Diplom programmer i Tsjekkia 2020

Individer som ikke ønsker å investere tid eller penger mot en formell grad kan arbeide for å tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer som nettopp uteksaminert fra videregående skole eller de som ønsker å endre eller jumpstart karrierer.Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og… Les mer

Individer som ikke ønsker å investere tid eller penger mot en formell grad kan arbeide for å tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer som nettopp uteksaminert fra videregående skole eller de som ønsker å endre eller jumpstart karrierer.

Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og interessante spesialiseringer.

Diplom programmer i Tsjekkia

Minimér
Czech College
Prague , Czech Republic + 1 Mer

Dette programmet er først og fremst utviklet for å tilpasse seg en utenlandsk utdannet sykepleier til å praktisere i Tsjekkia sykepleie system.

Dette programmet er først og fremst utviklet for å tilpasse seg en utenlandsk utdannet sykepleier til å praktisere i Tsjekkia sykepleie system. -
Diplom
Heltid studier
Engelsk, Czech
September 2020
Campus