Kliniske doktorgrader

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Vår kliniske doktorgrad er den eneste i sitt slag i Skottland, skreddersydd for sykepleiere, jordmødre og allierte helsepersonell. Kurset er praksisfokusert og har blitt utviklet for å forberede deg på lederroller i helsesektoren.

Hvis du er lidenskapelig om å forbedre pasientomsorgen, samtidig som du beholder et klinisk fokus, er dette kurset designet for deg. Du vil bli med fagfolk fra en rekke disipliner for on-campus og online studie, som ikke bare nyter godt av den omfattende kunnskapen om klinisk doktorgrad, men også fra hverandres erfaringer. Som kvalifisert doktorgradspersonell har du det høyeste nivået av faglig kvalifisering som er tilgjengelig innen din spesialitet, og plasserer deg i forkant av ditt yrke som en anerkjent og ansett som spesialist.

Helsepersonell på kurset kan omfatte: sykepleiere, jordmødre, diettister, ergoterapeuter, fysioterapeuter, paramedikere, tale- og språkterapeuter, podiatriste, sportspsykologer og genetiske rådgivere.

Topp grunner til å studere med oss

# 1 Dette er kurset er unikt i Skottland for dets kliniske fokus - arbeid på heltid, studere deltid på doktorgradsnivå

# 2 Vi er rangert som første i Skottland for helsefag (REF 2014)

# 3 Lær av et team av verdensledende akademikere og helsepersonell

Kursmål

Vårt kliniske doktorgradsutdanning tar sikte på å utvikle deg som en klinisk fokusert senior sykepleier, jordemor eller alliert helsepersonell og legger deg i forkant av klinisk forskning og praksis i ditt felt. Å jobbe autonomt, vil du kunne designe og gjennomføre forskning som omhandler problemer og problemstillinger i praksis, samt å bruke integrerte tilnærminger til evaluering av nye og komplekse ideer og informasjon.

Kurset er laget for å hjelpe deg:

  • takle komplekse ideer og utfordre etablerte tenkemåter
  • utvikle forskning og stipend ferdigheter utnyttet fantasifullt til feltet av klinisk praksis
  • forberede seg til å være i forkant av klinisk og forskningspraksis for ditt fagområde
  • Bli kjent med ledende forskning og forbedre din evne til å redesign det kliniske miljøet og forståelsen av forskningsprosessen

Fleksibel læring

Hvis du er interessert i å studere en modul fra dette kurset, må du sende deg en Graduate Admissions for å diskutere ditt studium.

Kursdetaljer

Sikt på toppen av ditt yrke med vårt unike kliniske doktorgradskurs.

Emnet består av tre lærte moduler, en ekspertøvemodul og en empirisk avhandling. Underviste komponenter er gruppert i to tre-dagers økter i løpet av de tre første semesterene, med hver undervist modul studert over ett semester.

undervisning

Gjennom studiene kan du forvente lett tilgang til personalet gjennom vanlig ansikt til ansiktskontakt, videokonferanse, e-post og telefon. Du vil dra nytte av opplæringstiden som forberedelse for hver oppgave, og detaljert tilbakemelding etterpå. Vårt nettbaserte læringsmiljø, lærred, er også tilgjengelig for deg via Universitetsportalen, og hver underviset modul støttes av et skreddersydd sett av nettsider der informasjon, undervisningsmaterialer og læringsressurser lastes opp av modulkoordinatoren. Keynote bidrag er også gjort til den kliniske doktorgradskurs av UK og internasjonale akademikere.

Du kan studere dette kurset på heltid over tre år eller, mer generelt, over fire til åtte år på deltid. Studietiden vil også variere avhengig av om du studerer for doktorgrad, mastergrad eller postdiplom:

Fulltid

Doktorgrad

4-6 år

master

2-3 år

Diplom

1-2 år

Deltid

Doktorgrad

4-8 år

master

3-6 år

Diplom

1,5-4 år

evaluering

Den viktigste vurderingsmetoden for hver modul er kurs, med en praksisbasert eksamen. Du må fullføre alle lærte moduler før du går videre til studietrinnet.

Klasserom timer

Tidsplanen nedenfor er et typisk eksempel, men din egen tidsplan kan være annerledes.

Hver modul består av to tre-dagers blokker og seks uker med uavhengig studie.

1 september - 3 sept

NURPD01: Samtidig helseomsorgsteori og forskning

3. november - 5. november

12 jan

Oppdrag på grunn av

2 feb - 4 feb

NURPD02: Prosjektledelse i helseorganisasjoner

8. mars - 10. mars

19. april

Oppdrag på grunn av

6 september - 8 sept

NURPD03: Forskningsdesign for klinisk praksis

1. november - 3. november

22. november

Oppgave 1 på grunn

10. jan

Oppgave 2 på grunn

Desember / januar

Arbeid med veileder for å utvikle forskningsforslag

Februar - juni

NURPD04: Ekspert praksis

2. mai

Oppdrag forfaller (forskningsforslag)

Februar - juni

Observasjon og undersøkelse

Etterfølgende 4 - 6 år

NURPD05: Praksisbasert Empirisk forskning
Innlevering av avhandling

Kursdirektør

Dr Kathleen Stoddart

44 (0) 1786 466395

kmstoddart@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

Fullt program: £ 14,990

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimér