Bachelorgrad studier i Klinisk psykologi 2020

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål. Studenter som studerer klinisk psykologi kan velge å fokusere på en bestemt konsentrasjon. Noen av de vanligste områdene for spesialisering er klinisk nevr… Les mer

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Studenter som studerer klinisk psykologi kan velge å fokusere på en bestemt konsentrasjon. Noen av de vanligste områdene for spesialisering er klinisk nevropsykologi, traumatisk stress, rusmisbruk rådgivning, primærhelsetjenesten psykologi, barne- og ungdomspsykologi, og avansert psykoterapi.

Bachelor i Klinisk psykologi

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Utrecht University
Utrecht, Nederland

I masterprogrammet Klinisk barn- og ungdomspsykologi lærer du hvordan du bruker kunnskapen om utviklingspsykologi i klinisk praksis.

I masterprogrammet Klinisk barn- og ungdomspsykologi lærer du hvordan du bruker kunnskapen om utviklingspsykologi i klinisk praksis. -
MSc
Heltid studier
Engelsk
sep. 2020
Campus