72 Fjernundervisning Diplom Programmer 2024

Fjernundervisning Diplom Programmer 2024Filter
    • Online

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Deltid

    16 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Gjennom denne 100% online og deltid PG Dip Public Health vil du lære hvordan du kan forbedre folkehelsen i ditt område og internasjonalt. Du vil få en rekke nyttige ferdigheter som kan brukes for å drive reell endring i lokalsamfunnene eller sammenhenger din praksis. På denne online PG Dip vil du studere viktige emner, inkludert helsefremmende tiltak, prinsippene og metodene for epidemiologi og anvendelse av teknikker for vurdering av befolkningens helsebehov, samtidig som du utvikler viktige personlige og profesjonelle ferdigheter som er relevante for helsearbeidere. På slutten av kurset vil du kunne fortsette studiene og gå videre til hele masterprogrammet.

    • Online

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Arden er et av de eneste universitetene i Storbritannia som tilbyr DipHE-lederkurs med fokus på helse og omsorg. Etter å ha fullført dette kurset, vil du ha bedre muligheter til å søke om arbeidsplassfinansiering enn på en standard lavere grad. Dette kurset er utviklet i tråd med de stadig skiftende behovene til helse- og sosialomsorg, med fokus på de økende ferdighetene som kreves av dagens fagfolk og ledere.

    • Online United Kingdom

    Fulltid, Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Denne kvalifikasjonen forbereder registrerte helsepersonell for forbedrede kliniske praksisroller. Du vil utvikle din kunnskap og kritiske forståelse av forbedret klinisk praksis, ledelse, forskning og utdanning, og ferdighetene som gjør deg i stand til å handle med et høyt nivå av autonomi. Du vil forbedre ferdighetene dine i helhetlig og systematisk vurdering, kompleks beslutningstaking og levering av høykvalitets evidensbaserte intervensjoner for pasienter, klienter og deres familier. Diplomet inneholder også en ikke-medisinsk forskrivningsmodul som, etter vellykket gjennomføring, vil gjøre deg i stand til å oppnå regulatorisk anerkjennelse som en ikke-medisinsk forskriver innenfor ditt praksisområde.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    24 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Sharjah, De forente arabiske emirater
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Deltid

    10 uker

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Denne PG-kvalifiseringen hjelper fagpersoner som allerede jobber i helsevesenet eller ønsker å søke en karriere i helsevesenet. Dette kurset er best egnet for helsepersonell, sykehusadministratorer, ledere, veiledere, leger, leger, sykepleiere, paramedikere og støttepersonaler ved sykehus, klinikker og apotek for å tilegne seg prinsipper for effektiv helsevesensledelse som er viktig for de ledende sykehusene og helsevesenet. selskaper. Kurset har en tydelig appell på grunn av den økende etterspørselen etter utdannede fagpersoner i den voksende helsevesenet i regionen med mange internasjonale selskaper som flytter til regionen. Kursene tar sikte på å gi helsepersonell kunnskapen og ferdighetene som trengs for å være en effektiv leder i helsesektoren, og utstyre deltakerne med en forståelse av den eksterne konteksten helseorganisasjoner opererer i, hvordan de administreres, og analytiske teknikker som kan brukes til beslutningsprosesser innen helsesektoren. PG Diploma in Healthcare Management and Leadership er sertifisert av CIQ, UK PG Diploma in Healthcare Management & Leadership.

    • Barrie, Canada
    • Online

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Studentene får de teoretiske kunnskapene og praktiske ferdighetene som er nødvendige for å fungere kompetent i rollen som en ergoterapeutassistent og fysioterapeutassistent (OTA og PTA) i et komplekst helsemiljø. De er forberedt på å jobbe under tilsyn av og i samarbeid med ergoterapeuter og fysioterapeuter og hjelpe terapeuter med å undervise og gjøre det mulig for klienter å effektivt takle begrensninger i bevegelse og daglig funksjon, enten det er midlertidig eller permanent, under og etter utvinning.

    • Online

    Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Anatomical Sciences-programmet er en unik mulighet for studenter som ønsker å utforske aspekter ved menneskelig anatomi gjennom fleksibiliteten til et nettbasert læringsprogram. Dette er en kvalifikasjon på høyere nivå for medisinsk, biomedisinsk og alliert helsepersonell og de i holistisk praksis med interesse for menneskelig anatomi. Programmet trekker på høyt ansett undervisnings- og forskningspersonell ved universitetet. Vårt program i anatomiske vitenskaper leveres helt online og er følgelig avhengig av bruk av IT.

    • Dunedin, New Zealand
    • Wellington, New Zealand

    Fulltid

    1 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    • Online United Kingdom

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Arden er et av de eneste universitetene i Storbritannia som tilbyr DipHE-lederkurs med fokus på helse og omsorg. Etter å ha fullført nivå 5 DipHE Health and Care Management-kurset, vil du ha bedre muligheter til å søke om arbeidsplassfinansiering enn på en standard lavere grad.

    • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den varierte læreplanen kan du melde deg på et bredt spekter av kunnskap eller å konsentrere seg om spesialiserte områder.

    • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    447 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette nasjonalt anerkjent, QCF oppført Diploma i Helse og sosialfag hjem studie kurset er utformet for å bli undersøkt uavhengig eller som en følge på fra nivå 2 og har som mål å utvikle kunnskap og forståelse av en rekke emner grunnleggende for å jobbe i helse- og sosialfag.

    • Online

    Fulltid

    8 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vårt diplom i rådgivning Hypnoterapi er designet for de som søker profesjonell sertifisering. Enten du allerede er involvert i helsevesenet og ønsker å diversifisere ferdighetene dine eller begi deg ut på en ny karrierereise som rådgivende hypnoterapeut, dekker programmet vårt dine behov. Med bekvemmeligheten av fjernundervisning kan du bli med i programmet vårt fra hvor som helst globalt, og starte når det passer deg best. Programmet vårt inkluderer seks live nettkurshelger på Zoom, omtrent en gang i måneden. Har du ikke mulighet til å møte, kan du alltids følge med senere. Alle økter blir tatt opp og lagret for fremtidig referanse. Vær oppmerksom på at disse timene opererer i Pacific Time, fra 09:30 til 15:00. Begynn på din rådgivningshypnoterapi-sertifiseringstrening i dag og lås opp en verden av profesjonell vekst og muligheter.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    6 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær mer om anatomien og fysiologien til det kardiovaskulære systemet, luftveiene, fordøyelsessystemet og nervesystemet.

    • Online Australia

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    CALs Diploma of Practice Management er designet for de som jobber i helsepraksis som ønsker å øke sine ferdigheter, bli kvalifisert og gå inn i praksisledelsesroller. Du får de grunnleggende ferdighetene du trenger for å lykkes med å håndtere helsepraksis i en rekke sektorer, inkludert medisinsk, tannlege, kiropraktikk, rehabilitering, eldreomsorg og mer. Du vil utvikle viktige ferdigheter innen lovlig overholdelse, fakturering og regnskapssystemer, i tillegg til å administrere personalets ytelse og relasjoner for å øke staben.