Grad i farmasi

Generelt

Programbeskrivelse

Ditt kall kommer til live.

Med Degree in Pharmacy av Universidad Europea lære på en praktisk, opplevelsesmessig og livlig måte. Fordi vår metodikk er basert på læring gjennom simulerte kliniske tilfeller som konfronterer deg i virkelige situasjoner.

Du vil jobbe i Simulert Apotekskontor, Sykehusapoteket og Klinisk Apotekskonsultasjon i vårt Simulerte Sykehus, hvor du vil sette i gang all kunnskap, ferdigheter og evner som er nødvendige for å løse situasjoner som oppstår i pasientomsorgen. På denne måten trener du i trygge omgivelser før du nærmer deg en hvilken som helst type tilfelle hos pasienter.

En klinisk læring av høyeste kvalitet som er ferdig med praksis på apotek som har implementert veiledningen for god praksis ved Det kongelige apotekskollegium i Madrid (COFM) og / eller på sykehus (Quirónsalud Group). I tillegg kan du gjøre læreplaner i vitenskapelige forskningsinstitusjoner eller farmasøytiske selskaper.

Komplementær trening:

Sammen med dine studier i apoteket vil du utføre ekspertkurset i apotekets kontorbehandling og farmasøytisk markedsføring, hvor du lærer hvordan du effektivt håndterer virksomheten: markedsplan, pasientstyring, kjøp, aksjer, salg eller lineær. .

innovasjon:

Ikke bare i teknologi og undervisningsmetoder; også i nye fag som farmakogenetikk.

Profesjonell tilkobling:

Du vil alltid være i kontakt med den profesjonelle verden i hendene på dine professorer som er elite-spesialister innen forskning, apotek og farmasøytisk industri.

Interprofessional utdanning:

Arbeid i tverrfaglige grupper med andre studenter innen helsefag ved Universitetet, å lære å samhandle med andre leger, sykepleiere, psykologer etc. på samme måte som du vil gjøre i det virkelige liv.

Kjenn hjelpen til helseforebygging og forskning som du kan redusere mengden av undervisning med opptil 15%.

Praktisk, nyttig, ekte opplæring:

Studerende apotek ved Det Universidad Europea lærer yrket ditt med en innovativ treningsmodell med anerkjent internasjonal effektivitet, basert på integrering av faglige innhold, interprofessional utdanning, simulerte scenarier, kvalitetsklinisk læring og objektive evalueringsplattformer og systemer.

Et formativt forslag som fokuserer på å tilby elevene en høy opplevelseserfaring og en helhetlig visjon av pasienten, med en tverrfaglig og helt personlig tilnærming. I de offisielle kvalifikasjonene er det viktig å detaljere alle professorene i programmet.

 • Med integrering av faglige innhold vil du få en mer komplett, ekte visjon og bedre assimilering av kunnskap. På denne måten vil du skaffe deg en solid vitenskapelig bakgrunn, da du vil studere de grunnleggende fagene på en integrert måte, slik at du kan forholde deg til den kunnskapen du lærer med det som vil være klinisk praksis og lykkes med å møte de kliniske tilfellene du må utføre både i simuleringsscenarier eller i praksis før en ekte pasient.
 • Fungerer i simuleringsmiljøer utstyrt med den mest avanserte teknologien. Gjennom simuleringen av kliniske tilfeller møter du virkelige situasjoner i et simulert miljø som vår simulerte apotekskontor, sykehusapotek eller klinisk apotekskonsultasjon i vårt simulerte sykehus, hvor du vil starte opp alle kunnskaper og ferdigheter som er oppnådd og utviklet alle faglige ferdigheter og evner som er nødvendige for å løse situasjoner som oppstår i pasientomsorgen. På denne måten vil du trene simulerte miljøer veldig simulert til virkeligheten før du skjønner øvelsen med ekte pasienter som gir deg all sikkerhet for å nærme seg enhver type tilfeller.
 • Interprofessional utdanning. I tillegg vil mange av disse sakene fungere i interprofessionalteam med andre studenter innen helsefag ved Universitetet. Du lærer å forholde seg til andre helsepersonell (leger, sykepleiere, psykologer osv.) På samme måte som du vil gjøre i det virkelige liv, og hva vil gi deg et bredere og mer interessant syn på apoteket. På denne måten vil du lære samarbeidsledelse, avklaring av funksjoner, teamfunksjon, interprofessional kommunikasjon, interprofessional konfliktløsning, blant annet å plassere pasienten i sentrum og få bedre omsorg.
 • Praktisk kvalitet forblir. Og selvfølgelig vil du avslutte treningen din med en praktisk læring av høyeste kvalitet. For å gjøre dette, utfører du praktikoppholdet ditt på apotek som har implementert veiledningen for god praksis ved Det kongelige apotekskollegiet i Madrid (COFM) og / eller sykehus (Quirónsalud Group). Du kan også gjøre læreplaner i vitenskapelig forskningssentre eller farmasøytiske selskaper.
 • Takket være plattformen for evaluering av praktiske aktiviteter, et banebrytende system i Spania, innført av vår lærergruppe, blir arbeidet ditt og praksis evaluert på en objektiv måte siden før du starter testene du vet hvilke aspekter som skal evalueres og hvilke De skal være kriteriene for å gjøre det. I tillegg er vårt system for evaluering av faglige kompetanser kalt Structured Objective Clinical Evaluation (ECOE), der scenarier av simulerte kliniske tilfeller opprettes, tillater lærere å evaluere sine kompetanser i ulike situasjoner for pasientbehandling.

Alt dette, med en individuell faglig oppfølging, samt støtte fra en personlig mentor som vil følge deg i din faglige og profesjonelle karriere.

anlegg

For at du kan få mest mulig ut av vår innovative akademiske modell, tilbyr fakultetet for biomedisin og helse deg de mest avanserte laboratorier - simuleringsrom, utstyrt med den mest innovative teknologien:

 • Spesialiserte laboratorier utstyrt med det mest avanserte utstyret og datautstyret der du vil søke all kunnskap eksperimentelt: biomedisin, biologi, genetikk, mikrobiologi, kjemi, farmasøytisk teknologi etc.
 • Egen laboratorium av graden for å kunne utvikle praksis innen farmasøytisk teknologi
 • Fasilitetene til CSIC og Carlos III Health Institute for bruken av virologi og immunologi. Samarbeid med forskningssenteret i Paraplegics Hospital of Toledo for utvikling av mer komplekse tittelpraksis som krever bruk av stort utstyr
 • Forskningslaboratorier, styrt av forskere på første nivå og hvor stipendstudenter samarbeider.
 • Simuleringsrom: Simulert fellesskaps apotek og det simulerte sykehuset der våre sykehusapotek og farmasøytisk konsultasjon er lokalisert. På denne måten vil du tilpasse seg behandlingen av publikum, pasienter og andre helsepersonell, og du vil kunne bli profesjonell som kan svare på befolkningens nåværende helsepersonellbehov.

Komplementær opplæring

Sammen med dine bachelorstudier vil du gjennomføre ekspertkurset i ledelse av fellesskapets farmasøytiske og farmasøytiske markedsføring, som du lærer å effektivt administrere et farmasøytisk apotek: markedsplan, pasientstyring, kjøp, aksjer, salg eller lineær ...

Dette ekspertprogrammet har en lengde på 12 studiepoeng som læres gradvis fra det første året.

Forbered deg på å være en global profesjonell, fullføre treningsopplevelsen med et internasjonalt opphold.

I Det fakultet for biomedisinske studier ved Det Universidad Europea i Madrid satser vi på et bestemt internasjonalt program for pharmacy-graden der du fra det andre året vil gjøre minst ett emne undervist helt på engelsk. I tillegg vil du utføre aktiviteter på samme språk gjennom alle studiene hos oss.

Lag internasjonale opphold i prestisjetunge universiteter, hvor du kan ta kurs, praktikplasser i forskningslaboratorier, praktiske bedrifter innen farmasøytisk sektor og profesjonell praksis innen apotek i Schengen-landene (EU: Storbritannia og Frankrike).

Universitetene som vi opprettholder en avtale med er:

 • DET FORENEDE KONGERIGE: UNIVERSITET AV PORTSMOUTH
 • DET FORENEDE KONGERIGE: GREENWICH UNIVERSITET
 • FORENEDE KONGERIGE: UCL, LONDON
 • KROATIA: RIJEKA UNIVERSITET
 • TYSKLAND: UNIVERSITET I WURZBURG
 • MÉJICO: UNIVERSIDAD VALLE DE MÉJICO
 • BRAZIL: UNIVERSIDADE POTIGUAR
 • CHILE: UNIVERSIDAD ANDRÉS BELLO

I tillegg vil du delta på arrangement av arrangementer på universitetsområdet: forelesninger og masterklasser gitt av de mest fremragende fagfolkene i sektoren og prestisjefylte internasjonale høyttalere og mange andre aktiviteter.

De viktigste helseinstitusjonene du praktiserer

I tillegg til den teoretiske opplæringen og simuleringspraksis, lukker du opplæringen din med praktisk læring av høyeste kvalitet. For å gjøre dette, utfører du praktikoppholdet ditt på apotek som har implementert veiledningen for god praksis ved Det kongelige apotekskollegiet i Madrid (COFM) og / eller sykehus (Quirónsalud Group). Du kan også gjøre læreplaner i vitenskapelig forskningssentre eller farmasøytiske selskaper.

Hvor kan jeg jobbe?

På slutten av Degree i apotek ved Universidad Europea of Madrid vil du være en høyt kvalifisert profesjonell for utøvelsen av ditt yrke innen Fellesskap og sykehusapotek med en fullstendig visjon om farmasøytisk ledelse og omsorg og interprofessional utdanning. Du vil også være forberedt på å jobbe i andre fagområder som forskning, utvikling, produksjon, markedsføring, ledelse og kvalitetskontroll av nye medisiner og helseprodukter.

Bedrifter og sektorer der du kan utvikle ditt yrke:

 • Forskningssentre
 • Farmasøytiske selskaper
 • Næringsmiddelindustrien
 • Kjemisk og miljømessig industri
 • Kosmetikk selskaper og andre helseprodukter
 • Apotekskontor
 • Sykehus sentre og andre helsetjenester
 • Helseadministrasjon
 • Konsulenter og undervisningssteder.

Et regulert yrke

Det grunnleggende målet for farmasøytisk grad ved Universidad Europea of Madrid er å trene fagfolk med en profil tilpasset yrkesregulerte kompetanser gjennom Order CIN / 2137/2008, 3. juli, som fastsetter kravene til verifisering av de offisielle universitetsgrader som kvalifiserer for utøvelsen av apotekets yrke.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Les mer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Minimér
Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Valencian Community , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spania Online , Las Palmas de Gran Canaria + 9 Mer Mindre