Karriere endres? Vurdere sykepleie.

Den Master Inngåelse Nursing Practice (MENP) spor er beregnet for studenter som allerede har en ikke-sykepleier bachelorgrad og er interessert i å komme inn i pleie-feltet. Sporet består av en intensiv, fartsfylt læreplanen levert i klasserommet og kliniske og praktiske innstillinger fem dager i uken i 30 sammenhengende måneder, noe som gir mulighet for entry level sykepleiepraksis i høyere nivå.

Vellykket studenter er overdratt en MSN grad etter endt utdanning, og er forberedt på å ta den profesjonelle sykepleier lisensstatusen eksamen (NCLEX-RN) samt Nurse Educator Certification eksamen.

Avdelings kurstilbud

Studentene er nødvendig for å fullføre 83 studiepoeng selvfølgelig arbeid over en 30 måneders periode. I tillegg vil studentene fullføre over 800 kliniske timer i de tradisjonelle områdene av medisinsk-kirurgisk, mors barnets helse, barn, psykiatrisk-mental helse og samfunnet helse sykepleie. Studentene også gjennomføre kjerne graduate kurs i sykepleie som skaper grunnlaget for post-mastergrad faglig eller avansert praksis spesialisering.

Kurs endres hvert semester, så denne listen skal ikke anses som en forpliktelse til disse individuelle emner. Men dette representerer en liste over mange av våre nåværende og populære kurs. Listen er tilgjengelig slik at du kan begynne å forestille din akademiske karriere på Millikin i denne store.

Komme inn i programmet

Kvalifiserte kandidater til MSN grad for master Inngåelse Nursing Practice er høyt motiverte personer som har en Baccalaureate grad i alle felt fra en akkreditert program.

Graduate Søkere bør:

  • Fullfør MSN Application.
  • Send offisielle transkripsjoner fra alle graduate og undergraduate institusjoner deltok.
  • Demonstrere et minimum lavere kumulativ GPA på 3,0 på en 4,0 skala.
  • Gi bevis for vellykket gjennomføring (karakteren C eller bedre) av kurs i lavere anatomi og fysiologi I & II, mikrobiologi, organisk kjemi med lab, levetid utvikling, og statistikk.
  • Gi score på Graduate Record eksamen (GRE) hvis lavere kumulativ GPA er under 3,25.
  • Gi tre (3) skriftlige anbefalinger (form).
  • Send inn en skriftlig uttalelse.
  • Send en oppdatert CV eller curriculum vitae.

Internasjonale studenter

Internasjonale studenter må sende offisielle transkripsjoner (på engelsk) med en offisiell evaluering av disse transkripsjoner av en utenlandsk legitimasjon evaluering byrå og dokumentere engelskkunnskaper som dokumentert av en minimum score på 550 på TOEFL (Test av engelsk som fremmedspråk). Internasjonale studenter må også ha en uhemmet konsesjon som RN i Illinois eller være kvalifisert for å få tak i en før opptak. Hvis du har spørsmål, ta kontakt Millilkin School of Nursing avdeling før du sender inn en søknad.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
30 måneder
Heltid studier
Pris
750 USD
per kreditt time.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato