Doktorgrad i allmennmedisin

Generelt

Programbeskrivelse

Doktorgrad i generell medisin

(Alternativ: kirurgi og fødsel)

Hovedmålet med opplæringsspesialister er å gi offentlige og private sykehus av menneskelige ressurser i stand til å støtte spesialiserte problemer med befolkningens helse.

En ekstra Målet er å utdanne de ressursene som vil bli rekruttert folk for ekstra opplæring PhD for å gjøre lærerne (eller akademisk).

læring Work

Avdelinger er forbundet med universiteter.

The Department of Surgery, gynekologi og obstetrikk, Internal Medicine & Imaging, pediatri og av organisasjons universiteter er faglig ansvarlig for opplæringen.

All spesialistkandidat må utføre hele eller deler av sin opplæring i disse avdelingene.

Tjenester av ikke-universitetssykehus

De praksis fordeler kan også utføres delvis på andre måter enn de som er direkte forbundet med universiteter under oppsyn av en ekspert gjenkjent av programmet som master / utplassering leder sykehustjenester. Den medisinske spesialist villig til å fungere som master / internship veileder skal levere et program programfilen og vil forplikte seg til å arrangere faglige aktiviteter som klubber avisen for å fremme teoretisk opplæring av spesialister som arbeider under hans veiledning kandidater . Han kan ikke kreve program godtgjørelse for å utføre denne funksjonen.

Mens den utfører det meste av treningen i en ikke-direkte tjeneste forbundet med en av arrangørene universitetene, vil spesialistkandidat opprettholde en kobling med en av avdelingene direkte forbundet med universiteter, herunder deltakelse i visse faglige aktiviteter (seminarer, kurs) i regi av sin hjemmeavdeling.

Ledelse og varighet av kliniske plasseringer

Mye av spesialisering tid er viet til kliniske plasseringer, normalt på heltid. De forstår.

  • 50 måned rotasjon i den avdeling hvor fordypning forekommer, eller i en tilhørende sykehus og under tilsyn av en veileder
  • 1 måned rotasjon i et bilde tjeneste
  • 3 måneders rotasjon i et pleieenhet (akuttmottak eller intensiv pleie s)
  • 6-måneders rotasjon i landlige sykehus

landlige sykehus

Kliniske rotasjoner planlegger et opphold på 6 måneder i et landlig sykehus, selv ikke med en coach.

Kriterier for utvelgelse av kandidater til programmet

faglige kriterier

Hovedmålet med opplæringsspesialister er å gi offentlige og private sykehus av menneskelige ressurser i stand til å støtte spesialiserte problemer med befolkningens helse. En ekstra Målet er å utdanne de ressursene som vil bli rekruttert folk for ekstra opplæring PhD for å gjøre lærerne (eller akademisk).

Alle spesialister på akademisk eller ikke beregnet, er å søke for tilsyn med fordypningsemner. På grunn av dette tilsynsrolle, eksperter, også ikke-akademisk, vil velge blant de beste avgangselever på medisinske skoler.

  • For å bli tatt opp til spesialistutdanningen, vil han være blant dem på den beste faglige pensum. Han vil bli pålagt å ha fått grader i løpet av eller ved slutten av den akademiske læreplanen, og i motsatt fall å ha gjennomført det siste året av medisinske studier med minst 65%.

Opprinnelsen til kandidater

  • Prioriteten i opplæringen gis til kandidater fra begge universitetene organisere programmet.
  • Men kandidater fra andre institusjoner (universiteter, helse nettverk) eller andre ble forlate landet eller i utlandet sin kvalifisert, forutsatt at de oppfyller de kriteriene som er beskrevet ovenfor, de er betale akademiske avgiftene og deres fordeler i sykehusene i forbindelse med organisering av universiteter ikke resultere i en uutholdelig økonomisk byrde for disse sykehusene.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

L’Université Catholique de Bukavu (UCB) Asbl, est l’une de grandes universités que compte la République démocratique du Congo. Située dans le chef-lieu de la province du Sud-Kivu, une région Est du pa ... Les mer

L’Université Catholique de Bukavu (UCB) Asbl, est l’une de grandes universités que compte la République démocratique du Congo. Située dans le chef-lieu de la province du Sud-Kivu, une région Est du pays de Patrice Emery Lumumba, cette institution d’enseignement universitaire de droit privé fut créée le 21 novembre 1989 par décret de Son Excellence Monseigneur Aloys MULINDWA Mutabesha, Archevêque de Bukavu. Minimér