Grad i apotek

Generelt

Programbeskrivelse

Pharmacy fakultetet ble etablert i 1966. Fakultetet forbereder studentene til en karriere i apotek med en grundig forståelse av narkotika og sykdommer. Læreplanen fremmer samhandling mellom farmasøyter og andre helsepersonell. Apoteket pensum tilbyr et profesjonelt femårig program som fører til en farmasøytisk grad.


Undervisningsmetode

Apoteket er undervist i semester, hver av dem avsluttes i eksamener eller prosjektpresentasjoner. Studier består av forelesninger (30 prosent av læreplanen) og seminarer / praktiske økter, som er hovedundervisningsmetodene og utgjør 70 prosent av hele læreplanen. Hvert kurs består av forelesninger, seminarer, laboratoriearbeid, små gruppearbeid, praksisbaserte aktiviteter og oppgaver. Ved hjelp av kroppssystemmodellen som en integrert kontekst for undervisning, er læreplanen utformet for å bryte ned barrierene mellom disipliner, og hjelpe elevene til å lære mer effektivt. Undervisningen er integrert, og letter studenters eksponering for grunnleggende og anvendt vitenskap og faglig praksis i sammenheng med pasientomsorgen. Dette vil bli støttet av økende fokus på praksisrelatert læring, slik det fremgår av plasseringer og intern simuleringsbasert læring, samt tilleggsopplæringserfaring internt.

47582_Screen_Shot_2016-08-01_at_13.04.58.png

Læreplanen består av 4 blokker av disipliner: humaniora og sosioøkonomiske, naturvitenskapelige, medisinbiologiske, profesjonelle og spesialdisipliner. Kurset utdannet kan få den grunnleggende spesialitet som har gjennomgått opplæring i en internship (primær ett års studie) i følgende spesialiteter:

Farmasøytisk administrasjon og økonomi, farmasøytisk teknologi, farmasøytisk kjemi og farmakognosi eller i heltid eller korrespondanse postgraduate kurs.

Sfæren til den akademiske aktiviteten til kandidatene omfatter effektiv administrasjon og produktiv aktivitet: i farmasøytiske institusjoner og bedrifter, i sentrene for kvalitetskontroll av medisinske legemidler (kontroll- og analyselaboratorier), i toksikologiske og biokjemiske laboratorier, på farmasøytiske bedrifter, i forskning institutter mv.


Studietid

5 år


To inntak

september


Inngangsnivå

A-nivå (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Videregående Videregående Skole Certificate, Senior videregående sertifikat, National Senior Certificate, matrikulering.


KSMU kandidater er tildelt KSMU graden.


Overnatting tilbys i nærliggende student Hostel. Rimelig skoleavgift.

Studentliv

KSMU gir studenter en verdensklasse utdanning i et miljø fullt av nye muligheter og ideer som vil bidra til å forme din fremtid. Lære nye ferdigheter, møte nye og interessante mennesker; få venner til livet; Disse er alle en vanlig del av universitetets opplevelse, og KSMU er ikke noe unntak.

Med over 5.500 studenter som studerer på KSMU (over 1200 av dem er internasjonale studenter), er campus et livlig aktivitetsmaske og en ekte smeltedigel med flerkulturelt samarbeid. Fra sportsbegivenheter, gjennom til kunst, er Kursk et senter for innovasjon og kultur som ingen andre.

Våre studenter er involvert i en rekke aktiviteter som spenner fra sport til kunst, sosial og annen intellektuell virksomhet og berikende aktiviteter. KSMU på KSMU har noe å tilby alle, uansett hvilken interesse du har.

Det er mange måter du kan møte nye venner her på KSMU for eksempel ved å bli med i et av de mange livlige studentene, eller skape en av dine egne! Vårt store og mangfoldige studentfellesskap gir et veldig interessant miljø for å sosialisere, lære nye ferdigheter og møte nye mennesker!

Du vil også ha muligheten til å besøke lokale historiske attraksjoner for å besøke og utforske med dine nye venner og lære mer om russisk kultur og historie. Du kan tilbringe timer på de lokale kafeer, butikker og museer, eller ta en tur gjennom en av de vakre parkene i nærheten.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown a ... Les mer

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown as being the oldest medical university teaching in English medium in Russia and holding the highest number of international students from different nationality as in it spheres. Minimér
Russland Online