Read the Official Description

Okan University, Det medisinske fakultet er stolte av å tilby forbedret medisinsk utdanning i sin Tuzla Campus basert i Istanbul, Tyrkia.

Anført av høyt kvalifisert vitenskapelig team med høy standard og erfaring, våre studenter får medisinsk opplæring som vil føre dem til å bli leger utstyrt med kunnskap og ferdigheter som kreves for å tilfredsstille behovene til den moderne medisinske verden av de 21. Århundre. Videre våre fakultetet medlemmer er ledere i sine respektive felt, men de alle er viet til trening neste generasjon av medisinske fagfolk, som kombinerer forskning og undervisning med bedre helse; Okan fakultetet medlemmer er dedikert til fremtiden for helsesektoren.

Etter internasjonale og EU medisinske standarder, er vår medisinsk utdanning holdes på engelsk og består av tre faser: Grunnleggende og kliniske fag Phase (Studentene er innredet med grunnleggende medisinsk kunnskap som omfatter anatomi, trening på elementære enheter som celler og komplekse biologiske systemer, etc); Klinisk Fellowcraft Phase (De medisinske kandidater er nå utsatt for ulike kliniske avdelinger og virkelige pasienter) og Internship Phase (hvor våre siste klasse elevene øver legemidlet under nøye oppsyn av sine professorer og gjør seg klar for den virkelige liv). Etter å ha fullført 5500 timer med trening og praksis, våre studenter får sitt diplom som Leger. De har mulighet til å forfølge sin karriere ved å få spesialisering under en bestemt medisinsk felt og bli spesialisert i en av de mange områder som kardiologi, Generell kirurgi, radiologi, indremedisin, ortopedi, etc.

Vi ønsker deg velkommen som en lege kandidat her på Okan University.

Ta kontakt med vår Internasjonalt kontor for programvilkår.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato