Doktorgrad i farmasi

Generelt

Programbeskrivelse

Oppdrag

Oppdraget til CSU-COP er utviklingen av studenter og lærere som vil påvirke helsevesenets behov for mennesker i regionen, staten og nasjonen. Høgskolen gir et sterkt grunnlag i kunnskap, integrering og anvendelse av biomedisinsk, farmasøytisk, sosial / atferdsmessig / administrativ og klinisk vitenskap for å transformere studenter til utøvere som er forpliktet til humanistisk tjeneste, i stand til å gi pasientsentrert omsorg, og innovative ledere i å fremme apotekyrket. Høgskolen omfavner universitetets oppgave å utdanne personer med ulik bakgrunn for å forbedre kulturell kompetent omsorg og redusere ulikheter i helsevesenet.

144130_CSU12Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Høydepunkter

  • Rangerte 1. i Midtvesten for doktorgrad i farmasi minoritetsregistreringer;
  • Vurdert til åttende for underrepresenterte minoritetsregistreringer i doktorgrad i farmasi (American Association of Colleges of Pharmacy. Høsten 2019 Underrepresenterte minoritetsoppmeldinger i doktor i farmasi som de første profesjonelle programmene fra skolen);
  • Stort fokus på mangfold og inkludering;
  • Ny læreplan lanseres i 2020 for å tilpasse seg NAPLEX (lisenseksamen) kompetanse;
  • Små klassestørrelser;
  • En stor tilstedeværelse for å redusere ulikheter i helsevesenet i det lokale, statlige og nasjonale samfunnet;
  • Tverrprofesjonelle erfaringer og kliniske erfaringer ved områdesykehus rangerte noe av det beste i landet;
  • Internasjonale misjonsturer.

144123_CSU1Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Studenterklæring

Å velge en apoteksskole er en utfordrende opplevelse. For meg tok jeg flere faktorer i betraktning når jeg tok min beslutning, inkludert kostnader, plassering og programalternativer. Til slutt valgte jeg å delta på CSU-COP da intervjuet mitt her etterlot et varig inntrykk på meg som ingen annen skole hadde gitt. Her på CSU følte jeg meg mye mer velkommen; ettersom samfunnet på CSU-COP var personlig og oppriktig ivrig etter å ha meg der.

Som nåværende student har jeg lært og vokst på måter som jeg ikke forutså før jeg startet denne didaktiske reisen. CSU-COP har tilbudt meg en svært konsentrert, personlig læreplan med et sterkt, vennlig konkurransedyktig årskull som presser meg til å være flott hver dag. Å være student ved CSU-COP har gitt meg muligheten til å utvide kunnskapen min når det gjelder farmasi, og jeg har fått et nytt nivå av tillit til meg selv, samt et sett med kliniske ferdigheter som støtter meg til å være en suksessfull student farmasøyt, og forhåpentligvis en enda bedre farmasøyt en dag snart.

Alexandra Gurrola, nåværende P3-student.

Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

The College of Pharmacy's mission is the development of student & faculty scholars who will impact the health care needs of people in the region, state, and nation.

The College of Pharmacy's mission is the development of student & faculty scholars who will impact the health care needs of people in the region, state, and nation. Minimér