Read the Official Description

Mål og kompetanse

  • Kjenne mat fra produksjon, gjennom sin industriell foredling, vurdere den kvalitative og ernæringsmessig under kvalitets synspunkt, matsikkerhet og ernæringsmessig verdi i forhold til ulike brukerbehov;
  • Etablere toveis forhold mellom matproduksjon og forbruk i et perspektiv av forbedring / spredning av matproduksjonen og næringsforhold i befolkningen.

Karriere

  • Mat og Nærings utdanning;
  • Superior Quality Control tekniker;
  • Mat ledelse (barnehager, kantiner, 3dje alder boliger, restauranter, etc.);
  • Utdanning for mat forbruk;
  • Agro-industri produksjon;
  • Bransjer Mat Bioteknologi;
  • Laboratorieanalyse;
  • Bedrifter / virksomheter Mat Høy kvalitet;
  • Trening selskaper (Agro-oppdrett, produksjon, analyselaboratorier, rådgivning);
  • FoU-aktiviteter;
  • Utdanning;
  • Consulting.
Program taught in:
Portuguese (Portugal)

See 1 more programs offered by Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
1,500 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato