Kurs

Den Undergraduate Program i sykepleie UNIMAR har vært i drift siden 1989, og er anerkjent av uttalelse fra Federal Board of Education nr 27/93, og forordningen nr 472, 15. mars., 1993 80 studenter per år tilbys om natten. Stedene er okkupert av studenter i stort antall fra andre byer, kjennere av deres tradisjon. The Teaching of Nursing Course prosjektet ble bygget basert på misjons, visjon og verdier ved Universitetet i Marilia. Fra disse lokalene den pedagogiske prosjektet av Course etablerer sitt oppdrag søker inseparability av undervisning, forskning og forlengelse. Integrasjonen mellom undervisning og service, retten til helse og kampen for å bygge en ny vare modell, veiledet av prinsippene for SUS, knyttet til egenkapital og helhetlig omsorg for helsen til mennesker og samfunnet. Den UNIMAR Nursing Course produserer og lærer integrert vitenskap til samfunnet, med akselen i helsevesenet.

Karriere

Håndtere skarpe vitenskapelige og teknologiske fremskritt i vår tid, oppstår raske endringer i alle sektorer i samfunnet. Med sykepleier ikke kan være noe annet. Foreløpig er sykepleier klar over en kamp mot nye horisonter for nye prestasjoner i alle nivåer: vitenskapelige, politiske, økonomiske, kulturelle og sosiale. Sykepleie i dag er et helseområde som omhandler diagnostisering av helsebehov, resept, gjennomføring, evaluering og justering av sykepleie, alltid opptrer på mannen (familie og samfunn) og på økosystemet, for å fremme, bevare og gjenopprette helse. Sykepleiere bør være godt trent generalist, kritisk og reflekterende evne til å kjenne og handle på problemer / situasjoner mest utbredte helse-sykdom i den nasjonale epidemiologiske profil, med vekt på deres område av drift, identifisere de bio-psyko-sosiale dimensjoner av dens determinanter.

Reise infrastruktur:

Vi mener at infrastruktur er avgjørende for ethvert punkt av kurset. Våre studenter fra begynnelsen av kurset utvikler aktiviteter i ulike situasjoner: Practices Laboratory hvor han begynte - opplæring av sykepleiepraksis i dette scenariet vi har: en operasjonsstuen, en menighet, en ER, 1ambulatorio, en ESF, en husholdning, en bibliotek og selvstudium Box, med datastyrte dukker som representerer de menneskelige kroppens systemer, gjør at kontakt mellom student med yrket i kontrollerte og beskyttet scenarier som sikrer større sikkerhet og dyktighet med pasienten fremtiden hele installasjonen. Vi har også laboratorier: Anatomy Laboratorium, mikroskopi, biokjemi, informatikk, ernæring, blant andre. For å utføre tilsyn Internship vi har flere scenarier: universitetssykehus tema Clinic og avtaler med Maternity Milk Drop, spiritistisk Hospital of Marilia, Human Milk Bank of Marilia, UBS og ESF og sykehjem i byen Marilia. Som for samling av bøker i dag har 56,713 titler, EBSCO data base, Sciru, blant andre baser. Trådløs nettverk over hele campus.

Spesifikke funksjoner materialer (Laboratories spesielle fasiliteter, utstyr og materiell)

Fasiliteter:

Universitetet i Marilia - UNIMAR tilbyr pedagogiske tjenester som følger:

  • klasserom, laboratorier, toaletter og andre områder for undervisningsformål;
  • Bibliotek;
  • Områder for sport praksis (baner og fotballbaner);
  • Parkering: for lærere, ansatte og studenter;
  • Stue og rekreasjonsområder.

Informasjon

Autorizativo handling: Program Akkreditert siden 1993

Professional: Sykepleier

Periode: Nightly

Varighet: 10 semestre

Avgift: 1005,75

Program undervist i:
Portuguese (Brazil)
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
10 semestre
Heltid studier
Pris
1,005 BRL
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato

mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato