HEALTHCARESTUDIES

Fjernundervisning Sertifikat programmer i Psykologi i Storbritannia 2020

Et sertifikat er en kort Scholastic program som bidrar til å gi studenter med utdanning og opplæring de trenger for å kvalifisere for kampanjer på jobb eller for å supplere sin eksisterende akademisk bakgrunn. Disse programmene er vanligvis ferdig i mindre enn ett år.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Fjernundervisning Sertifikat i Psykologi i Storbritannia

1 Resultater i Psykologi, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Fjernundervisning Filter

PGCert i psykiatrien av demensomsorg

University of St Andrews
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, St. Andrews
Certificate
14 Sep 2020
<
Deltid
15 Apr 2020
Engelsk
Nettstudie

Den postgraduate Certificate i psykologi av demens omsorg fokuserer på praktisk anvendelse av psykologisk teori i demens omsorg og er beregnet for profesjonelle omsorgspersone ...

Les mer