Vi tilbyr moderne, praktisk orientert, internasjonalt akkrediterte kurs i generell medisin. Våre kandidater er fullt ut konkurransedyktig leger, scoret høyt i USMLE tester og sikring av arbeidsplasser over hele verden fra USA til Japan.

Læreplanene i studiet generell medisin er identiske med de forfulgt av tsjekkiske medisinstudenter, bortsett fra å bli undervist på engelsk. De er i samsvar med EU-standarder.

Den seks år allmennmedisin programmet har også blitt akkreditert av USA, Canada og Malaysia, for å nevne bare de landene de fleste studenter kommer fra.

I løpet av de første tre årene av studiet, studentene har obligatoriske klasser i den tsjekkiske språket. En god forståelse av Tsjekkia er nødvendig for kommunikasjon med pasienter og med kolleger i avdelingene, for eksempel sykepleiere, som kan snakke bare tsjekkisk.

studieprogram

De fire første semestrene av generell medisin studiet dekker i hovedsak teoretiske fag (anatomi, biologi, biokjemi, biofysikk, histologi, fysiologi). Prekliniske fag (patologi, mikrobiologi, farmakologi) blir undervist i semestre 5-7. Kliniske fag er innført i de følgende semestre (Internal Medicine, kirurgi, Pediatri, obstetrikk og gynekologi, nevrologi) sammen med emner knyttet til offentlig helsevesen (samfunnsmedisin, Medical Law).

Hele sjette året er viet til bedside trening i indremedisin, kirurgi, gynekologi og obstetrikk. Programmet avsluttes i 11. og 12. semester med avsluttende statlige eksamen i indremedisin, kirurgi, obstetrikk og gynekologi, og forebyggende medisin.

Grad og akkreditering

På avslutningsseremoni, er akademikere i general Medicicine tildelt graden Doctor of General Medicine (Medicinae Universae Doctor, forkortet til MUDr., Tilsvarende MD).

Kandidater som er EU-borgere kan deretter praktisere medisin i alle land i EØS-området. Nyutdannede som ikke er EU-borgere øve på verdensbasis I land der vårt fakultet er anerkjent.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurs fra Palacky University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
6 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato