Integrativ nevrovitenskap MScR

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Forskningsprofil

MSc ved forskning i integrativ nevrovitenskap er et ettårig, heltid forskningsprogram som dekker alle nivåer av moderne nevrovitenskap, noe som gjør det til et ideelt program for å forberede deg på en doktorgrad.

Vi inkluderer molekylære, cellulære, systemer, regenerative, kognitive, kliniske og beregningsmessige nevrovitenskap. Vi lar deg også velge din spesialitet helt fra starten, slik at du kan forme din læring rundt dine interesser og karrieremål.

Programstruktur

Du starter med en undervist komponent de første 12 ukene og deltar på 'temauker' som går parallelt med valgfag.

Valgfagene går de første 12 ukene på to halve dager per uke. Disse vil gi deg en dypere innsikt i konseptene og metodikken til et bestemt interessefelt.

For din forskning kan du velge tilgjengelige prosjekter eller kontakte hovedforskere fra mer enn 120 grupper i Edinburgh Neuroscience-fellesskapet for å utvikle ditt eget prosjekt, som kan variere fra psykologi til nanovitenskap.

Du kan bestemme deg for å gjøre to påfølgende prosjekter for å få en sterk oversikt over forskningsområder eller gjøre et lengre prosjekt for å få en mer dyptgående laboratorieerfaring på ett felt.

Eksempler på gjennomførte prosjekter er:

 • Axon Initial Segment plasticity i en musemodell av Fragile X Syndrome (Peter Kind)
 • Kognitive og motoriske funksjoner i neurodegenerative sykdommer (Thomas Bak)
 • Interaksjoner mellom amyloid-beta og tau for å forårsake kognitiv nedgang i en ny Alzheimers sykdomsmodell (Tara Spiers-Jones)
 • Rollen av primære cilia i utviklingen av stamceller under utvikling av hjernebarken (Thomas Theil)

År 1

Obligatoriske kurs

Du må ta disse kursene

 • Neuroimaging research for graduate neuroscientists NEME11040 10 studiepoeng
 • Gjennomgang av Neuroscience NEBM11011 10 studiepoeng
 • Effektive presentasjoner LISC11051 0 studiepoeng
 • Skrive opp vitenskap LISC11053 0 studiepoeng
 • Prosjektplanlegging og etikk i vitenskapelig forskning LISC11052 0 studiepoeng
 • Presentasjon av nevrovitenskapelig forskningsdata NEBM11005 20 studiepoeng
 • Forskningsforslag (nevrovitenskap) NEBM11007 20 studiepoeng
 • Research Training (Neuroscience) NEBM11016 20 studiepoeng
 • Master Dissertation (Neuroscience) Må være bestått på 50% og tas i løpet av blokk 5 (Sem 2) og utover NEBM11002 80 studiepoeng

Kursalternativer

Velg nøyaktig 20 studiepoeng av følgende kurs

Valgfri kurstilgjengelighet vil være avhengig av studenttall. Selv om alle forsøk blir gjort på å tildele studenter til deres foretrukne valgfrie emnevalg, der etterspørselen er stor, kan vi ikke garantere dette. Studentene bør sjekke kursdetaljer for informasjon om timeplan og plassering når kursene undervises på en rekke nettsteder over hele universitetet.

Utvalgte emner må tas i løpet av semester 1

 • Neural Circuits NEBM11012 20 studiepoeng
 • Nevrodegenerasjon og regenerering NEBM11013 20 studiepoeng
 • Nevroutviklingsforstyrrelser NEBM11014 20 studiepoeng
 • Utviklingsneurobiologi NEBM11015 20 studiepoeng
 • CMVM Scientific Academic Writing TPGR11004 0 studiepoeng

Karrieremuligheter

Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med din forskningskarriere. Over 90% av studentene på MSc ved forskning i integrativ nevrovitenskap har positive neste destinasjoner, blant annet PhD, forskning eller kliniske karriereveier.

Inntakskrav

En britisk 2: 1 høgskole grad, eller sin internasjonale tilsvarende, i biologiske fag (inkludert nevrovitenskap) eller en medisinsk, tannlege eller veterinær grad.

Engelskspråklige krav

Du må demonstrere et nivå av engelskspråklig kompetanse på et nivå som gjør at du kan lykkes med studiene dine, uavhengig av nasjonalitet eller hjemland.

Vi godtar følgende engelskspråklige kvalifikasjoner i de angitte karakterene:

 • IELTS Academic: totalt 6,5 (minst 6,0 i hver modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 92 (minst 20 i hver modul)
 • PTE Academic: totalt 61 (minst 56 i hver av de "kommunikative ferdighetene" seksjonene; "Aktivering av ferdigheter" seksjoner er ikke vurdert)
 • CAE og CPE: totalt 176 (minst 169 i hver modul)
 • Trinity ISE: ISE II med distinksjoner i alle fire komponentene

Den engelskspråklige kvalifikasjonen din må ikke være mer enn tre og et halvt år gammel fra startdatoen for studiet du søker på, med mindre du bruker IELTS, TOEFL, PTE Academic eller Trinity ISE, i så fall må det ikke være mer enn to år gammel.

Grad undervist og vurdert på engelsk

Vi godtar også en lavere eller videreutdanning som har blitt undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land, som definert av UK Visaer og Immigration:

Vi godtar også en grad som har blitt undervist og vurdert på engelsk fra et universitet på vår liste over godkjente universiteter i ikke-flertall engelsktalende land.

Hvis du ikke er statsborger i et engelsktalende flertall, må graden ikke være mer enn tre og et halvt år gammel på begynnelsen av studiet.

Akademisk teknologi godkjenning Scheme

Hvis du ikke er en EU-, EØS- eller sveitsisk statsborger, kan du trenge et godkjennelsesbevis for faglig godkjenning for å studere dette programmet.

Gebyrer og kostnader

Studieavgift: Kardiovaskulær biologi (MSc av forskning)

Akademisk sesjon Hjem / EU Overseas / International Online fjernundervisning Ekstra programkostnader
2019/0 £ 8300 £ 26 600 £ 3000

Årlig studieavgift

Studenter på heltid og deltidsstudier på mer enn ett år bør være oppmerksomme på at årlige studieavgift er gjenstand for revisjon og vanligvis økes med ca 5% per år. Denne årlige økningen bør tas i betraktning når du søker om et program.

Stipend og finansiering

Storbritannia regjeringen forskerutlån

Hvis du bor i Storbritannia, kan det hende du kan søke om et studielån fra en av Storbritannias myndigheter. Typen og mengden økonomisk støtte du er kvalifisert for, vil avhenge av studiet ditt, studiens varighet og oppholdsstatus. (Programmer som er studert på deltid, er ikke kvalifisert.)

Hvordan søke

Du må sende to referanser til søknaden din.

Når du fyller ut det elektroniske søknadsskjemaet, trenger du ikke å fylle ut et forskningsforslag. Du vil velge ditt første forskningsprosjekt i begynnelsen av programmet. (Vennligst ignorere alle automatisk genererte e-postmeldinger som ber om denne informasjonen fra deg under søknadsprosessen.)

Du blir formelt intervjuet (personlig, ved videokonferanser eller Skype).

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Minimér