• Face-to-face-utgave: fra januar 2019 til juli 2019
  • Online utgave: fra januar 2019 til juli 2019
  • Varighet: 7 måneder

presentasjon

Kostholdsterapi er terapien som er basert på forebygging og forbedring av sykdommer eller eliminering av deres symptomer, gjennom matvarer som vi spiser eller de som vi eliminerer fra dietten. Ikke bare må vi ta hensyn til ernæringsmessige egenskaper, vi må også vurdere manipulasjonene og prosessene som mat er underlagt, samt metoder for dyrking eller aldring av planter eller dyr som vi inntar.

Siden forhistorien har dyrene vært i stand til å regulere matinntaket for å korrigere ubalanser i helsen eller for å dempe symptomene, et eksempel på dette finnes i våre kjæledyr, som ved "instinkt" blir renset ved å spise bestemte planter eller ved å gjøre fastende, når de føler seg dårlige. Mennesker har ikke mistet dette instinktet i det hele tatt, problemet er at vi ikke lytter til organismen vår, som ikke i et øyeblikk har følt avslag på mat, har tatt det, og det har da vært feil, eller i enkelte tilfeller har du trenger å drikke, noe søtt eller saltt. Kostholdsterapi brukes svært ofte av allopatisk medisin, og nesten alltid i holistisk medisin, men ikke alltid med de samme kriteriene.

Dietterapi i allopatisk medisin bruker kostholdsterapi alltid under grunnlaget og vitenskapelig kunnskap om øyeblikket. Disse vitenskapelige fundamentene er dynamiske og varierer i henhold til ny kunnskap som vitenskap bringer. Eksemplene på bruk av diettterapi av allopatisk medisin er kjent av alle, fra den "myke" dietten, hvilken regel i tilfelle av gastrointestinale problemer, gjennom dietten for diabetes, eliminering av gluten for cøliaki eller bare dietter rik på jern for anemi. Eksemplene på anvendelse av diettbehandling av allopatisk medisin er svært mange, med en base og resultater som ingen kan dømme. Det har en tendens til en "mekanisk" tilnærming basert på inntak av narkotika, med konseptet; som for de samme symptomene, samme behandling, herding den delen av den enkelte som er syk.

Kostholdsterapi i holistiske terapier , i motsetning til allopatisk medisin, tar holistiske terapier ikke bare vitenskapelig kunnskap, men også basert på erfaring, naturlover og de subtile energier som levende organismer De har i seg selv. Holistiske terapeuter tar ikke bare hensyn til de fysiske egenskapene til maten, i tillegg til de ernæringsmessige komponentene det gir, blir de terapeutiske egenskapene, håndteringen, kulturen og avlsprosessene og fremstillingen av matene som skal konsumeres også verdsatt . For disse holistiske terapiene tar hensyn til denaturering som forekommer i visse former for fremstilling eller konservering av matvarer som for eksempel bruken av mikrobølger, stekt eller røkt. Holistisk terapi tar også hensyn til prosessene som utføres for avlingen, ved hjelp av produktene som er oppnådd på en naturlig måte uten bruk av kjemiske produkter, produkter som ikke bidrar til noe positivt når de blir tatt inn ved maten. De fleste av disse prinsippene blir stadig mer anerkjent av offisiell vitenskap som støttes av forskere. Et eksempel på dette er studier av proteiner som produseres i håndtering og tilberedning av mat, og hvordan disse kan være årsakene til mange kroniske sykdommer, sykdommer som for tiden ser ut til å øke eksponentielt.

Kort sagt, både allopatisk og holistisk medisin, er basert på helsemad, og tar til mat som en form for forebygging, kur eller eliminering av symptomene på sykdommer.

Tilgang krav

a) Studenter med universitetsgrad (Diplom, Bachelor eller Grad i et hvilket som helst kunnskapsområde): Oppgi en sertifisert fotokopi av tittelen eller, hvis dette ikke er tilfelle, en sertifisert eller original kopi av betaling av honorar for utstedelse av graden. For studenter som kommer fra et land som ikke er medlem av Bologna-traktaten, må de gi tittelen eller sertifikatet for ferdigstillelse av studiene med bøkens apostille.

b) Studenter uten universitetsgrad: kandidatens profil vil bli vurdert av en faglig komité for å avgjøre om studenten er innlagt eller ikke til programmet.

adressert til

Dette faglige programmet er rettet mot de som er interessert i å bli med i naturlig terapi som et arbeidsverktøy i en konsultasjon. Målrettet på universitetsstudenter i helsefag (medisin, apotek, fysioterapi, sykepleie, psykologi, ernæring og dietetics, blant andre); samt andre universitetsstudenter som ønsker å inngå kunnskap om medisinske planter som et supplement til deres ferdigheter som det kan være tilfelle av utdannede i idrettsvitenskap. Det er også rettet mot fagfolk i treningssyklusene på middels og høyere nivå innen diett og næring og helseområdet. Regissert også for de som ikke kan akkreditere en regulert, offisiell studie og som gjennom et tidligere intervju med studieveilederen vurdere muligheten for å utvikle programmet slik at endelig universitetet i sin endelige oppløsning.

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Arbeid i naturlige terapi sentre, polyklinikker med helsepersonell, velværesentre, rehabiliteringssenter, spa, treningsstudioer, spa, turoperatører som cruiseskip, hoteller. I estetiske klinikker, i boliger eller dagstasjoner for eldre. Næringsmiddelindustri. Konsulent-konsulentfirmaer innen mat, ernæring og dietetikk. Kollektiv kantiner, cateringtjenester, hoteller, barnehager, skoler, eldrehjem. Gym og estetiske klinikker og personlig bilde. Sentre for forebygging og behandling av spiseforstyrrelser (anorexia nervosa, bulimia nervosa, binge eating ...). I parafarmakser, apotek og dietetiske etablissementer, i tillegg til store overflater.

Mål og kompetanse

Dette faglige programmet er rettet mot de som er interessert i å bli med i naturlig terapi som et arbeidsverktøy i en konsultasjon. Målrettet på universitetsstudenter i helsefag (medisin, fysioterapi, sykepleie, psykologi, ernæring og dietetikk), samt andre studenter fra universitetsgraden som utdannet i idrettsvitenskap som ønsker å ha en base på diettterapi i synspunkt naturist, også for fagfolk på mellom- og høyere yrkesopplæring innen dietetikk, også rettet mot de som ikke kan akkreditere regulerte, offisielle studier og som gjennom et tidligere intervju med studieveilederen vurdere muligheten for utvikle programmet for deres minimum yrkeserfaring på to år, selv om det ikke er i dette faglige feltet.

Program undervist i:
  • Spansk

Se 7 flere kurs fra ISMET - Formación en salud y terapias naturales »

Sist oppdatert September 12, 2018
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
7 måneder
Heltid studier
Pris
1,275 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Alumno Medicina Tradicional China