initiering

September 2018/1 studieår (10 måneder) / varighet klasserommet læring. Barcelona (Spania)
Oktober 2018 og februar 2019 / Lengde 1 studieår (10 måneder) / tilby online

presentasjon

År etter år er økende antall terapeuter og folk som er interesserte både unge og familier for et sunnere kosthold og en sunnere omsorg helse. Bevis for dette er det økende antall selskaper i maten, naturopathic og farmasøytisk sektor som tilbyr markedet produkter som lever med denne nye filosofien sunt liv mens tv-stasjoner er kringkasting programmer som fremmer sunn livsstil .

Diett terapi er terapi som er basert på forebygging og forbedring av sykdommer eller eliminering av symptomer, gjennom maten vi spiser eller vi fjerne fra kostholdet.

Ikke bare må ta hensyn til de ernæringsmessige egenskaper, har du i tillegg manipulasjoner og prosesser som er underlagt mat- og jordbruksmetoder eller avl av planter eller dyr spiser.

Siden forhistorisk tid, har dyrene vært kjent for å regulere matinntaket for å korrigere helse ubalanser eller for å dempe symptomene, kan et eksempel finnes i våre kjæledyr, som ved "instinkt" renske spise visse eller planter ved fasting, når de tar feil.

Mennesker har ikke mistet dette instinktet av alt, er problemet at vi ikke lytte til kroppen vår, som ikke har følt på et tidspunkt avvisning for mat, har det tatt, og har senere gått dårlig, eller i noen tilfeller har behov for noe søtt eller salt.

Dietotherapy brukes svært ofte for allopathic medisin, og ofte i Holística, men ikke alltid med de samme kriteriene.

For dette helhetlige behandlingsformer anses denaturering som forekommer i visse former for preparatet eller konservering av matvarer som, kan for eksempel, bruk av mikrobølger, stekt eller røkt.

På den annen side stadig det er krevende en større forståelse av samfunnet for et sunnere kosthold ledsaget av bruk av kosttilskudd som medisinplanter.

Derfor studenten bestemmer i dette universitetet programmet ekspert hvis du ønsker å spesialisere med phytotherapy (medisinplanter) eller orthomolecular terapi (kosttilskudd).

Derfor dette programmet ønsker folk å utvikle samme erverve en viss kunnskap om orthomolecular terapi for å oppfylle sine positive effekter og kontraindikasjoner i henhold til den personen med tanke på at stadig apotek og apoteker tilbyr disse kosttilskudd.

Tilsvar de som bestemmer for medisinske planter utgjør et marked høyaktuell, som deres forbruk er høyt og salg produseres er så høy som krever en arbeidsmarkeds spesialister som direkte deres innsats mot større kunnskap om medisinske planter og selvfølgelig, å rapportere om fordeler og risiko som kan oppstå forbruket av det samme.

Du kan søke om godkjenning av studiepoeng for selv Master i Naturmedisin og Parafarmacia (60 studiepoeng) for eget universitet ekspert i orthomolecular terapi (24 studiepoeng) for eget universitet ekspert i urtemedisin (24 studiepoeng); forutsatt at de er i samsvar med kravene til opptak for hver tittel ut.

titrering

Når det er fullført programmet (725 timer mellom undervisning og personlig arbeid - for 232 timer klasse tilstedeværelse) og etter å ha passert de evalueringstester, to diplomer utstedt av bearbeides:

  • A) "Universitetsekspert i naturopatisk diettterapi og forhold til urtemedisin" (29 studiepoeng) eller alternativ B) Universitetsekspert i naturopatisk diettbehandling og forholdet til ortomolekylær terapi "(29 studiepoeng)
  • ISMET: Alternativ A) "Expert naturopathic diett terapi og dens forhold til phytotherapy" eller Alternativ B) Ekspert naturopathic diett terapi og dens forhold til Orthomolecular terapi "- (egen privat tittel).

Tilgang til studier

Opptak av hver kandidat vil bli vurdert av en faglig komité.

Opptakskrav:

A) Studenter med en universitetsgrad (Diploma, Degree eller grad i alle fag område) gi en bekreftet kopi av tittelen eller i deres original eller bekreftet kopi av betaling av gebyr for utstedelse tittelen defekt. For studenter som kommer fra et ikke-medlem av Bologna-avtalen skal gi diplom eller sertifikat for ferdigstillelse av studier med apostille.

B) Studenter uten en universitetsgrad: kandidatens profilen vil bli vurdert av en kommisjon mellom UCAM og Ismet å avgjøre om ikke å innrømme studenter til programmet (minimum to års arbeidserfaring innen påviselig studien).

kursprogram

Modul 1. HJELP 3 studiepoeng

Enheten 1. Innledende vurdering av nødhjelp

Enhet 2. Bruk av livredningsteknikker

Enhet 3. Anvendelse av Immobilisering prosedyrer og mobilisering

Enhet 4.Aplicación teknikker psykologisk støtte og selv

Modul 2. Grunnleggende om anatomi og fysiologi 2 studiepoeng

Enheten 1. Anerkjennelse av den generelle organiseringen av organismen.

Enhet 2. Plassering av anatomiske strukturer.

Enhet 3. Identifisering av de generelle aspekter av patologi.

MODULE 3. DIETOTHERAPY naturista 11 studiepoeng

Naturopathic enhet 1. Fokus på ulike matvaregrupper.

Meieri, korn, belgfrukter, kjøtt, fisk, alger, spirer, sopp, frukt, grønnsaker, fet mat, tørket frukt, oljefrø og drikkevarer.

Unit 2. Betydningen av mat på helse

naturist og kosttilskudd -Criterion og deres generelle egenskaper.

Problemer med relatert til ernæringsmessige mangler og overskudd.

Unit 3. middelhavsdiett, detox kosthold og vegetarisk kosthold

Unit 4. Ulike synspunkter kosttilskudd

-Paul Carton

-Bircher Benner

-The rå mat

-Higienismo

Herbert Shelton

-Diet d'Hei har og Antidieta

-Den frugivorousness

-metoden Kousmine

-Diet Antroposófica

-Dietoterapia som blodtype

-Dietoterapia energi.

5. Enhet Macrobiótica, kosthold terapi i henhold til tradisjonell kinesisk medisin

6. Enhet ifølge Dietoterapia Ayurvedisk medisin.

7. Enhet Fasting og restriktive dietter: terapeutisk faste, Monodietas, kromatisk Diet

Unit 8. Custom Dietoterapia

-Valuation ernæringsstatus og kostvaner

-Valuation psyko-emosjonelle tilstand og deres engasjement i dietten.

Grunnleggende -principles for en balansert og tilpasset kosthold.

-Dietoterapia brukes på ulike stadier i livet: Anbefalinger for friske voksne i svangerskapet, barndom, oppvekst, overgangsalder og eldre. Kostanbefalinger om helsespørsmål:

-Den overvekt og fedme

-Anorexia

-Bulimia.

-For å understøtte immunsystem problemer; kardiovaskulære system; osteoarticular system; fordøyelsessystemet, luftveiene; urin-, etc.

-Kjøkkenkrok sunt.

Alternativ A) MODULE 4. BASIS FITOTERAPIA 13 sp

Enheten 1. Introduksjon til phytotherapy

"Definisjon av terapi. historiske utviklingen i bruk av urtemedisin. Systematisk botanikk. (Innledning). Taksonomi. Klassifisering. Nomenklatur. Ulike deler av planten som brukes i urtemedisin. Plantevern terminologi.

Unit 2 råstoff. doseringsformer og preparatformer. Administrasjonsveier.

'Råvare. Konsentrasjonen av aktive bestanddeler. Samlingen. Bevaring. Planteverndoseringsformulering. Formes preparat. Administrasjonsveier.

Enhet 3 Kjemiske komponenter i phytotherapy

"Aktivitets komponenter: Aktive ingredienser og stoffer med næringsverdi. kjemisk natur.

Unit 4 Resept phytotherapy

"Terapeutisk strategi i urtemedisin som naturopathic tilnærming. enkle og sammensatte presentasjoner. Resept valg i henhold til alder, klinisk syndrom og tidsplan ledelse. Regler for forskrivning urtemedisin kompositt. Presentasjoner og doseringer. Varighet av behandlingen. Optimalisere inntaket urtemedisin muntlig. Kontra og tilsynsregler i hvert system eller patologi. Individuell følsomhet. Interaksjoner mellom legemidler og urtemedisin.

Unit 5 medisinplanter

Unit 6 Potensielle anvendelser i phytotherapy

"Drenering og avgiftning av kroppen.

"Anlegg for: respiratoriske, okulære tilstander, immunsystemet, fordøyelsessystemet, det kardiovaskulære action, dermatologiske tilstander, ekskretorisk og urin-, muskel-skjelettsystemet, det reproduktive system, nervesystemet, endokrine lidelser.

"Nyttig i graviditet, amming og barn planter.

"Principles of behandling og resept komplekse tilstander og multiple forstyrrelser. Faser og periodiske vurderinger. Kravene ifølge evolusjon.

TILLEGG B) MODULE 4 INNLEDENDE KunnSKAPEn TERAPI ortomolecular. 13 studiepoeng

Enheten 1. Introduksjon til Orthomolecular terapi.

Unit 2 Vitaminer og lignende vitaminer stoffer.

Vitaminoids Klassifisering vitaminer og vitaminer og vitaminoids. Anti. Enheter og tiltak. Hypovitaminosis og hipervitaminosis. Vitamin A-mangel og mangel sykdom. Hypervitaminose, og overskudd av toksisitet. Synergy. Fettløselige vitaminer. Vitamin D. Vitamin A. Vitamin E Vitamin K. vitaminer. Hidrosolubles. Kirkesamfunn. Generelle egenskaper og anvendelser av B-vitaminer Vitamin B1. Riboflavin eller vitamin B2. Vitamin B3. pantotensyre eller vitamin B5. Vitamin B6. Inositol. Kolin eller vitamin B7. Vitamin B8 eller biotin. Vitamin B9. Vitamin B12. Vitamin C. vitaminoids og stoffer som ligner på vitaminer. til-aminobenzosyre (PABA) syre. orotinsyre. Bioflavonoider.

Mineraler og sporenhet 3.

Generelle karakteristikker av mineraler. Introduksjon. mineralsammensetningen av det menneskelige legeme. Klassifisering av mineraler. mineral innholdet i matvarer. Biotilgjengelighet. Anbefalt bidrag og behov. Ortomolecular terapeutisk mineral. doseringsformer og terapeutiske mineraler. Minerals Management. Forsiktig mineraler. Mineraler. Kalsium. Fosfor. Svovel. Kalium. Magnesium. Iron. Fluor. Sink. Silisium. Kobber. Selen. Mangan. Jod. Chrome. Kobolt. litium

Unit 4-protein og aminosyrer.

Definisjon av begreper. Definisjon av protein og aminosyre. biologisk verdi av proteiner. grunnleggende funksjoner av proteiner. Supplering med aminosyrer. Prudential isolert aminosyre påbygging regler. Funksjoner og terapeutiske virkning av aminosyrer. Arginin. Cystein. Fenylalanin. gamma-aminosmørsyre (GABA). Wisteria. Glutamin. Lysin. L metionin. Ornithine. Proline. Taurine. Tyrosin. Tryptofan. BCAA (BCAA) leucin, isoleucin og valin. L-karnitin. L - glutation (GSH Glutathione O). Fosfatidylserin (PS)

Unit 5 Enzyme terapi og probiotika

Definisjon av begreper. Den enzymterapi. Introduksjon. Terapeutisk. Eksempler på enzymer. Systemisk administrasjon. Dosering. terapeutisk virkning. Interaksjoner og bivirkninger. Giftighet og kontraindikasjoner. Enzyme terapi og vekttap. Probiotiske. Definisjon. Terapeutisk. Funksjoner. søknader

Unit 6 essensielle fettsyrer.

Funksjoner. Metabolisme. Mangel på AGE. Generelle oppgaver aldre. Prostaglandiner. AGE applikasjoner. Serie omega 6: kilde til GLA. EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre). AGE-terapeutika. AGE-rike oljer. Pink nattlysolje. Linolje. Hvetekimolje.

Unit 7 Spesielle kosttilskudd.

kaprylsyre. Terapeutisk. Applikasjoner. Quercetin. Terapeutisk. Applikasjoner. CoenzimaQ10. Terapeutisk. Applikasjoner.

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Arbeid i naturlige behandlingssentre, poliklinikker med helsepersonell, velværesentre. I kosmetiske klinikker, i hjem eller dagsentre for eldre. Næringsmiddelindustri. Konsulentfirmaer konsulenttjenester på mat, ernæring og dietetics. Kantiner, catering-tjenester, hoteller, barnehager, skoler, boliger for eldre. Treningssentre og klinikker estetiske og personlig bilde. Sentre for forebygging og behandling av spiseforstyrrelse (anorexia nervosa, bulimia nervosa, overspisingslidelse ...). I drugstores, apotek og helsekostbutikker, samt store områder.

tutorships

Ismet studenter, har en veileder, som kan gå i tilfelle planlegge endringer, problemer med sporing fag, personlig rådgivning, faglig utvikling, blant andre.

tilleggstjenester

Kampanjer og spesialpriser i andre fag. Datarom med Internett-tilkobling. Tjenesten maskiner. Tilbud i sentrum Ismet terapi. akademisk veiledning av veileder av studiene. Terapi i praksis for studenter. ISMETalumni, alumni forening. Job bord. Råd om utøvelsen av yrket skatt, arbeidskraft, regnskap nivå, markedsføring, kommunikasjon, LOPD, safe HLR, andre.

modalitet

modalitet

  • Klasser i morgen eller ettermiddag intensiv lørdager.
  • Enkelte fag kan også bli studert i kveldene eller online-modus. Det er mulighet for å kombinere flere modaliteter, sjekke tilgjengeligheten for hvert fag.

online-modus

Online metodikk, se tilgjengeligheten av hvert fag.

Program undervist i:
  • Spansk

Se 7 flere kurs fra ISMET - Formación en salud y terapias naturales »

Sist oppdatert September 12, 2018
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
10 måneder
Deltid
Pris
2,535 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato

Fitoterapia (plantas medicinales)

Terapia ortomolecular (complementos nutricionales)

Dietoterapia naturista