• Face-to-face-utgave: fra september 2018 til juni 2019
  • Online utgave: fra oktober 2018 til juli 2019
  • Varighet: 10 måneder

I Spania har vi to store messer innen naturterapisektoren, som Expo EcoSalud og BioCultura; så vel som Infarma i Madrid og Barcelona. År etter år øker antall deltakere som utstillere på grunn av økt interesse for unge og familier for et sunnere kosthold og en sunnere helsevern uten bivirkninger. Bevis for dette er det økende antallet selskaper i mat, naturist og farmasøytiske sektorer som tilbyr markedsprodukter som sameksisterer med denne nye filosofien om sunt og sunt liv, og samtidig sprer de spanske fjernsynsnettene programmer som fremmer et liv sunt.

Ortomolekylær terapi er ikke en ny terapi. Orthomolekylet ble brukt for første gang av Linus Pauling, dobbelt Nobelpris i kjemi i 1954 og fred i 1962. Pauling var en av de første som beskriver strukturen av DNA og definert ortomolekylær medisin som en måte å "bevare helse på og behandle sykdommer ved å administrere den optimale mengden molekyler som er nødvendige for organismen. " På den annen side begynte Dr. Kousmine å arbeide med ernæringsmessig tilskudd i 1949 med pasienter med multippel sklerose, kreft, kronisk polyartis ...

Etter to tiår ble medisinsk forening Kousime International opprettet, og deretter Kousmine Foundation, som integrerer prestisjefylte leger. Jean Seignalet, lege av medisin, er forfatter av mer enn to hundre publikasjoner i store medisinske tidsskrifter på engelsk og fransk, og forfatter av boken Food, den tredje medisinen. Han utviklet en hel strategi som ble brukt til tusenvis av pasienter, basert på matkorreksjon og samtidig tilførsel av essensielle næringsstoffer. Hvis vi stoler på Enide-undersøkelsen laget av Det spanske Byrå for mattrygghet, kan vi se at den spanske befolkningen er overfødt, men samtidig underernærd, med mangel på visse essensielle næringsstoffer, og derfor, avhengig av tilfellene, er det nødvendig å gi spesielle kosttilskudd . Når næringsanbefalinger og kosttilskudd er etablert, bør de være individualisert og bør gjøres, slik det forklares av den spanske foreningen for ortomolekylær ernæring (Aentoc) , gjennom en diagnose og en individuell næringsvurdering av hver person. Basert på spesifikke analyser er mangler og næringsdefekter bestemt, og på den måten kan den profesjonelle anbefale kosttilskuddene som hver person trenger.

Derfor dette programmet ønsker folk å utvikle samme erverve en viss kunnskap om orthomolecular terapi for å oppfylle sine positive effekter og kontraindikasjoner i henhold til den personen med tanke på at stadig apotek og apoteker tilbyr disse kosttilskudd.

Du kan søke om godkjenning av studiepoeng for mastergraden i Naturopathy og Parapharmacy (60 studiepoeng), for universitetseksamen i ekspert i naturopatisk diettbehandling og ortomolekylær ernæring (30 studiepoeng), eller for universitetets ekspertgrad innen orthomolekylær ernæring ( 24 studiepoeng) så lenge opptakskravene til hver tittel er oppfylt.

Tilgang krav

a) Studenter med universitetsgrad (Diplom, Bachelor eller Grad i et hvilket som helst kunnskapsområde): Oppgi en sertifisert fotokopi av tittelen eller, hvis dette ikke er tilfelle, en sertifisert eller original kopi av betaling av honorar for utstedelse av graden. For studenter som kommer fra et land som ikke er medlem av Bologna-traktaten, må de gi tittelen eller sertifikatet for ferdigstillelse av studiene med bøkens apostille.

b) Studenter uten universitetsgrad: kandidatens profil vil bli vurdert av en faglig komité for å avgjøre om studenten er innlagt eller ikke til programmet.

adressert til

Dette faglige programmet er rettet mot de som er interessert i å bli med i naturlig terapi som et arbeidsverktøy i en konsultasjon.

Målrettet på universitetsstudenter i helsefag (medisin, apotek, fysioterapi, sykepleie, psykologi, ernæring og dietetics, blant andre); samt andre universitetsstudenter som ønsker å inngå kunnskap om medisinske planter som et supplement til deres ferdigheter som det kan være tilfelle av utdannede i idrettsvitenskap. Det er også rettet mot fagfolk i treningssyklusene på middels og høyere nivå innen diett og næring og helseområdet.

Regissert også for de som ikke kan akkreditere en regulert, offisiell studie og som gjennom et tidligere intervju med studieveilederen vurdere muligheten for å utvikle programmet slik at endelig universitetet i sin endelige oppløsning.

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Arbeid i naturlige terapi sentre, polyklinikker med helsepersonell, velværesentre, rehabiliteringssenter, spa, treningsstudioer, spa, turoperatører som cruiseskip, hoteller. I estetiske klinikker, i boliger eller dagstasjoner for eldre. Næringsmiddelindustri og laboratorier produsenter av kosttilskudd. Konsulentfirmaer innen mat, ernæring og dietetikk. Kollektiv kantiner, cateringtjenester, hoteller, barnehager, skoler, eldrehjem. Gym og estetiske klinikker og personlig bilde. Sentre for forebygging og behandling av spiseforstyrrelser (anorexia nervosa, bulimia nervosa, binge eating ...). I parafarmakser, apotek og dietetiske etablissementer, i tillegg til store overflater.

Mål og kompetanse

Det generelle målet er å få nok kunnskap til å kunne utdanne fra basen, som vil være et riktig kosthold, den nødvendige støtten med kosttilskudd i store doser, og når det er nødvendig, for å oppnå de optimale næringsnivåene som kreves hos en person for å forebygge eller behandle patologi. For dette vil det være på den ene side å identifisere de vanlige syndromene av næringsdefekter og på den annen side å kjenne funksjonen i den menneskelige organismen av hvert av de nevnte næringsstoffene, de potensielle indikasjonene på dets bruk som kosttilskudd, dets nivåer av anbefalt inntak, interaksjoner, forholdsregler og kontraindikasjoner, hvis noen.

Program undervist i:
  • Spansk

Se 7 flere kurs fra ISMET - Formación en salud y terapias naturales »

Sist oppdatert September 12, 2018
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
10 måneder
Heltid studier
Pris
1,525 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato