Start en karriere i den voksende og etterspurgte apotekindustrien med CDI College 's Pharmacy Technician diplom . Dette omfattende programmet lærer studentene de grunnleggende ferdigheter og kunnskaper som kreves for en vellykket karriere som apotekstekniker.

Studentene får praktisk erfaring innen dispensering, sammensetning, matematikk, databehandling og dataregistrering, interaksjon mellom narkotika og kropp, og medisinske leveringssystemer blant andre. I tillegg praktiserer elevene sine kundeserviceferdigheter og lærer seg om ulike farmasøytiske miljøer som detaljhandel, sykehus og småbedrifter.

Ved å utvikle virkelige ferdigheter i konflikthåndtering og kommunikasjon vil kandidater ha en større forståelse for de dynamiske oppgaver og ferdigheter som trengs for en karriere som apotekstekniker. CDI College er stolt av vår eksepsjonelle fakultet, alle med faglig erfaring og kompetanse innen farmasøytisk fagområde.

Studentene fullfører en praktikum i et lokalsamfunn, hvor de vil få praktisk arbeidserfaring.

Apoteksteknologiprogrammet inkluderer også karriereutviklingssessioner for å bistå med intervjuevner, jobbsøking og karriereveiledning. Nyutdannede av dette programmet vil være kvalifisert til å søke for å sitte sertifiseringseksamen tilbys av Farmasøytiske undersøkelsesstyret i Canada (PEBC) og registrere seg hos British Columbia College of Pharmacists.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 18 flere kurs fra CDI College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
100 timer
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato