$close

Filtre

Se resultater

Diplom programmer i Tsjekkia 2021/2022

Individer som ikke ønsker å investere tid eller penger mot en formell grad kan arbeide for å tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer som nettopp uteksaminert fra videregående skole eller de som ønsker å endre eller jumpstart karrierer.Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og… Les mer

Individer som ikke ønsker å investere tid eller penger mot en formell grad kan arbeide for å tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer som nettopp uteksaminert fra videregående skole eller de som ønsker å endre eller jumpstart karrierer.

Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og interessante spesialiseringer.

Diplom programmer i Tsjekkia

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Czech College
Praha, Tsjekkia

Dette programmet er først og fremst utviklet for å tilpasse seg en utenlandsk utdannet sykepleier til å praktisere i Tsjekkia sykepleie system.

Dette programmet er først og fremst utviklet for å tilpasse seg en utenlandsk utdannet sykepleier til å praktisere i Tsjekkia sykepleie system. -
Diplom
Fulltid
Engelsk, Czech
Campus