Doktor i medisin (MD)

Generelt

Programbeskrivelse

Fakultetet ble grunnlagt i 1935. Siden da har mer enn 20 000 leger blitt trent av og uteksaminert fra fakultetet. Blant fakultetet kandidater i alle år, er det 120 D.Sc. og mer enn 650 ph.d. Mange nyutdannede har etablert nye skoler og originale vitenskapelige trender. Dette er akademikere fra det russiske akademiske fag for medisinsk vitenskap, VN Nikolaeva-Menshikova, VS Ryabtsev, Yu.K. Skripkin, VG Gostishev, tilsvarende - medlemmer av RAMS AF Bykovsky, VL Guryev, OK Skobelkin, G.Ye. Ostroverkhov.

Studiemedisin i engelsk medium i et av de ledende medisinske utdanningsinstitusjonene i Russland. Ingen "premedical" kurs er nødvendig da studiet studiet gir en all-inclusive.

Denne seksårige heltidsfeltet på masterstudier forbereder kandidatene til en doktors yrke. Det er fullført med graden av doktor i generell medisin. I løpet av de to første årene inneholder studieplanen teoretisk kurs (biokjemi, anatomi, histologi, fysiologi, etc.).

Det tredje studieåret består av prekliniske kurs og er forberedende for studiet av kliniske kurs. I løpet av 4. og 5. år går studenten gradvis gjennom praktik på de enkelte klinikker og avdelinger. Det siste studieåret er viet til en praktisk opplæring som foregår på studentene ved klinikker og avdelinger under oppsyn av erfarne leger. I løpet av studiene fullfører studentene også ni uker med yrkesopplæring hvor de gradvis blir kjent med ledelsen og driften av helsevesenet og praktiske prosedyrer.

Studier er ferdig med en streng statlig undersøkelse i fem fag.

Det seksårige generell medisinprogram har også blitt anerkjent i forskjellige land i verden som USA, Canada, Malaysia, India, Thailand, Maldivene, Sør-Afrika, Sri Lanka, Nigeria, etc.


Studietid

6 år


To inntak

september


Inngangsnivå

A-nivå (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Videregående Videregående Skole Certificate, Senior videregående sertifikat, National Senior Certificate, matrikulering.
Studentliv

KSMU gir studenter en verdensklasse utdanning i et miljø fullt av nye muligheter og ideer som vil bidra til å forme din fremtid. Lære nye ferdigheter, møte nye og interessante mennesker; få venner til livet; Disse er alle en vanlig del av universitetets opplevelse, og KSMU er ikke noe unntak.

Med over 5.500 studenter som studerer på KSMU (over 1200 av dem er internasjonale studenter), er campus et livlig aktivitetsmaske og en ekte smeltedigel med flerkulturelt samarbeid. Fra sportsbegivenheter, gjennom til kunst, er Kursk et senter for innovasjon og kultur som ingen andre.

Våre studenter er involvert i en rekke aktiviteter som spenner fra sport til kunst, sosial og annen intellektuell virksomhet og berikende aktiviteter. KSMU på KSMU har noe å tilby alle, uansett hvilken interesse du har.

Det er mange måter du kan møte nye venner her på KSMU for eksempel ved å bli med i et av de mange livlige studentene, eller skape en av dine egne! Vårt store og mangfoldige studentfellesskap gir et veldig interessant miljø for å sosialisere, lære nye ferdigheter og møte nye mennesker!

Du vil også ha muligheten til å besøke lokale historiske attraksjoner for å besøke og utforske med dine nye venner og lære mer om russisk kultur og historie. Du kan tilbringe timer på de lokale kafeer, butikker og museer, eller ta en tur gjennom en av de vakre parkene i nærheten.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown a ... Les mer

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown as being the oldest medical university teaching in English medium in Russia and holding the highest number of international students from different nationality as in it spheres. Minimér
Russland Online