Meld deg inn i CDI College 's Intra Oral Dental Assistant diplom program og oppdag de mange karrieremulighetene som venter på kandidater. Dette diplomprogrammet er en omfattende og intensiv studie av tannpleie, oral patologi, farmakologi og dental radiografi.

Studentene lærer å forberede behandlingsrom og pasienter til behandling, bistå tannleger i løpet av behandlingen, utføre infeksjonskontrollprosedyrer, behandle røntgenbilder, anvende aktuelt fluor og anestesi, og opprettholde pasientopptegnelser, forsikringskontoer og andre generelle administrative oppgaver.

Kurs i Intra-Oral Dental Assistant programmet består av en rekke praktiske og teoretiske leksjoner. Studentene begynner med kjerne tannlege studier som gir en orientering til tannlegen, muntlig ansiktsvitenskap, og miljøhelse og sikkerhet. Studentene læres også hvordan man skal organisere og administrere diagnostiske poster, utføre radiografi og utføre administrative oppgaver. Studentene må fullføre 80 timers arbeidserfaring i privat praksis i fase I i programmet, og 60 timer i fase II, for å oppnå diplom.

Arbeidserfaringen gir studentene praktisk erfaring med å arbeide i et tannmiljø med profesjonelle dentalassistenter og tannleger. CDI College følger reglene og lovgivningen om sertifisering av dentalassistenter. Nyutdannede som er på utkikk etter ansettelse som sertifiserte dentalassistenter, må være sertifisert av College of Dental Surgeons of BC.

Det Nasjonale Dental Assisting Examining Board (NDAEB) sertifikat er også nødvendig for kandidater som ønsker å bli sertifisert. De som er interessert i å fremme tanntrening, kan også ta Utvidet Opplæring i Ortodonti-programmet.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 18 flere kurs fra CDI College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
sep. 2019
Duration
100 timer
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato