Programbeskrivelse

I dette programmet vil du:

 • Lær anatomi gjennom disseksjon
 • Få kunnskap og erfaring med anatomisk undervisning
 • Ta ytterligere moduler på nevroanatomi, embryologi, anatomi lov og etikk og medisinsk bildebehandling.
 • Bidra til verdensledende anatomisk og / eller biomedisinsk forskning

Vårt program har til formål å forbedre teoretisk og praktisk kunnskap om menneskelig anatomi gjennom et intensivt disseksjonskurs på campus, samt utvikling og læring av teoretiske og praktiske aspekter ved undervisning av anatomi på grunn- og høyere nivå.

Dette programmet har to hovedstrenger. Den ene er den grundige studien av menneskets anatomi. Anatomisk kunnskap vil bli lært til et nivå for å undervise bachelor- og poststudenter og yrker alliert med medisin. Denne strengen vil innebære disseksjon av en kropp i grupper på tre til fem studenter over to semestre. Denne delen av kurset er i stor grad selvstyrt, med regelmessige "operasjoner" når lærerpersonalet er til stede for å svare på spørsmål og hjelpe studentene med disseksjonene.

Den andre er anatomipedagogikk, og dekker de teoretiske og praktiske aspektene ved undervisning av anatomi til studenter og studenter. Neste, til teoretiske forelesninger og workshops, vil første semester fokusere på å observere undervisning i anatomi til medisinske studenter. Andre semester vil fokusere på å være involvert i å forberede og gjennomføre undervisningssamtaler til både små og store grupper av studenter. Det lærte teoretiske materialet, observasjonene og de praktiske erfaringene vil bli samlet i en slutten av årets læringsportefølje. Opplevelsen du vil få, kan brukes til en søknad som tilknyttet stipendiat fra Høyskoleakademiet.

Å supplere disse strengene vil være et forelesningsbasert embryologikurs som gir deg forståelse for normal menneskelig utvikling og hvordan normal utvikling kan gå galt, manifestert i vanlig observerte medfødte abnormiteter. Du vil også studere neuroanatomi, helse og sikkerhet for balsamingsprosedyrer og håndteringsorganer, juridiske og historiske aspekter av anatomi i Skottland og Storbritannia, en introduksjon til etikken om å bruke legemer i medisinsk utdanning og utforske kliniske teknikker som brukes til å bilde kroppen .

Programstruktur

Programmet består av seks kurs pluss et sommeravhandlingsprosjekt. Kursene "Teaching Anatomy" og "Basic Human Anatomy 1

Semester ett:

 • Grunnleggende menneskelig anatomi 1: Forestill deg og embryologi 1 (40 studiepoeng)
 • Anatomi Law and Ethics: Et seminarbasert kurs som undersøker loven om bruk av menneskelig materiale for medisinsk utdanning, og etikken til å gjøre det. Dette kurset vil utforske etiske teorier, og oppfordre deg til å vurdere dine egne holdninger og overbevisninger (10 studiepoeng)

Semester to:

 • Grunnleggende menneskelig anatomi, bildebehandling og embryologi 2: Denne modulen vil bli levert i løpet av andre semester, og det vil (1) dekke anatomi, embryologi og bildebehandling av underlivet, bekkenet og hodet
 • Neuroanatomi: Et interaktivt kurs som dekker nervesystemets anatomi, som undersøker det anatomiske grunnlaget for vanlige neurodegenerative sykdommer (10 studiepoeng)

Semester 1 og 2:

 • Undervisning Anatomi: Undervisning Anatomi skal dekke teoretiske og praktiske aspekter ved anatomisk / medisinsk utdanning med særlig fokus på undervisning av anatomi til studenter. Undervisningsteori vil bli utforsket i en serie med to ukers blokker, med fokus på hvordan man skal utforme læreplaner, metoder som brukes til å undervise anatomi, teorier som ligger bak små og store gruppedag, hvordan å designe evaluering og tilbakemelding, samt alternative metoder for undervisning av anatomi (dvs. ved hjelp av modellering eller kroppsmaling). Praktisk erfaring med undervisning vil bli oppnådd ved å observere undervisning i løpet av semester 1, og gjennom mentor deltakelse i løpende undervisningsaktiviteter innen anatomi i semester 2 (20 studiepoeng).

Sommertid:

 • Avhandling Prosjekt: 10 000 ord avhandling og muntlig presentasjon (60 studiepoeng)

Undervisning foregår ved forelesninger, seminarer og opplæringsprogrammer. Kursene vurderes enten, eller en kombinasjon av muntlige eksamener, essays, multiple choice spørreundersøkelser, utvidede matchende spørreundersøkelser, presentasjoner og praktiske anatomi eksamener.

Du har muligheten til å fullføre etter 2. semester med et Diploma i Human Anatomy, eller for å få dine master ved å gjennomføre et sommeravhandlingsprosjekt som enten kan være bibliotek, praktisk eller laboratoriebasert.

Karrieremuligheter

Dette programmet er designet for å hjelpe deg med å få en høyt ansett kvalifikasjon i anatomi og undervisning i anatomi. Det vil gi deg et sett med store overførbare ferdigheter som dissekere erfaring, lærerfaring, kompetanse innen helse og sikkerhet og anatomi lov og etikk.

Dette programmet kan derfor åpne opp muligheter i for eksempel anatomiundervisning, anatomi laboratorier, videre studier i medisinsk og biomedisinsk vitenskap, videre forskning som fører til en doktorgrad, og mange flere øker dine langsiktige karrieremuligheter.

Inntakskrav

En britisk 2: 1 æresgrad, eller sin internasjonale tilsvarende, i et medisinsk, biomedisinsk eller relevant biovitenskapsfag eller et annet emne knyttet til medisin. Vi vil også vurdere søknader fra de med UK 2: 1 i noen grad, med relevant arbeidserfaring, for eksempel yrker knyttet til medisin eller forskningslaboratorium (helst i biomedisinsk sammenheng). Ta kontakt med programteamet for å sjekke før du søker.

Engelskspråklige krav

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
 • IELTS Akademisk: totalt 6,5 (minst 6,0 i hver modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 92 (minst 20 i hver modul)
 • PTE (A): totalt 61 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter", avsnittene "Aktivere ferdigheter" er ikke vurdert)
 • CAE og CPE: totalt 176 (minst 169 i hver modul)
 • Trinity ISE: ISE II med forskjeller i alle fire komponenter

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Stipend og finansiering

Storbritannias statsborgere, de med bosatte status, og noen EU-statsborgere som ikke er bosatt i Storbritannia, kan få et forskerlån til avgifter - og i enkelte tilfeller levekostnader.

Program undervist i:
Engelsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Se 35 flere kurs fra The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Sist oppdatert December 1, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 9, 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
12,300 GBP
(UK / EU). Oversjøiske avgifter må fortsatt avtales.
Deadline
aug. 2, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 9, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
aug. 2, 2019

sep. 9, 2019