• Face-to-face-utgave: fra september 2018 til juni 2019
  • Online utgave: fra oktober 2018 til juli 2019
  • Varighet: 10 måneder

I Spania har vi to store messer innen naturterapisektoren, som Expo EcoSalud og BioCultura; så vel som Infarma i Madrid og Barcelona. År etter år øker antall deltakere som utstillere på grunn av økt interesse for unge og familier for et sunnere kosthold og en sunnere helsevern med færre stoffer. Bevis for dette er det økende antallet selskaper i mat, naturist og farmasøytiske sektorer som tilbyr markedsprodukter som sameksisterer med denne nye filosofien om sunt og sunt liv, og samtidig sprer de spanske fjernsynsnettene programmer som fremmer et liv sunt.

I Spania ser vi som flere og flere apotek, leger og andre helsepersonell og parasanitarios fremmer bruken av medisinske planter som et supplement eller i noen tilfeller erstatter konvensjonelle medisiner ved empiriske studier som i mange tilfeller viser reduksjon av effektene sikkerhetshelse som kan forårsake andre komplementære problemer. Det er allerede svært vanlig å finne på apotek og kjøpesentre planter som valerian, melke tistel, mynte, gurkemeie, løvetann, etc. som gjennom kapsler, infusjoner eller som krydder kan brukes til daglig bruk. Det er stadig vanlig å finne universitetsprogrammer som tilbys av spanske universiteter som blant annet Universitetet i Barcelona.

De medisinske plantene utgjør et marked med enorm virkelighet, siden forbruket er høyt og det produserte salget er så høyt at de krever et arbeidsmarked av spesialister som retter sin innsats mot større kunnskap om legemidlene og selvfølgelig å informere om fordeler og risikoer som kan utledes av forbruket. Ifølge data fra 2002 i Spania representerer apoteket ca 40% av salget av fytoterapiprodukter. Disse salgene øker med 8 til 10% fra år til år, mens de som svarer til herbalists / store butikker, reduseres eller forblir stabile, ifølge IMS-vekstdata i Europa.

I resten av Europa, hvor markedet for medisinske planter er mye mer utviklet, er salgsveksten anslått til rundt 3% fra år til år. Tyskland er landet med det høyeste antallet salg av fytoterapeutiske produkter (33% av totalt OTC-salg) og den laveste prosentandel (14%) tilsvarer Belgia. (Kilde: General Council of Official Associations of Pharmacists).

Du kan søke om godkjenning av studiepoeng til egen Master i Naturopathy og Parapharmacy (60 studiepoeng), eller for universitetseksamen i naturopatisk diettbehandling og urtemedisin (30 studiepoeng), og for universitetsekspert innen phytoterapi (24). SP); så lenge opptakskravene til hver tittel er oppfylt.

Tilgang krav

a) Studenter med universitetsgrad (Diplom, Bachelor eller Grad i et hvilket som helst kunnskapsområde): Oppgi en sertifisert fotokopi av tittelen eller, hvis dette ikke er tilfelle, en sertifisert eller original kopi av betaling av honorar for utstedelse av graden. For studenter som kommer fra et land som ikke er medlem av Bologna-traktaten, må de gi tittelen eller sertifikatet for ferdigstillelse av studiene med bøkens apostille.

b) Studenter uten universitetsgrad: kandidatens profil vil bli vurdert av en faglig komité for å avgjøre om studenten er innlagt eller ikke til programmet.

adressert til

Dette faglige programmet er rettet mot de som er interessert i å bli med i naturlig terapi som et arbeidsverktøy i en konsultasjon.

Målrettet på universitetsstudenter i helsefag (medisin, apotek, fysioterapi, sykepleie, psykologi, ernæring og dietetics, blant andre); samt andre universitetsstudenter som ønsker å inngå kunnskap om medisinske planter som et supplement til deres ferdigheter som det kan være tilfelle av utdannede i idrettsvitenskap.

Det er også rettet mot fagfolk i treningssyklusene på middels og høyere nivå innen diett og næring og helseområdet. Regissert også for de som ikke kan akkreditere en regulert, offisiell studie og som gjennom et tidligere intervju med studieveilederen vurdere muligheten for å utvikle programmet slik at endelig universitetet i sin endelige oppløsning.

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Arbeid i naturlige terapi sentre, polyklinikker med helsepersonell, velværesentre, rehabiliteringssenter, spa, treningsstudioer, spa, turoperatører som cruiseskip, hoteller. I estetiske klinikker, i boliger eller dagstasjoner for eldre. Næringsmiddelindustri. Konsulent-konsulentfirmaer innen mat, ernæring og dietetikk. Kollektiv kantiner, cateringtjenester, hoteller, barnehager, skoler, eldrehjem. Gym og estetiske klinikker og personlig bilde. Sentre for forebygging og behandling av spiseforstyrrelser (anorexia nervosa, bulimia nervosa, binge eating ...). I parafarmakser, apotek og dietetiske etablissementer, i tillegg til store overflater.

Mål og kompetanse

Skriv inn den fantastiske verden av botanikk for å lære den terapeutiske bruken av planter og skille dem fra en giftig natur, så vel som deres søknadsskjema innenfor et riktig helseprogram, tilpasset hver organisk forandring og individualitet av personen.

Forbered studenten med dyp og spesifikk kunnskap om medisinske planter, basert på de nyeste vitenskapelige valideringene, samt empirisk terapeutisk bruk.

Undersøk søknaden, grad av toksisitet og positive og negative synergier mellom de samme plantene og andre teknikker for å kunne bruke plantemedikamentet til å stimulere, støtte og regulere livskvaliteten fra en helhetlig naturopatisk tilnærming.

Program undervist i:
  • Spansk

Se 7 flere kurs fra ISMET - Formación en salud y terapias naturales »

Sist oppdatert September 12, 2018
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
10 måneder
Heltid studier
Pris
1,525 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato