBAN 673 Healthcare Financial Management (3 studiepoeng)MBAN 676 Strategisk bruk av helseinformatikk (3 studiepoeng)MBAN 697 Healthcare Management Internship (3 studiepoeng)... [-]

New Zealand sertifikat i apotekstekniker (nivå 5)

NZMA
Campus Heltidsstudier 60 uker July 2019 New Zealand Manukau Auckland Hamilton Christchurch + 3 fler

Denne kvalifikasjonen forbereder nyutdannede til å starte en karriere i apoteket. Kurset omfatter klasserom og praktisk læring, med omfattende arbeidsplassering i apotekindustrien. [+]

Dette 60-ukers programmet tilbys på NZMA Auckland North Shore, Auckland Symonds St, Hamilton og Christchurch campus.

Hva skal jeg lære?

Denne kvalifikasjonen forbereder nyutdannede til å starte en karriere i apoteket. Kurset omfatter klasserom og praktisk læring, med omfattende arbeidsplassering i apotekindustrien. Det er seks moduler, med 400 timers arbeidserfaring integrert i programmet. I tillegg til arbeidserfaringen er studentene kvalifisert til en seks ukers internship arrangert av fakultetet.

Programinnholdet inkluderer:

• Apotekslov

• Dispenseringsprosesser

• Farmasøytisk helse og medisin mot disker

• Avanserte dispenseringsteknikker... [-]


Ferdigheter sertifikat i brann teknologi

College of Marin
Campus Heltidsstudier September 2019 USA Kentfield Novato

Disse kursene gir yrkesopplæringen for menn og kvinner som ønsker å satse på kurs i brann teknologi. [+]

Disse kursene gir yrkesopplæringen for menn og kvinner som ønsker å satse på kurs i brann teknologi.

Ferdigheter sertifikater Ferdigheter sertifikater er en erkjennelse av at studenten har oppnådd et bestemt sett av kompetanse innenfor et yrkesprogram. Ferdigheter sertifikater kan være en del av en "stigen" av ferdigheter, som begynner med jobbregistrering ferdigheter og fører til en full Certificate of Achievement program eller kan utgjøre en ferdighet sett som gjør det mulig for en student å oppgradere eller forskudd i en eksisterende karriere.

Ferdigheter sertifikater krever mindre enn 18 enheter, og er kortere varighet enn Certificate of Achievement.

Emergency Medical Technician Training Course Skills Certificate... [-]


Sertifikat i biomedisinsk ingeniørfag

Tufts University - School of Engineering
Campus Heltidsstudier Deltid August 2019 USA Medford

Sertifikatet i biomedisinsk ingeniørbehandling adresserer dette behovet gjennom et tverrfaglig studium som gjør at studentene kan fokusere på biomedisinsk instrumentering, biomedisinsk optikk, biomaterialer / bioteknologi og vevsteknikk eller andre relaterte studieområder. [+]

Den blomstrende biomedisinske industrien krever dyktige fagfolk hvis kompetanse kan krysse tradisjonelle grenser for vitenskap og ingeniørfag. Bedrifter søker elektriske ingeniører som forstår den medisinske bruken av diagnostisk bildebehandling, bioteknologi fagfolk med trening i vevsteknologi for å utvikle vevimplantater og mekaniske ingeniører som er velbevandret i biomaterialer for å designe kunstige ledd.

Sertifikatet i biomedisinsk ingeniørbehandling adresserer dette behovet gjennom et tverrfaglig studium som gjør at studentene kan fokusere på biomedisinsk instrumentering, biomedisinsk optikk, biomaterialer / bioteknologi og vevsteknikk eller andre relaterte studieområder. Kurs er undervist av fakultet i ingeniørfag samt erfarne kliniske fagfolk fra Tufts verdensberømte helsefagskoler.... [-]


Sertifikat i Medical Office Management

American Heritage College
Campus Heltidsstudier September 2019 USA Orange Garden Grove Long Beach Oceanside + 2 fler

Studentene vil få kunnskap på alle områder som er nødvendige for medisinsk kontorstyring, inkludert terminologi, arkivstyring, etiske problemstillinger og mer. Studenter som er innmeldt i dette kurset vil få kunnskap om medisinsk terminologi og forstå språket i medisin som det relaterer seg til de primære kroppssystemene. [+]

Medisinsk Kontoradministrasjon

Studentene vil få kunnskap på alle områder som er nødvendige for medisinsk kontorstyring, inkludert terminologi, arkivstyring, etiske problemstillinger og mer.

Studenter som er innmeldt i dette kurset vil få kunnskap om medisinsk terminologi og forstå språket i medisin som det relaterer seg til de primære kroppssystemene. Prinsipper og prosedyrer brukt i Records Management inkludert papir og EMR (Electronic Medical Record) og EHR (Electronic Health Record) vil bli diskutert i tillegg til praktiske applikasjoner. Juridiske og etiske problemer i helsevesenet vil bli dekket, inkludert HIPAA Compliance og Privacy Regler, Svindel og Misbruk. Konsepter knyttet til effektiv kommunikasjon vil bli inkludert, samt hvordan du skjermer og overfører innkommende anrop og håndterer klageanrop.... [-]


Uteksaminert sertifikat i helse informasjonsteknologi (hit)

Kennesaw State University
Nettstudie Campus Heltidsstudier June 2019 USA Kennesaw

[+]

Graduate Certificate in Health Information Technology Alle kursene i Health Information Technology Certificate tilbys både ansikt til ansikt og online. Program Krav Online Graduate Søknad - Det er et ikke-refunderbart $ 60 søknadsgebyr. Avskrifter - Offisiell utskrifter fra hver høgskole og / eller universitet du har gått. Må være i en lukket konvolutt fra institusjonen eller sendes elektronisk fra institusjonen direkte. Resume - (Kan lastes opp i den elektroniske søknaden) [-]

Avansert sertifikat i diagnostisk medisinsk sonografi

Washburn University
Nettstudie Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 12 måneder August 2019 USA Topeka + 1 fler

Sonografi kan brukes til å undersøke mange deler av kroppen, som magen, brystene, kvinnens reproduktive system, prostata, hjerte og blodårer. Sonografi brukes i økende grad i deteksjon og behandling av hjertesykdom, hjerteinfarkt og vaskulær sykdom som kan føre til hjerneslag. [+]

Hva er DMS?

Sonografi kan brukes til å undersøke mange deler av kroppen, som magen, brystene, kvinnens reproduktive system, prostata, hjerte og blodårer. Sonografi brukes i økende grad i deteksjon og behandling av hjertesykdom, hjerteinfarkt og vaskulær sykdom som kan føre til hjerneslag.

Samfunnet for diagnostisk medisinsk sonografi (SDMS) definerer sonografi som en diagnostisk medisinsk prosedyre som bruker høyfrekvente lydbølger (ultralyd) for å produsere dynamiske visuelle bilder av organer, vev eller blodstrøm i kroppen. Denne typen prosedyren refereres ofte til som et sonogram eller ultralydsskanning.

Hvorfor velge Washburn University Diagnostic Medical Sonography Program?Alt didaktisk kursarbeid er fullført i et fjernundervisning (on-line) formatVårt program har blitt levert i et fjernundervisning (on-line) format i over 11 årStudentene er kvalifisert til å sitte på ARDMS eller CCISertifiseringseksamen ved eksamenKlinisk utdanning kan vanligvis arrangeres nær studentene hjemmeStudentene jobber tett med registrerte ultralydfakultetWashburn fakultet har over 70 års ultralyd erfaringWashburn University beliggenhet gjør det mulig for tilknytning til store medisinske sentre, private legekontorer og klinikker, og mindre samfunnssykehusStudentene får et stort utvalg av kliniske erfaringerIfølge den nyeste SDMS lønnundersøkelsen er median lønnstallet for sonographers $ 66.768akkreditering... [-]

Sertifikat IV i aldringsstøtte

International Nurse Training
Campus Heltidsstudier 18 måneder January 2019 Australia Sydney

Dette kurset gjenspeiler rollen som støttearbeidere som fullfører spesialiserte oppgaver og funksjoner i eldre tjenester; enten i bolig-, hjemme- eller samfunnsbaserte miljøer. Arbeidstakere tar ansvar for sine egne utdata innenfor definerte organisasjonsretningslinjer og opprettholder kvalitetsservice gjennom utvikling, tilrettelegging og gjennomgang av individuell serviceplanlegging og levering. [+]

Kursbeskrivelse

Dette kurset gjenspeiler rollen som støttearbeidere som fullfører spesialiserte oppgaver og funksjoner i eldre tjenester; enten i bolig-, hjemme- eller samfunnsbaserte miljøer. Arbeidstakere tar ansvar for sine egne utdata innenfor definerte organisasjonsretningslinjer og opprettholder kvalitetsservice gjennom utvikling, tilrettelegging og gjennomgang av individuell serviceplanlegging og levering.

Arbeidere kan bli pålagt å demonstrere lederskap og har begrenset ansvar for organisasjonen og kvantiteten og kvaliteten på utdataene fra andre innenfor begrensede parametere.

For å oppnå denne kvalifikasjonen, må kandidaten ha gjennomført minst 120 timers arbeidsplassering som beskrevet i kompetansekravene til kompetansene.... [-]


Sertifikat i anvendt atferdsanalyse (ABA)

Michigan School of Professional Psychology
Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 USA Farmington Hills + 1 fler

Sertifikatet i Applied Behavior Analysis (ABA) gir studentene forberedelse til å bli et styre sertifisert Behavior Analyst (BCBA). [+]

Den Sertifikat i Applied Behavior Analysis (ABA) gir studentene forberedelse til å bli en Board Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs er nødvendig for å arbeide med personer med autisme, andre utviklingshemming, traumatiske hjerneskader (tbis), og ulike atferds utfordringer i poliklinikker, sykehus, skoler og boligbehandlingsmiljøene over hele USA og internasjonalt.

MiSPP tilbyr et sertifikat program i ABA som forbereder studentene til å sitte for internasjonal eksamen for å bli BCBAs. MiSPP er ABA sertifikat program kombinerer 18 studiepoeng med kurs godkjent av Behavior Analysis Certification Board (BACB) og en 1000-timers practicum opplevelse. Studentene kan fullføre ABA sertifikat i 18 måneder (5 semestre) ta ett kurs per semester sammen med fire semestre av practicum erfaring.... [-]


Sertifikat for kinesisk medisinfilosofi

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 - 4 måneder September 2019 USA Houston + 1 fler

Målet med sertifikatet for kinesisk medisinfilosofi er å introdusere konsepter og filosofier av tradisjonell kinesisk medisin. Dette sertifikatprogrammet består av fem moduler i akupunkturteori og filosofi. [+]

Hensikt

Målet med sertifikatet for kinesisk medisinfilosofi er å introdusere konsepter og filosofier av tradisjonell kinesisk medisin.

Oversikt over programmet

Dette sertifikatprogrammet er et av de mest populære korte programmene i institusjonen. Det består av kurs i akupunkturteori og filosofi. Programmet er helt online og i ditt eget tempo, og kursene er tilpasset for å maksimere læringsevnen din. På slutten av 4 måneder vil personer som fullfører 100% av alle kurs få et fullført sertifikat.

[-]

Postgraduate Certificate in Infectious Diseases - Fjernundervisning

London School of Hygiene & Tropical Medicine
Nettstudie Heltidsstudier Deltid October 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset gir en bred forståelse av smittsomme sykdommer og er spesielt relevant for helsepersonell som er i drift, for eksempel leger eller laboratoriepersonale. Du vil [+]

PG sertifikat i smittsomme sykdommer (fjernundervisning) Dette kurset gir en bred forståelse av smittsomme sykdommer og er spesielt relevant for helsepersonell som er i drift, for eksempel leger eller laboratoriepersonale. Du vil utvikle strategier for kontroll og behandling av smittsomme sykdommer, tilegne seg ny kunnskap og oppdatere din nåværende kompetanse.

Mål og målsetninger Dette kurset tar sikte på å utvikle:

En omfattende forståelse av rollen som infeksjonsmidler og vertsbiologers rolle på utfallet av infeksjonbruken av denne kunnskapen, i kombinasjon med epidemiologiske og folkehelsemessige tilnærminger, å utvikle rasjonelle strategier for kontroll og behandling av infeksjon... [-]