Doktorgrad i sykepleie: Familiepleiepraktiker

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Skolen for sykepleie og helsepersonell tilbyr en doktorgradspraktik med en rekke sporalternativer som gir enestående muligheter for interprofessional samarbeid.

Doktorgradsutdanningen (DNP) utarbeider registrerte sykepleiere (RN) for å ta på seg større lederrolle. Læreplanen kombinerer sykepleie, næringsliv, informatikk og helsestyringskurs med avansert praksis i kliniske omgivelser. Nyutdannede blir med i arbeidsstyrken med ferdigheter til å forbedre modeller for helsevesenets levering, evaluere kliniske utfall, identifisere og håndtere helsevesenets behov hos ulike befolkninger, og bruk teknologi og informasjon for å forandre feltet.

Pensumet er strenge og gir studentene mulighet til å få eksponering for ulike perspektiver, å bli nedsenket i teori og forskning, og å få en kritisk forståelse av faglige praksisproblemer.


DNP planer for studier

DNP-programmet tilbyr registrerte sykepleiere (RN) en rekke studieplaner. Det er (5) studieplaner tilgjengelig for å forfølge DNP. Bachelor forberedt sykepleiere kan velge å tjene en mastergrad på vei for å fullføre sin DNP. Alternativer er illustrert nedenfor.


Programdetaljer

DNP-programmet kan ta fra 2 til 4,5 år for å fullføre, avhengig av både programspor og ditt nåværende nivå.


Studentene vil kunne forfølge sin grad uten å måtte sette sitt faglige liv på vent. Alternativer for levering av kurs kan variere basert på DNP-programmet.

 • Executive Leadership: Studentene møtes to ganger i semester i tre dager i et intensivt møteformat på et boutiquehotell i San Francisco.
 • Befolkningshelse Lederskap: Kursene leveres via en hybridmodell - en tilnærming som omfatter både personlig undervisning og fjernundervisning. Studentene vil bli pålagt å delta på en dags programorientering på campus. Etter orienteringen møtes studentene to ganger hvert semester for en synkron klasse, med valg for å delta det enten personlig eller telekonferanse. Nettbasert læring vil supplere de to synkrone klassene i løpet av programmet.
 • Family Nurse Practitioner DNP


Adgang

Opptak til programmet er basert på en samlet vurdering av søkerens evne til å gjennomføre doktorgradsstudier som vist av følgende:

 • Baccalaureat eller mastergrad fra en akkreditert institusjon
 • 3,0 lavere GPA (på 4,0 graders skala)
 • California RN lisens
 • En skriftlig målsetning som beskriver din grunn til å forfølge en doktorgrad i sykepleie
 • Tre (3) anbefalingsbrev
 • Gjenoppta
 • Kopi av offisielle transkripsjoner fra alle høyskoler og universiteter deltok
 • Et fullført søknadsskjema og avgift

Internasjonale Graduate Studenter

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global persp ... Les mer

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global perspectives. Minimér
San Fransisco , San Fransisco + 1 Mer Mindre