European Master i helse og fysisk aktivitet

Generelt

Programbeskrivelse

  • Skal du oppgradere i et bachelorstudium i Sport Science området?
<li>Har du lyst til &aring; f&aring; en mastergrad i forebyggende og tilpasset fysisk aktivitet omr&aring;det?</li> 
<li>&Oslash;nsker du &aring; delta i en internasjonal dimensjon?</li> 
<li>Er du ute etter en krevende, men h&oslash;yt niv&aring; studiet med minst 30 - studiepoeng av 120 studiepoeng opptjent i to ulike europeiske universiteter og organisert i 3-ukers intensive moduler samt undervist av internasjonalt kjente akademikere i feltet?</li> 
<li>Foretrekker du et andre-niv&aring; grad i fellesskap tildelt av tre europeiske land (Italia, Norge og &Oslash;sterrike) og godkjent som likeverdig grad i Danmark og Tyskland?</li>

Hva er det den europeiske Master i Helse og fysisk aktivitet

The University of Rome "Foro Italico", en italiensk statlig universitet svært god i de Sport Science studier i konsortium med norsk School of Sport Science i Oslo (NOR), Universitetet i Wien (AUS), University of Southern Denmark i Odense (DEN) og den tyske Sport University i Köln (GER), ledende europeiske universiteter innen feltet, og tilbyr en to-års European Master i helse og fysisk aktivitet (120 studiepoeng). Programmet gjennomføres på engelsk og vellykket studenter vil bli tildelt en felles europeisk sertifikat pluss enkle eller doble nasjonale andre nivå grader (som er like gyldig i Italia så vel som i de andre europeiske land).

Utviklingen av programmet, som koordineres av Universitetet i Roma "Foro Italico", har satt ut mål favoriserer konvergens av europeisk høyere utdanningssystemer og etableringen av et europeisk område for høyere utdanning. Det svarer til behovet for å skape en internasjonal universitetsprogram, hvis struktur inkluderer studere perioder i utlandet og garanterer en utdanning mot både høye faglige muligheter og forskningsvirksomhet, ved å gjøre bruk av vanlige faglige praksisplasser. Masterutdannede i helse og fysisk aktivitet skal være i stand til å integrere på høyt nivå sin kunnskap om bevegelsesvitenskap, i biomedisinske, psyko-pedagogiske og sosiologiske seg og i særdeleshet vedrørende bruk av bevegelsesvitenskap i det forebyggende og rehabiliterende område, i forskjellig aldersgrupper.

Hvem kan søke

Nyutdannede i Sport Science området er kvalifisert til å gå inn i European Master i helse og fysisk aktivitet: i dette tilfellet de allerede oppfyller minstekravene, og de har bare å bestå opptaksprøver. Akademikere i ulike grad kurs, skal ha tjent minst 28 studiepoeng (12 studiepoeng i biomedisinsk området, 12 studiepoeng i kroppsøving / Sport / Movement vitenskap og kinesiologi område og 4 studiepoeng i de psykologiske - pedagogiske -sociological områder) for å være innlagt på utvalg og, selvfølgelig, å passere opptaksprøver.

Også de studentene som kommer til å oppgradere i høst session er tatt opp til opptaksprøver. Imidlertid vil deres påmelding bli akseptert på midlertidig basis, og vil bli bekreftet hvis grad oppnås ved ovennevnte frist.

Hvordan opptaksprøver vil bli gjennomført

Opptaksprøver, planlagt i slutten av juli (dato TBA), vil være på engelsk og organisert i to deler:

  1. evaluering av hver kandidat studie pensum;
  2. bare kandidater i besittelse av minimumskrav kan gå inn den andre delen, som består av en online test for å fastslå deres grunnleggende kunnskap om emner knyttet til forebyggende og tilpasset fysisk aktivitet og av et intervju på de ovennevnte temaer og på deres motivasjon. Sine ferdigheter i engelsk vil også bli testet.

Nødvendig dokumentasjon

Du må fylle ut og gjør deg klar spesifikk dokumentasjon (Søknadsskjema, Curriculum), som kan lastes ned fra nettsteder http://www.uniroma4.it og http://www.europeanmasterhpa.it/, hvor du også kan finne detaljert informasjon om opptakskrav og programmet. Disse dokumentene, i tillegg til pre-innmelding prosedyre angitt i den offisielle kunngjøringen, skal være mottatt av European Master Board av fristen (juli 2015) i samsvar med de vilkår som er publisert på nettstedene nevnt ovenfor.

Second Level Degree (120 studiepoeng) utstedt av partnere universiteter som følger:

Italia

Laurea Magistrale i Attivita Fisica e Salute (Klasser LM 67) (National tittel)

Norge

European Master in Health and Physical Activity (National tittel, underlagt ytterligere lokale krav)

Østerrike

Master of Science (National tittel, underlagt ytterligere lokale krav)

Danmark

Cand Scient. Jeg Idrate og Sundhed (National tittel, underlagt ytterligere lokale krav)

Tyskland

European Master in Health and Physical Activity

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Rome “Foro Italico” is a vocational university, the only Italian state university dedicated to sports and exercise sciences.

The University of Rome “Foro Italico” is a vocational university, the only Italian state university dedicated to sports and exercise sciences. Minimér