Filter
Diplom
Tsjekkia Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp Diplom programmer i Tsjekkia 2019/2020

Enkeltpersoner som ønsker å supplere sin karriere eller utdanning kan melde deg på et diplom program. Vitnemål kan forbedre en elevs kompetanse og kvalifikasjoner ved å forberede dem for en bestemt karriere. Disse programmene tar vanligvis bare en kort tid å fullføre.

Den tsjekkiske republikk, er et land i Sentral-Europa. Landet grenser til Tyskland i vest, Østerrike i sør, Slovakia i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner innbyggere, er Praha.

Diplom programmer i Tsjekkia

Les mer Minimér

treff

Czech College

Dette programmet er først og fremst utviklet for å tilpasse seg en utenlandsk utdannet sykepleier til å praktisere i Tsjekkia sykepleie system. ... [+]

Dette programmet er primært designet for å tilpasse en utenlandsk utdannet sykepleier til å trene i tsjekkisk sykepleie.

Den største delen av programmet vil være dedikert i å lære Intensiv tsjekkisk språk og medisinsk terminologi i tsjekkiske språket. Kursmodulen består også av juridisk rammeverk av tsjekkiske helsevesenet og praktisk opplæring i partner sykehus, noe som ville være en integrert del av programmet. Siden dette er et praktisk orientert kurs, ville tsjekkiske College hjelpe elevene i nostrification (ekvivalens til tsjekkisk kvalifisering) av sine eksisterende utenlandsk sykepleier kvalifisering og forberede dem for bifall test også kjent som lisens eksamen.... [-]

Tsjekkia Praha
September 2020
Engelsk,Czech
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk