$close

Filtre

Se resultater

Diplom programmer i Redcar i Storbritannia 2021/2022

Individer som ikke ønsker å investere tid eller penger mot en formell grad kan arbeide for å tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer som nettopp uteksaminert fra videregående skole eller de som ønsker å endre eller jumpstart karrierer.Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske… Les mer

Individer som ikke ønsker å investere tid eller penger mot en formell grad kan arbeide for å tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer som nettopp uteksaminert fra videregående skole eller de som ønsker å endre eller jumpstart karrierer.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Diplom programmer i Redcar i Storbritannia

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Redcar & Cleveland College
Redcar, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Tilgang til høyere utdanning Diploma er en kvalifikasjon som forbereder mennesker uten tradisjonelle kvalifikasjoner for å studere ved universitetet.

Tilgang til høyere utdanning Diploma er en kvalifikasjon som forbereder mennesker uten tradisjonelle kvalifikasjoner for å studere ved universitetet. -
Diplom
Deltid
Engelsk
Campus