Dobbel grad i farmasi og bioteknologi

Generelt

Programbeskrivelse

Utvid dine horisonter

Double Degree i apotek og bioteknologi av Universidad Europea er undervist om seks år og har som mål å kombinere opplæringen av apoteket, med den mest innovative kunnskapen innen teknologi anvendt på biologiske fag, et område med stor fremtidsfremvisning i farmasøytisk industri .

Utviklingen i de nye behandlingsmidlene av immunologisk opprinnelse representerer en utfordring for farmasøytisk industri, som for tiden kalles biofarmaceutisk. Det gjør at industrien krever medisineksperter i stand til å takle de nye utfordringene i sektoren fra et globalt perspektiv på forskning, utvikling, produksjon, kontroll og markedsføring av terapeutiske produkter.

Den doble grad i apotek og bioteknologi kombinerer det beste av de to grader.

Profesjonelle fasiliteter:

Fungerer i et ekte miljø med laboratorier spesialisert innen biomedisin, biologi, genetikk, mikrobiologi, kjemi eller farmasøytisk teknologi; laboratorium for utvikling av bioteknologiske prosjekter; fasiliteter av CSIC og Carlos III Health Institute for Immunology praksis eller Paraplegics Hospital of Toledo for utvikling av mer komplekse titling praksis som krever bruk av stort utstyr.

Sykehusapotek:

I vårt apotek, sykehusapotek og klinisk farmasøytisk konsultasjon som ligger i det simulerte sykehuset, unikt i Spania, vil du kunne møte virkelige kliniske tilfeller fra dag ett som lærer på en praktisk, sikker og avansert måte.

innovasjon:

Ikke bare i teknologi og undervisningsmetoder; også i nye fag som farmakogenetikk.

Utmerket kloster:

Koble til profesjonelt liv i hendene på lærerne våre. Erfarne aktive fagfolk som utvikler sitt arbeid innen områdene av de viktigste sykehusene og selskapene i landet.

VED HJELPENE TIL FORBEDRING OG FORSKNING AV SUNDHETEN MED DER KAN REDUSERE MENNEN TIL OPPDATERINGEN TIL 15%.

Praktisk, nyttig, ekte opplæring:

Studie av Dobbelte grad i apotek Bioteknologi ved Universidad Europea er å lære yrket ditt med en innovativ treningsmodell med påvist internasjonal effektivitet, på den ene side basert på integrering av faglig innhold, interprofessional utdanning, simulerte scenarier og kvalitetsklinisk læring slik at du har den beste opplæringen som apotek og som du kan bruke metodologien Prosjektbasert skole, som består av et helt nyskapende læringssystem hvor du vil glede deg over å lære og jobbe med virkelige bioteknologiske forskningsprosjekter, og oppnå en praktisk og tverrfaglig opplæring.

Alt dette, med en individuell faglig oppfølging, samt støtte fra en personlig mentor som vil følge deg i din faglige og profesjonelle karriere.

anlegg

For at du kan få mest mulig ut av vår innovative akademiske modell, tilbyr fakultetet for biomedisin og helse deg de mest avanserte laboratorier - simuleringsrom, utstyrt med den mest innovative teknologien:

- Spesialiserte laboratorier utstyrt med det mest avanserte utstyret og datautstyret der du vil anvende all kunnskap eksperimentelt: biomedisin, biologi, genetikk, mikrobiologi, kjemi, farmasøytisk teknologi etc.

- Egen laboratorium av graden for å kunne utvikle praksis innen farmasøytisk teknologi

- Fasilitetene til CSIC og Carlos III Health Institute for Virology and Immunology praksis. Samarbeid med forskningssenteret i Paraplegics Hospital of Toledo for utvikling av mer komplekse tittelpraksis som krever bruk av stort utstyr

- Forskningslaboratorier, styrt av forskere på første nivå og hvor stipendstudenter samarbeider.

- Laboratorium for utvikling av bioteknologiske prosjekter

- Arbeidsrom, bioinformatikk klasserom, Hub Emprende, etc.

- Simuleringsrom: Simulert fellesskaps apotek og det simulerte sykehuset hvor våre sykehusapotek og farmasøytisk konsultasjon er lokalisert. På denne måten vil du tilpasse seg behandlingen av publikum, pasienter og andre helsepersonell, og du vil kunne bli profesjonell som kan svare på befolkningens nåværende helsepersonellbehov.

Inter

Forbered deg på å være en global profesjonell, fullføre treningsopplevelsen med et internasjonalt opphold.

I Det fakultet for biomedisinske studier ved Det Universidad Europea i Madrid satser vi på et bestemt internasjonalt program for Double Degree i farmasi og bioteknologi, hvor du vil gjøre minst ett emne undervist helt på engelsk. I tillegg vil du utføre aktiviteter på samme språk gjennom alle studiene hos oss.

Lag internasjonale opphold i prestisjetunge universiteter, hvor du kan ta kurs, praktikplasser i forskningslaboratorier, praktiske bedrifter innen farmasøytisk sektor og profesjonell praksis innen apotek i Schengen-landene (EU: Storbritannia og Frankrike). Universitetene som vi opprettholder en avtale med er:

 • DET FORENEDE KONGERIGE: UNIVERSITET AV PORTSMOUTH
 • DET FORENEDE KONGERIGE: GREENWICH UNIVERSITET
 • FORENEDE KONGERIGE: UCL, LONDON CROATIA: RIJEKA UNIVERSITET
 • TYSKLAND: UNIVERSITET I WURZBURG
 • MÉJICO: UNIVERSIDAD VALLE DE MÉJICO
 • BRAZIL: UNIVERSIDADE POTIGUAR
 • CHILE: UNIVERSIDAD ANDRÉS BELLO

I tillegg vil du delta på arrangement av arrangementer på universitetsområdet: forelesninger og masterklasser gitt av de mest fremragende fagfolkene i sektoren og prestisjefylte internasjonale høyttalere og mange andre aktiviteter.

Samarbeidende selskaper

De viktigste institusjonene hvor du trener

I tillegg til den teoretiske opplæringen og simuleringspraksis som du vil ha i Pharmacy, vil du avslutte treningen din med en praktisk læring av høyeste kvalitet. For å gjøre dette, utfører du praktikoppholdet ditt på apotek som har implementert veiledningen for god praksis ved Det kongelige apotekskollegiet i Madrid (COFM) og / eller sykehus (Quirónsalud Group). Du kan også gjøre læreplaner i vitenskapelig forskningssentre eller farmasøytiske selskaper.

Hvor kan jeg jobbe?

På slutten av Double Degree i apotek og bioteknologi ved Universidad Europea of Madrid vil du være en høyt kvalifisert profesjonell for utøvelsen av ditt yrke innen Fellesskap og sykehusapotek med en fullstendig visjon om farmasøytisk ledelse og omsorg og interprofessional utdanning . Du vil også være forberedt på å jobbe i andre fagområder som forskning, utvikling, produksjon, markedsføring, ledelse og kvalitetskontroll av nye medisiner, medisinsk utstyr og bioteknologiske produkter.

Du har forsterket evnen til å analysere, kommunisere og jobbe som et team, utvikle forretningsmessige ferdigheter med et høyt engelsknivå, noe som vil tillate en internasjonal projeksjon.

Bedrifter og sektorer der du kan utvikle ditt yrke:

 • Forskningssentre
 • Farmasøytiske selskaper
 • Næringsmiddelindustrien
 • Kjemisk og miljømessig industri
 • Kosmetikk selskaper og andre helseprodukter
 • Apotekskontor
 • Sykehus sentre og andre helsetjenester
 • Helseadministrasjon
 • Konsulenter og undervisningssteder

Apotek et regulert yrke

Det grunnleggende målet for farmasøytisk grad ved Universidad Europea of Madrid er å trene fagfolk med en profil tilpasset yrkesregulerte kompetanser gjennom Order CIN / 2137/2008, 3. juli, som fastsetter kravene til verifisering av de offisielle universitetsgrader som kvalifiserer for utøvelsen av apotekets yrke.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Les mer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Minimér
Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Valencian Community , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spania Online , Las Palmas de Gran Canaria + 9 Mer Mindre