Interuniversity Master in Drug Discovery (sammen med San Pablo CEU og UAH)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://www.ucm.es/descubntación_de_farmacos

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke faglige konsultasjoner: José Carlos Menéndez Ramos (koordinator). E-post: josecm@ucm.es

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.

 • Antall nye tilbudsplasser: 25
 • Antall studiepoeng: 60
 • Språk som læres: spansk.
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

omtrent

The Interuniversity Master in Drug Discovery er et universitetstreningskurs rettet mot nyutdannede i farmasi, kjemi og andre grader inkludert i områdene helsevitenskap og eksperimentelle vitenskaper som ønsker å fokusere på aktiviteter innen forskning og medikamentoppdagelse i bransjen farmasøytisk og i andre selskaper eller offentlige eller private forskningsorganisasjoner. Opplæring av spesialister på dette feltet er avgjørende for forsknings-utvikling-innovasjonsprosessen som kjennetegner de mest avanserte samfunnene.

De deltagende universitetene, Universidad Complutense, San Pablo-CEU og Alcalá , grupperer tre av de farmasøytiske fakultetene som finnes i CAM, og har også samarbeidet fra forskjellige CSIC-institutter, inkludert instituttene for medisinsk kjemi og organisk kjemi og Biologisk forskningssenter. I løpet av de årene doktorgradsprogrammet er utviklet, har også flere ledende legemiddelfirmaer deltatt, som vil opprettholde deres deltakelse i Master.

Fagåret 2020-21

Kurs 1

kode

lagt

karakter

studiepoeng

tilbudt

607202

Medikamentdesign

obligatorisk

6.0

ja

607205

School of Drug Discovery and Medical Chemistry

obligatorisk

6.0

ja

607207

Legemiddelsyntesestrategier

obligatorisk

6.0

ja

607209

Metodologier for strukturell bestemmelse av medikamenter og studiet av anerkjennelsesfenomener

Optativa

6.0

ja

607210

Avanserte analytiske metoder i narkotikaoppdagelse

Optativa

3.0

ja

607203

Naturlige produkter i oppdagelsen av narkotika

Optativa

3.0

ja

607204

Kombinatorisk kjemi

Optativa

3.0

ja

607201

Avansert medisinsk kjemi

obligatorisk

6.0

ja

607208

Syntese av heterosykliske medisiner

Optativa

6.0

ja

607211

Avanserte bioanalytiske teknikker

Optativa

3.0

ja

607212

Masteroppgave

Slutt på masterprosjektet 18,0 ja

målsettinger

Hovedmålet med denne mastergraden mellom universitetene er å gi avansert og integrert opplæring innen medisinfunn. Denne universitetets mastergrad vil gi studentene tilgang til doktorgradsstudier, slik at de kan komme inn i forskerkarrieren, og på den annen side vil de tillate dem å få direkte ansettelse i legemiddelindustrien. Disse målene vil bli oppnådd gjennom forsterket og komplettert teoretisk opplæring i design, syntese, studie og karakterisering av bioaktive forbindelser, med laboratoriepraksis og workshops, inkludert en eksperimentell masteroppgave, og mer direkte kontakt med farmasøytiske selskaper. gjennom besøk og med School of Drug Discovery.

mottakere

Emne rettet mot nyutdannede i farmasi, kjemi og andre grader inkludert i områdene helsevitenskap og vitenskap som ønsker å fokusere på legemiddelforskning og oppdagelsesaktiviteter i legemiddelindustrien og i andre relaterte selskaper, samt i offentlige organisasjoner eller privat etterforskning.

Hvorfor studere denne mesteren?

Universitetets mastergrad dekker hele legemiddeloppdagelsesprosessen, så vel som noen stadier av dens utvikling. Både offentlige og private grunnleggende forskningssentre og universiteter vil sette stor pris på den tverrfaglige opplæringen som gis av mesteren. Men uten tvil vil det være den sektoren i legemiddelindustrien og den lille industrien med høyteknologisk og bioteknologisk innovasjon som er mest interessert i nyutdannede, som demonstrert av støtten de allerede har gitt til universitetets mastergrad.

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisiell universitetsgrad .
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
 • Eller gjennomføre studier som fører til oppnåelse av noen av de forrige gradene i løpet av kurset der forhåndsregistreringen utføres, og være i stand til å bevise at du har oppnådd de samme før datoen som ble fastsatt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér