Interuniversity Master i farmasi og farmasøytisk teknologi (sammen med UAH)

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://www.ucm.es/master-fytf

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke faglige konsultasjoner: María del Rocío Herrero Vanrell (Koordinator). E-post: rociohv@farm.ucm.es

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.
 • Antall tilbudte nye innreiseplasser: 40
 • Antall studiepoeng: 60
 • Språk som læres: spansk.
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

omtrent

Den foreslåtte mesteren er av universitet og har hovedsakelig sted ved UCMs farmasøytiske fakultet . I noen fag knyttet til de forskjellige fagene foreslås det å gjennomføre noen aktiviteter ved Universitetet i Alcalá. Alt dette, i tillegg til den globale organisasjonen, vil bli utført på en måte som gir en optimal distribusjon av ansikt til ansikt aktiviteter og autonomt arbeid.

Fagåret 2020-21

Kurs 1

kode

lagt

karakter

studiepoeng

tilbudt

607224

Anvendelse av polaritetsparametere i medikamentforformulering

Optativa

3.0

ja

607216

Biofarmasøytiske, farmakokinetiske og farmakoterapeutiske aspekter av medisinske stoffer

obligatorisk

6.0

ja

607217

Fremskritt i faste farmasøytiske former belegg

obligatorisk

6.0

ja

607213

Galenisk utvikling

obligatorisk

3.0

ja

607214

Medisinstabilitet

obligatorisk

3.0

ja

607220

Former for perkutan administrering av aktuell eller systemisk handling

Optativa

3.0

ja

607218

Forskning i generelle medisiner mot bioekvivalens

obligatorisk

6.0

ja

607215

Forskning i faste farmasøytiske former

obligatorisk

6.0

ja

607222

Forskning og utvikling av nye okulære administrasjonssystemer

Optativa

3.0

ja

607219

Farmasøytisk historie, lovgivning og etikkmetodikk

obligatorisk

6.0

ja

607221

Utarbeidelse av dokumentasjonen for registrering av en medisinering

Optativa

3.0

ja

607230

Masteroppgave

Masteroppgave

12.0

ja

607223

Vectorisering og langvarig frigjøring av medikamenter via parenteral rute. Polymeric Systems og Nanomedi

Optativa

3.0

ja

målsettinger

Målet med denne universitetets mastergrad er å overføre studentene den nye kunnskapen, teoretisk og eksperimentell, som er nødvendig på forskjellige felt der farmasøyten utøver sin profesjonelle aktivitet; Enten de er helseadministrasjonen, Community and Hospital Pharmacy Office, med fokus på de teknologiske aspektene av stoffet, på farmasøytisk lovgivning og etikk og innen medisinforskning og legemiddelindustrien, med spesiell interesse for anskaffelse av kunnskap og ferdigheter som er spesifikke for fremstilling, forskning og utvikling (R + D + i) og kvalitetskontroll av medisiner.

Studenten vil ikke bare motta den teoretiske og praktiske opplæringen som er essensiell og nødvendig for utviklingen av sin profesjonelle aktivitet, men de vil kunne utvikle de nødvendige ferdighetene slik at deres integrering i arbeidsmarkedet skjer på en flytende måte.

mottakere

Mastergraden i farmasi og farmasøytisk teknologi er beregnet på pharmacy-kandidater og nyutdannede som ønsker å tilegne seg kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for den omfattende opplæringen av farmasøyten.

Opptakssystemet vil bli tilpasset, i alle generelle aspekter, til opptaksreglene for universitetets mastergrader definert og godkjent av Universidad Complutense de Madrid . De spesielle kriteriene som vil bli anvendt ved valg av studenter vil ta hensyn til:

 1. Vær i besittelse av en bachelor- eller høyere grad i farmasi.
 2. Faglig oversikt.
 3. Tidligere profesjonell eller forskningserfaring i forskningssentre eller selskaper.
 4. Personlig intervju med bevis på språkkunnskap for ikke-spansktalende studenter.
 5. Andre meritter.

Hvorfor studere denne mesteren?

Denne universitetets mastergrad trener studenter i de forskjellige feltene der farmasøyten utøver sin profesjonelle aktivitet, for eksempel: Community and Hospital Pharmacy Office; farmasøyter i forskjellige stillinger i helseadministrasjonen (Helsedepartementet, spanske byrået for medisiner og helseprodukter, European Medicines Agency); legemiddelindustri og beslektede næringer (mat, kosmetikk, medisinsk utstyr); Forskning innen farmasi og farmasøytisk teknologi.

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisiell universitetsgrad .
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
 • Eller gjennomføre i løpet av kurset der forhåndsregistreringsstudiene som fører til oppnåelse av noen av de foregående gradene, og være i stand til å bevise at det er oppnådd det samme før datoen som ble angitt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér