Les den offisielle beskrivelsen

The International MD Program ved Vita-Salute San Raffaele University har blitt designet for å skape en ny type lege. Denne legen vil ha den nødvendige menneskelige, kulturelle og faglige verdier til å tilby helsetjenester og dele ideer i dagens globaliserte verden.

Den MD-programmet ved Vita-Salute San Raffaele-universitetet nyter anerkjennelse fra World Health Organization, den britiske General Medical Council og av den amerikanske Educational oppdrag fra utenlandske medisinske kandidater (ECFMG®).

Nøkkelegenskaper i programmet

Nøkkelfunksjonene som gjør det internasjonale MD-programmet unikt, er: - 13 studiepoeng - viet til humaniora: filosofi, etikk, humaniora, vitenskapsfilosofi og språk- og kommunikasjonsferdigheter studeres for å forberede en ny lege som har kultur og profesjonell bakgrunn som trengs i dagens globaliserte verden.

  • Vurdering av kunnskapsoppkjøp i samarbeid med en ekstern, uavhengig tredjepart: dette gjør det mulig å foreta en grundig vurdering av studentenes forberedelse samt å måle undervisningsvirksomhet basert på pålitelige internasjonale benchmarks; - Internasjonal valgfag og opplæringsaktiviteter i utlandet: læreplanen er utformet for å tillate elevene å fullføre de amerikanske lisenseksamenene USMLE trinn 1 og 2 i riktig timing og å tilbringe en del av sitt siste år i utlandet som deltar i internasjonale valgfag og pre-residency-programmer .

  • Små klasser: en utvalgt og begrenset antall studenter tas opp hvert år etter en inngang test basert på analytiske og logiske ferdigheter. Elever fra ulik bakgrunn, fra hele verden, lett bli en del av det flerkulturelle miljøet i San Raffaele.

  • Engelsk er det offisielle språket for alle leksjonene, praktiske aktiviteter og eksamener: italiensk språkkurs er organisert i løpet av de første årene til utenlandske studenter for å muliggjøre samhandling med pasienter i løpet av de kliniske årene.

Studenter i San Raffaele studie i et spennende miljø, hvor gjennombrudd blir gjort hver dag i behandling av akutte og kroniske tilstander. Den medisinske skole, forskningsinstitutt og sykehuset San Raffaele alle skilte state-of-the-art fasiliteter som åpner for uovertruffen samhandling.

Curriculum

Læreplanen av San Raffaele International MD Program er et solid, men innovative læreplan basert på to innledende prekliniske år som tar en solid grundig titt på de grunnleggende-vitenskap som trengs for den medisinske profesjon, samt på de menneskelige vitenskaper som kreves for å utvikle en effektiv lege-pasient-forholdet.

De prekliniske år etterfulgt av tre kliniske år som tar sikte på å utvikle artikulere medisinsk kompetanse både teoretisk og praktisk nivå. Den sjette og siste, i år vil være helt dedikert til utarbeidelse av en avhandling og til anskaffelse av spesialiserte begreper som vil lette tilgangen til residenser og post-graduate-programmer.ydil

En personlig pensum: I tillegg til de sentrale fag, vil studentene kunne tilpasse sine akademiske karrierer velge fra et bredt spekter av skreddersydde aktiviteter og innsikt.

Engelsk er det offisielle språket for undervisning, praktiske aktiviteter og eksamener. Italiensk språkkurs vil bli organisert i løpet av de første årene både for å lette hverdagen i Italia, og også for å muliggjøre samhandling med pasienter i løpet av de kliniske årene.

Det totale antall studiepoeng forutsett for seks år medisinske kurset er 360 som er organisert i henhold til IMDP Generelt Study Plan.

Ifølge antall studiepoeng oppnådd innen utgangen av studieåret, skal studenten påmeldt til korrekt år. Dersom det på slutten av et studieår en student har mer enn 20 totalt studiepoeng mangler, han / hun vil bli registrert i året som et gjentakende STUDENT (på italiensk - FUORI CORSO) og vil ha en annen helt år for å fange opp med manglende eksamener.

Krav

Kandidatene må sørge for at de har de riktige dokumentene for enroling bør de passerer valg: Vitenskapelige minimumskrav for å melde inn til en medisinsk grad kurs i Italia, er å ha en high school diplom og ha minst 12 års utdanning.

Ikke italiensk high school-sertifikater må være oversatt og legalisert av den italienske konsulatet / Italian Cultural Centre, som gir den endelige erklæringen av gyldighet tittelen heter Dichiarazione di Valore (DV).

Uten dette dokumentet universitetet ikke kan akseptere påmelding selv om studenten har bestått utvalg så hvis du er i tvil, må du kontrollere at du oppfyller kravene med din lokale italienske Diplomatic Authority.

Leksjoner og eksamen planlegging

Her er noen generelle opplysninger om lekse og eksamen organisasjon for å hjelpe deg å forstå hvordan studieåret er strukturert.

giàStudieåret begynner på de første dagene av oktober og avsluttes den 30. September.

I de to første årene skiller det seg mellom leksjonstid og eksamensperiode, og studieåret er organisert i to semestre; 1. semester begynner i oktober og slutter i januar med juleferien i desember. Februar februar er helt dedikert til eksamener (vintereksamen). 2. semester begynner i mars og slutter i juni.

Månedene juli og september er dedikert til eksamener (sommer og høst eksamen) Sommeren er i august når det ikke foregår akademisk aktivitet på universitetet.

Lessons normalt begynner på 9 am og avsluttes kl 4 eller 18:00 i henhold til de ulike fag og til mulige laboratorier eller praktiske aktiviteter. Lunsjpause er fra 1 til 14:00. Full tid nærvær blir forespurt.

Fra tredje året leksjonene er strukturert i "blokker" som betyr at studentene konsentrere seg om ett fag om gangen, derfor semester divisjon og eksamens økter er ikke så strengt definert som i de første 2 årene. Etter hver "blokk" av undervisning elevene har en ukes studiepermisjon og deretter de gå opp til eksamen før du passerer videre til neste blokk.

For hvert fag kan det være opp til fem eksamensdatoer spredt over og under de ulike eksamensøkter (for eksempel 2 i februar, to i juli og ett i september). Noen fag kan kreve mid-term eksamener også.

Den italienske system for evaluering går fra 18 poeng til 30 cum laude, hvor 18 betyr passere og 30 cum laude tilsvarer laud.

sryk
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Università Vita-Salute San Raffaele »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
6 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato