Eastern Virginia Medical SchoolGjennom sitt prestisjetunge Jones Institute for Reproductive Medicine, Er en pioner innen assistert befruktning (ART). I 1981 ble den første in vitro fertilisering baby i USA født gjennom innsatsen til The Jones Institute. Jones Institute er allment anerkjent for å være en internasjonal leder innen klinisk og vitenskapelig forskning i ART, og har trent mange fremtredende leger og forskere. Dagens embryologer og androloger krever et grunnlag for livslang læring å:

 • Forstå relevansen og anvendelse av fremskritt innen biokjemi, cellebiologi og genetikk som de gjelder for ART
 • Lær reproduktive endokrinologer, embryologists og andrologists perspektiver for diagnostisering og behandling av infertilitet
 • Anvende beste praksis i klinisk embryologi og andrologien laboratorium, og reproduktiv medisin forskning
 • Forberede og tilpasse for nye teknologier og nye regulatoriske retningslinjer
 • Styrke ferdigheter i kritisk lesing og tolke forskningslitteratur
 • Utvikle selvstendige syntese, analyse og studere design ferdigheter gjennom å skrive en avhandling
 • Forutse fremtidige laboratorie- og personellbehov
 • Forstå biomedisinske etiske så vel som juridiske prinsipper og pasient personvernproblemer som de forholder seg til klinisk IVF og medisinsk forskning
 • Beherske grunnleggende hender på ferdigheter i embryologi og andrologien
 • Gjennom bekvemmeligheten av Internett, EVMS gir nå nettbasert utdanning som tilfredsstiller dagens og forventede opplæringsbehov i dette raskt utviklende feltet.

Med fakultetsledelsen fra Jones Institute, EVMS lansert og Internett-basert graduate program i klinisk Embryology og Andrology mai 2003.

Curriculum

Læreplanverket for den Klinisk Embryology og Andrology Master Program har blitt konstruert med innspill fra kurset og programmet styremedlemmer. Læreplanen er utformet for å møte behovene til den Clinical Embryolog og / eller androgolister; å utdype grunnleggende kunnskap for bedre å forstå den grunnleggende vitenskapen bak IVF prosedyrer. Et annet aspekt av programmet er å formidle beste praksis for IVF laboratorium med spesiell vekt på design, arbeidsflyt, QC / QA, CLIA 88 og gjeldende regelverk FDA. Av overordnet betydning i læreplanen er den konstante tråd av etiske hensyn og pasientrettigheter.

Den 24-måneders tverrfaglig studium gir kurs og forskning muligheter som gir studentene generell og spesialisert biomedisinske vitenskaper trening. Programmet er utviklet for å være ferdig i løpet av seks semestre på et gjennomsnitt på to til tre kurs per semester for totalt seksten online kurs (36 studiepoeng). To av disse kursene har online og på campus komponenter (undervist under den årlige boligprogram).

Typisk studenter fullført kurs og samhandle med instruktører og klassekamerater gjennom et fjernundervisning format utnytte Blackboard Learning Management System. Studentene er pålagt å delta på to fem-dagers bolig kurs på EVMS campus i Norfolk Virginia. I det første året er det på slutten av sommeren økt den siste uken i juli. I det andre året er det holdt i løpet av den siste uken av mai.

Etter vellykket gjennomføring av programmet, blir elevene tildelt Master of Science (MS) i Biological Sciences spesialisert i klinisk Embryology og Andrology.

Misjon og mål

Oppdraget av Clinical Embryology og Andrology Program ved Eastern Virginia Medical School er å gi et pedagogisk program dedikert til faglig dyktighet som gir grunnleggende kunnskaper og ferdigheter til å produsere kompetente kliniske embryologists og andrologists.

Den MS i Biomedical Sciences-Clinical Embryology og Andrology Program er utformet for kliniske embryologists, andrologists, leger og andre som er involvert i praksis av ART. Programmet Målet er å gi tverrfaglig høgare utdanning og opplæring i dagens teknologi for å møte de stadig endrede krav i klinisk og forsknings aspekter ved assistert befruktning medisin embryologi og andrologien. Dette programmet er designet for å skape en bro mellom kliniske, laboratorium og molekylær reproduktiv medisin og de grunnleggende vitenskaper samt vurdere ferdigheter og tilby opplæring i grunnleggende og forhånd teknikker.

Inntakskrav

Kandidatene må ha fullført alle lavere grad krav og har fått utstedt en bachelorgrad før matriculating som en EVMS student. Hvis bachelorgrad ble utstedt av en amerikansk college eller universitet, som en generell regel bør det være fra et regionalt akkreditert institusjon. Imidlertid kan programmet gjøre unntak fra sak til sak. Offisiell utskrifter fra tildeling institusjon må spesifisere på hvilken dato grad ble utstedt.

 • Ha en karakter punkt gjennomsnitt (GPA) på 2,75 (B-) eller bedre.
 • Har fullført to semestre av college-nivå biologi og kjemi.
 • Påføre som en erfaren embryologist eller androgolister:
 • For tiden jobber eller har jobbet i klinisk IVF eller basisk reproduktiv forskning som en embryologist, androgolister, sykepleier, lege eller forsker.
 • Fylle ut et evalueringsskjema erfaring og sende til CEA kontoret etter søknadsmottak.
Påføring uten erfaring:
 • Må skygge på en IVF-anlegget og få et brev som viser hva som ble observert.
 • Ta kontakt med studiekontoret for mer informasjon og hjelp.
 • To anbefalingsbrev, (innsendt av referansen elektronisk) fra enkeltpersoner som er kjent med deg faglig og / eller profesjonelt. Referanser fra nære venner og familie memebers er uakseptabelt.
 • En personlig essay. Komplett essay instruksjoner er tilgjengelig inne i elektroniske søknadsportal.

Internasjonale studenter, eller søkere som morsmål ikke er engelsk, må ta TOEFL og motta en score lik eller større enn 550 for den papirbaserte testen eller 213 for databasert test eller 80 for IBT eksamen.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 6 flere kurs fra Eastern Virginia Medical School »

Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
sep. 2019
Duration
6 semestre
Heltid studier
Pris
- Kostnad per kreditt time i staten, $ 1153 ut av staten.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato