Enkelt syklus / kombinert Bachelor og Master i farmasi

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Vennligst finn ut hvilke tiltak som er utarbeidet av University of Bologna å begynne neste studieår på best mulig måte.

Studieår 2020/21 - I løpet av det første semesteret vil fjernundervisningsaktiviteter gå parallelt med undervisningsaktiviteter i klasserommet

I løpet av de første seks månedene av år 2020/21 vil University of Bologna tilby blandede undervisningsaktiviteter, holdt i klasserom, men også tilgjengelig eksternt. I løpet av de siste månedene har universitetet arbeidet for at alle klasseromsaktiviteter kan gjenopptas for størst mulig antall studenter mens de overholder sikkerhetsforskrifter og protokoller.

Universitetet fokuserer på to aspekter: på den ene siden jobber det med å tilpasse klasserom ved bruk av ny teknologisk infrastruktur; på den andre implementerer det transformasjonene som er nødvendige for å hjelpe lærere i prosessen med å kontinuerlig forbedre undervisningsmetoder.

Internasjonale studenter: hvordan du forbereder deg på påmelding -> sjekk her all informasjonen du trenger.

Apotek består av 5 år og har som mål å gi teoretisk og praktisk kunnskap for å trene nyutdannede med et solid vitenskapelig grunnlag, som er nødvendig for utøvelsen av farmasøyteryrket og for å operere i helsefeltet som eksperter på medisin og helseprodukter, i et internasjonalt miljø.

Studiet utsetter studentene for å tilegne seg tverrgående kunnskap som er nyttig for yrket, og for detaljerte studier om farmakoterapi og pasientens tilslutning til kronisk terapi; kunnskap om bioteknologiske medisiner; legemiddelovervåkning; helsefremmende; kunnskap om medisinsk utstyr. Kurset gir også kunnskap om elementer innen bioetikk, genetikk, epidemiologi og klinisk patologi, som fullfører den profesjonelle figuren til kandidatene.

5 grunner til å melde deg på studiet

  1. Å bli en ekspert på trivsel og en viktig referansespesialist for folks helse
  2. Det er et skreddersydd kurs på en dynamisk campus og i en spennende by som Rimini
  3. Apotek er møtested for narkotika-, helse-, biologiske og kjemiske fag
  4. Den utdanner studentene direkte til apotekets arbeid og for å møte de ulike internasjonale realiteter i andre europeiske land
  5. Det tilbyr flere jobbmuligheter i forsyningskjeden til narkotika- og helseprodukter

Opptakskrav

Det er spesifikke påmeldingsprosedyrer for hvert studium. Du kan finne detaljert informasjon om hvordan du søker, skolepenger og frister på:

href = "https://corsi.unibo.it/singlecycle/Pharmacy-Rimini/how-to-enrol

Studiestipendier og subsidier

Universitetsstudenter kan få økonomisk støtte under studiene fra Emilia Romagna-regionen, University of Bologna og andre eksterne instanser.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Fritak for studieavgift

Sjekk UNIMORE nettside for å vite hvilke er de nødvendige dokumentene å søke om full unntak og spesielle subsidier.

href = "http://www.international.unimore.it/fees.html

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly ... Les mer

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly broad international perspective. Minimér
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Mer Mindre