Forskning master i biomedisinsk vitenskap

Generelt

Programbeskrivelse

Læreplanen for biomedisinsk ph.d.- og forskerutdanningsprogram er for tiden under vurdering. En revidert pensum er planlagt for 2016-2017, med følgende mål:

(1) Mindre avhengighet av læreplanen for medisinsk skole (MD-program);

(2) Gjennomføring av de fleste eller alle kurs innen desember i år 2;

(3) Effektivisering for å eliminere duplisering og integrere læring på tvers av disipliner.

The Biomedical Sciences Research Masterprogrammet på Eastern Virginia Medical School gir studentene erfaring med laboratorieopplevelse og et sterkt grunnlag for biomedisinsk vitenskapskunnskap.

Viktige fordeler av dette programmet:

 • Bred tverrfaglig læreplan
 • Personlig studieprogram
 • Tett samspill med fakultetet

Forskning fokusområder er:

 • Kreft
 • Cardiovascular Biology
 • Diabetes
 • Infeksjonssykdom
 • nevrovitenskap
 • Reproductive Biology

100% av Forskningsmaster kandidater finner science-relatert arbeid eller melde deg på mer avanserte utdanningsprogrammer innen 6 måneder etter eksamen. Den EVMS Biomedical Sciences Research Master Program tilbyr en to-årig høyere grad. Programmet er tverrfaglig og gir generell biomedisinske vitenskaper trening. Dette programmet er et tilbud til studenter med to alternativer: Thesis eller ikke-avhandling.

Thesis Alternativ:

Dette alternativet krever ett års studietilbudene og det andre året inkluderer avanserte kurs og laboratorieforskning. Studenten forventes å sende inn og forsvare en avhandling ved avslutningen av hans eller hennes forskning.

Ikke-avhandlingsalternativ:

Dette alternativet består av to års fagstudium og to laboratorie rotasjoner. Det andre året består av avanserte kurs og forskning i et fakultet medlem laboratorium. En muntlig presentasjon av prosjektet er gitt når forskningen er fullført.

Program Curriculum

Studenter i dette programmet nytte av ekspertisen til fakultetet ved EVMS. En hands-on tilnærming til læring er tilbudt av EVMS grunn forskere i flere forskningsfokusområder. Studenter i utgangspunktet fullføre ett års læreplanen, og gir et grunnlag i molekylær- og cellebiologi, biokjemi og forskning teknikker. Læreplanen for andre år er individuelt utviklet for hver student til å omfatte studentens bestemte områder av interesse.

Inntakskrav

Kandidatene må ha fullført alle lavere grad krav og har fått utstedt en bachelorgrad før matriculating som en EVMS student. Hvis bachelorgrad ble utstedt av en amerikansk college eller universitet, som en generell regel bør det være fra et regionalt akkreditert institusjon. Imidlertid kan programmet gjøre unntak fra sak til sak. Offisiell utskrifter fra tildeling institusjon må spesifisere på hvilken dato grad ble utstedt. Vi foretrekker at søkere har en kumulativ karakter punkt gjennomsnitt på 3,0 (B) eller bedre. Men ser vi på søkerens hele posten. I noen tilfeller kan søkere med en GPA på 2,8-3,0 bli akseptert. For eksempel søkere som karakterer har økt over tid eller som hadde dårlige karakterer for et år på grunn av sykdom kan aksepteres med en GPA så lav som 2,8. Vi vier spesiell oppmerksomhet til vitenskap og matematikk kurs karakterer og vi foretrekker å akseptere søkere med stort sett A og B-er i disse kursene.

Har fullført:

 • Biologi (2 semester med labs)
 • Generell kjemi (2 semester med labs)
 • Organisk kjemi I (1 semester med lab)
 • Organisk kjemi II eller biokjemi (1 semester, lab ikke nødvendig)
 • Generelt Math, Kalkulus eller Statistikk (1 semester)
 • College Math eller fysikk (ett semester).

Ha et konkurranse Graduate Record Examination (GRE) og TOEFL (Internasjonale studenter bare) score (er) i løpet av de siste 5 årene.

Transfer Credit Regler

Overføring av kreditt kan tillates for kurs kan sammenlignes med de som tilbys i våre programmer, som ble tatt i andre akkrediterte biomedisinske eller biologiske fag graduate-programmer i USA klassetrinn av B eller høyere eller en ståkarakter i en bestått / ikke bestått kurs er påkrevd. The Biomedical Sciences Research Master Program kan akseptere opptil 9 overføre studiepoeng. Transfer kreditt vil bli bestemt av programdirektør i samråd med programmet fakultetet etter immatrikulering av en student inn i programmet.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-ti ... Les mer

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-time faculty, who work in concert with health-care professionals throughout the community. Minimér