Klinisk psykologi (PsyD) program på ciis

Generelt

Programbeskrivelse

The Clinical Psychology (PsyD) Program ved CIIS

Den PsyD Program ved CIIS er unik. Hotellet ligger i hjertet av San Francisco, vår var den første akkreditert universitet i Nord-Amerika for å tilby programmer som kobler innsikt av vestlig psykologi med Øst åndelighet. Vi fortsetter i dag å presentere en dynamisk klinisk psykologi læreplan som kombinerer den nyeste vitenskapelige forskning med verdens store visdomstradisjoner. Vi mener at en slik syntese tillater dyp forståelse av den menneskelige tilstand, samt innsikt i de mest effektive måter å hjelpe mennesker i nød.

Den PsyD Programmet er nøye utformet for å forberede studentene på praksisorienterte yrker i klinisk psykologi. Som medlem av National Council of Schools og programmer for Professional Psychology (NCSPP), vår praktiker-forsker trening modellen gir bred og generell utdanning i klinisk psykologi som i tillegg integrerer dybde-psykologisk, samfunnsmessige, økologiske, og åndelige dimensjoner av menneskelig erfaring i læreplanen.

Heltidsstudenter som kommer inn i programmet med Regular Standing (de som kommer inn med en BA) vanligvis tar tre til fire år å fullføre kurs. Dette etterfølges av internship, som tar ett år dersom det er en full-time internship (ca førti timer i uken), to år hvis det er en deltids internship (ca tjue timer i uken). Avhandlingen følger også kurs og, mens det er mulig å fullføre avhandlingen i ett år, studenter vanligvis tar to år å fullføre og skrive opp sin forskning. Realistisk, kan en fulltids student innlagt med Regular stående forventer å fullføre graden i fem til syv år, avhengig av deres valg av internship og arten av sin avhandling prosjektet. Avanserte - stående studenter (de som går inn med en mastergrad i psykologi eller tilsvarende) har muligheten til å fullføre programmet i fire år, med tre års redusert belastning kurs og samtidig arbeidet med avhandlingen, etterfulgt av ett års turnustjeneste. Flertallet av Advanced Standing studentene ta fire og et halvt til fem år å fullføre graden Vår særegne tilnærming til klinisk psykologi trening er styrt av en visjon om klinisk praksis som vektlegger en helhetlig og relasjonell tilnærming til den menneskelige tilstand. Vi lærer elevene verdien av åpen gransking selv og andre. I sentrum av denne undersøkelsen er hele personen som eksisterer i forhold til andre personer, med lokalsamfunn, med kulturell betydning systemer, og med naturen. Vi tror at psykiske lidelser ofte har å gjøre med frakturering av disse viktige forhold. I samsvar med den visjonære CIIS misjon, ser vi den pedagogiske prosessen seg som helhetlig og relasjonell, og vi ønsker å "gå vår talk" som et læringsfellesskap - en som er kreativ og transformative på både personlige og faglige nivå.

Våre kurstilbud reflektere vidsynt, integrerende perspektiv pioner på CIIS tiår siden. Alan Watts, en ledende skikkelse i overføring av Øst åndelighet til Vesten, beskrev den amerikanske Academy of Asian Studies (som senere ble CIIS) som «en av de viktigste røttene til det som senere skulle bli kjent, i begynnelsen av sekstitallet, som San Francisco renessansen. "I løpet av den tiden, ble Bay Area synonymt med nye strømninger i psykologi som fortsetter å forvandle feltet. Som CIIS grunnleggere, våre lærere og studenter fortsette å jobbe på psykologi er cutting edge, i sin dypeste tradisjoner, og mot prosjektet med å realisere våre dypeste menneskelige potensialer.

CIIS er fullt akkreditert av Western Association of skoler og høyskoler Senior College og University Commission (WASC-SASC). Den PsyD Program er medlem av National Council of Schools og programmer for Professional Psychology (NCSPP). Nyutdannede av PsyD programmet på CIIS er kvalifisert for lisensstatusen som psykologer i California og mange andre stater.

San Francisco Bay Area er i forkant av endringen i psykologi, spesielt på CIIS. Vi ønsker deg velkommen til å komme og besøke oss og lære mer om CIIS / Bay Area psykologi opplevelse.

Clinical Psychology (PsyD) Program lisens

Nyutdannede av PsyD programmet på CIIS er kvalifisert for lisensstatusen som psykologer i California og mange andre stater. Faktisk, i løpet av de siste fem årene, ifølge EPPP publiserte data, CIIS studenter scoret høyere på den nasjonale undersøkelsen enn avgangselever på noen APA godkjent PsyD program i Bay Area.

Gjelde for klinisk psykologi (PsyD) Program

Med vekt på forberedelse til klinisk praksis dette programmet kombinerer strenge stipend, veiledet klinisk erfaring og practica og praksisplasser. PsyD studentene oppfylle et mangfold og identitet kompetansekravet ved å ta tre kurs forbinder klinisk praksis med kultur og etnisitet, kjønn og seksualitet, og religion og åndelighet.

For felterfaring studenter kan søke til over 90 samfunnet byråer, som serverer en variert blanding av klienter. I tillegg har de tilgang til instituttets spennende utvalg av offentlige programmer.

Vår treningsfilosofi består av fire komponenter:

 • læring i en flerkulturell kontekst, som integrerer practica og klasserommet arbeid
 • en relasjonell modell for læring og trening
 • betydelig refleksjon over ens klinisk praksis
 • bredt spekter av stipend

Opptakskrav

 • Opptak Søknad
 • Ikke-refunderbart $ 65 Søknad Fee
 • Grad Krav: En lavere grad (BA, BS, eller tilsvarende) fra et akkreditert høyskole eller universitet i psykologi eller 12 semester enheter / 18 kvartal enheter av Psychology selvfølgelig arbeid
 • Akademiske Forutsetninger: 12 semester enheter / 18 kvartal enheter av psykologi kurs arbeid, inkludert en statistikk kurs.
 • Transkripsjoner: Offisiell utskrifter fra alle akkrediterte akademiske institusjoner deltok i USA. Transkripsjoner må ankomme i sine offisielle, forseglede konvolutter.
 • Minimum GPA på 3.0 på lavere grad gi institusjon - for siste 60 semester enheter eller 90 kvartal enheter av kurs arbeid.
 • Akademisk skriving Prøve: En skriftlig prøve av åtte til ti sider (maskinskrevne, dobbel linjeavstand) som demonstrerer din evne til å tenke kritisk og reflektert, og demonstrerer hovedfagsnivå skriveferdigheter. En prøve som bruker eksterne kilder må inneholde riktige henvisninger. Du kan sende inn kopier av tidligere arbeid, for eksempel en nyere akademiske papir, artikkel eller rapport som reflekterer akademiske evner.
 • To anbefalingsbrev: Anbefalingsbrev vil bli akseptert fra akademiske rådgivere, professorer, profesjonelle veiledere, eller noen i stand til å bevitne din modenhet, motivasjon og evne til å gjennomføre arbeidet som kreves for PsyD Program. Recommenders bør bruke standard business format og inkluderer full kontaktinformasjon-navn, e-post, telefonnummer og postadresse.
 • Målet Uttalelse: En ett-side (skrevet, dobbel linjeavstand) uttalelse av dine pedagogiske og faglige mål.
 • Biografisk Uttalelse: En fire-til-seks sider (maskinskrevet, dobbel linjeavstand) selvreflekterende, levetid biografisk uttalelse diskutere dine verdier, emosjonelle og åndelige innsikt, ambisjoner og livserfaringer som har ført til beslutningen om å søke til PsyD program .

Internasjonale studenter og enkeltpersoner som har studert ved institusjoner utenfor USA og Canada kan ha tilleggskrav.

Avansert stående

Et begrenset antall Advanced Standing studenter som har fullført en MA eller MS grad i psykologi (eller tilsvarende) med en GPA på 3,25 og fullførte 500 practicum timer kan tas opp hvert år. Advanced Standing studentene fullføre et redusert antall enheter i et program som er utviklet fra sak til sak, avhengig av tidligere hovedfags kurs. Studenter tatt opp med Advanced Standing må fylle ut alle obligatoriske kurs på CIIS eller demonstrere før ferdigstillelse gjennom innlevering og gjennomgang av pensum fra tidligere kurs.

Spring opptak til psykologi doktorgradsutdanning

Når tillatt i den PsyD program, et begrenset antall studenter har muligheten til å melde deg på noen kurs for våren eller sommeren semester før deres høstsemesteret begynner. Med godkjenning av PsyD avdeling, kan studenter melde i utvalgte kurs før oppstart av høstsemesteret, senere for å bli med i fallet kohort. Studenter som benytter dette alternativet redusere antall kurs som kreves i løpet av sine første og / eller andre studieårene. Dette alternativet kan gi større handlingsrom til læreplanen planlegging for enkelte elever. Studenter som begynner å ta klasser i løpet av våren eller sommeren semestre anses medlemmer av student kohort som offisielt starter i høstsemesteret av året at de er innlagt, og vil bevege seg gjennom praksis sekvensen med at kohort.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Minimér
San Fransisco