Det medisinske fakultet

Okan University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Det medisinske fakultet

Okan University

Okan University, Det medisinske fakultet er stolte av å tilby forbedret medisinsk utdanning i sin Tuzla Campus basert i Istanbul, Tyrkia.

Anført av høyt kvalifisert vitenskapelig team med høy standard og erfaring, våre studenter får medisinsk opplæring som vil føre dem til å bli leger utstyrt med kunnskap og ferdigheter som kreves for å tilfredsstille behovene til den moderne medisinske verden av de 21. Århundre. Videre våre fakultetet medlemmer er ledere i sine respektive felt, men de alle er viet til trening neste generasjon av medisinske fagfolk, som kombinerer forskning og undervisning med bedre helse; Okan fakultetet medlemmer er dedikert til fremtiden for helsesektoren.

Etter internasjonale og EU medisinske standarder, er vår medisinsk utdanning holdes på engelsk og består av tre faser: Grunnleggende og kliniske fag Phase (Studentene er innredet med grunnleggende medisinsk kunnskap som omfatter anatomi, trening på elementære enheter som celler og komplekse biologiske systemer, etc); Klinisk Fellowcraft Phase (De medisinske kandidater er nå utsatt for ulike kliniske avdelinger og virkelige pasienter) og Internship Phase (hvor våre siste klasse elevene øver legemidlet under nøye oppsyn av sine professorer og gjør seg klar for den virkelige liv). Etter å ha fullført 5500 timer med trening og praksis, våre studenter får sitt diplom som Leger. De har mulighet til å forfølge sin karriere ved å få spesialisering under en bestemt medisinsk felt og bli spesialisert i en av de mange områder som kardiologi, Generell kirurgi, radiologi, indremedisin, ortopedi, etc.

Vi ønsker deg velkommen som en lege kandidat her på Okan University.

Ta kontakt med vår Internasjonalt kontor for programvilkår.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Tyrkia - Istanbul, Istanbul
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tyrkia - Istanbul, Istanbul
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen