Filter
Certificate
Europa Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Topp universiteter Fjernundervisning Sertifikat programmer i Psykologi 2019/2020 i Europa

Sertifikat programmer er pedagogiske enheter av studien som hjelper elevene til å få kunnskap og erfaring under ledelse av kvalifisert personale. Noen studenter tar disse programmene for å få de ferdighetene som trengs for å avansere i sine yrker.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Sertifikat Fjernundervisning i Psykologi i Europa

Les mer Minimér

1 Resultater i Psykologi, Europa, Fjernundervisning

University of St Andrews

Den postgraduate Certificate i psykologi av demens omsorg fokuserer på praktisk anvendelse av psykologisk teori i demens omsorg og er beregnet for profesjonelle omsorgspe ... [+]

Den postgraduate Certificate i psykologi av demens omsorg fokuserer på praktisk anvendelse av psykologisk teori i demens omsorg og er beregnet for profesjonelle omsorgspersonell og ledelse som tilbyr tjenester til dem med demens.

PG-sertifisert i Psychology of Dementia Care er et deltid fjernundervisningskurs som drives av Psykologisk og Nevrovitenskapelig skole med startdatoer i januar og september. Programmet skal gi studentene en teoretisk bakgrunn til psykiatrien av demenspleie.

HøydepunkterStrukturen til programmet er designet for maksimal fleksibilitet, slik at studentene kan ta en, to eller alle tre modulene, som du kan betale for en om gangen (forutdanningskravet krever ferdigstillelse av alle tre).Studentene oppfordres til å stille spørsmål om gjeldende praksis og å bruke psykologisk teori til egen arbeidssituasjon.Fjernundervisning formatet gir studentene mulighet til å oppnå Postgraduate Certificate eksternt og i eget tempo.Undervisningsformat... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland St. Andrews
September 2020
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk