$close

Filtre

Se resultater

Diplom programmer i Richmond i Canada 2021/2022

Enkeltpersoner som ønsker å forbedre sine ferdigheter og inn i arbeidsstokken raskt kan melde deg på et diplom program. Disse programmene er tilgjengelige i en rekke felt, og vanligvis tar mindre tid å fullføre enn en grad.Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehav… Les mer

Enkeltpersoner som ønsker å forbedre sine ferdigheter og inn i arbeidsstokken raskt kan melde deg på et diplom program. Disse programmene er tilgjengelige i en rekke felt, og vanligvis tar mindre tid å fullføre enn en grad.

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

Richmond Byen har en eksepsjonell utdanningsbakgrunn som gir forskningssamarbeid og læringsmiljø. Institusjonene i denne byen tilbyr en ekstraordinær kombinasjon av ulike fagområder som jus, medisin relatert, næringsliv og kunst studier.

Diplom programmer i Richmond i Canada

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Vancouver Beijing College Of Chinese Medicine
Richmond, Canada

Det registrerte akupunkturprogrammet (R.Ac.) gir kandidaten profesjonell opplæring i tradisjonell kinesisk medisinsk akupunktur.

Det registrerte akupunkturprogrammet (R.Ac.) gir kandidaten profesjonell opplæring i tradisjonell kinesisk medisinsk akupunktur. -
Diplom
Fulltid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Campus
 
Vancouver Beijing College Of Chinese Medicine
Richmond, Canada

Registrert tradisjonell kinesisk medisinherbalist-program (R.TCM.H) gir kandidaten profesjonell opplæring i urtemedisin (tradisjonell kinesisk medisin).

Registrert tradisjonell kinesisk medisinherbalist-program (R.TCM.H) gir kandidaten profesjonell opplæring i urtemedisin (tradisjonell kinesisk medisin). -
Diplom
Fulltid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Campus