Populære Helsekurs

Kurs innenfor helsesektor spenner over et bredt spekter av emner og tjene en rekke formål for ulike elever. Noen kurs er for å gi ytterligere kvalifikasjoner og opplæring for de som allerede jobber i et helse-relaterte felt, mens andre kurs er ment for de som leter etter førstegangsopplæring, eller til bruk i sammenkobling mellom ulike stadier av akademiske studier. Uansett årsak, det å ta et helsekurs vil gi deg som ønsker å jobbe i helsevesenet den nødvendige teoretiske kunnskapen og praktiske ferdigheter. Helsekurser kan gjennomføres på en rekke ulike måter, studentene kan velge mellom heltid eller deltid, samt on-campus, nettbasert, eller fjernundervisning. Også helgekurs, kveldskurs, sommerkurs og intensive kurs er tilgjengelige innen helsevesenet, og tilbyr opplæring på en fleksibel måte. Kursene dekker et bredt spekter av emner, som for eksempel sykepleie, odontologi, ernæring, farmasi, alternativ medisin, sosialfag, psykologi, helseledelse, og mange andre. Mengden muligheter kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start med å ta en titt på noen av de mest populære helsekursene nedenfor, og ta kontakt med universitetet direkte ved å fylle ut det elektroniske skjemaet.

Nylig tillagte helsefag kurs

The University of Alabama at Birmingham

Internasjonalt år ett i folkehelsen

September 13, 2018
Internasjonalt år ett i folkehelsen vil forberede deg til å gå inn på neste semester på et bachelorstudium ved The University of Alabama at Birmingham . Etter at du har fullført Pathway programmet, er du garantert å legge inn ditt neste semester av studiet. Denne overgangen til universitetet fra et INTO-program kalles progression.

George Mason University

Graduate Pathway i Health Systems Management

September 7, 2018
Studenter som fullfører et INTO Mason Graduate Pathway program i Health Systems Management, er sikret fremgang til et Mason-utdannet program ved innsending av ytterligere nødvendige søknadsmaterialer. Etter vellykket gjennomføring av et INTO Mason Pathway program og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt andre semester på k… [+]andidatstudiet ved George Mason University . Denne overgangen fra et INTO Mason Pathway program til et universitetsgradsprogram kalles 'progression'. [-]

University of California, Berkeley

Berkeley Internasjonalt Studieprogram (Helse og Samfunnsspor)

August 19, 2018
Studenter som studerer helse vil være glade for å lære at det er en ny studie i utlandet mulighet på verdensberømte University of California, Berkeley , i nærheten av San Francisco. The Berkeley International Study Program (BISP) tar nå student nominasjoner fra utvalgte universiteter i Norge for å delta på UC Berkeley for ett eller to semestre som star… [+]ter i høst 2018 og våren 2019. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er et kurs i helsefag?

Hva er et kurs i helsefag?

Kurs i helsefag er utformet for å gi videreutdanning til de som allerede studerer helsefag eller arbeider i et helserelatert felt, samt til de som er førstegangssøkere innenfor helsefaglige utdannelser. Spenner over en rekke emner, helsekurs varierer sterkt i lengde, type og modus for levering, og noen krever en mer betydelig forpliktelse enn andre. Universiteter og andre utdanningsinstitusjoner tilbyr helsekurs i form av sertifikater og vitnemål, som et forberedende år, samt både sommerkurs og intensivkurs. Nettbaserte kurs og fjernundervisning i helsefag blir også stadig mer populært. Kurs i helse er et flott middel for karriereutvikling; det kan også tjene som et utmerket utgangspunkt for helserelaterte studier, eller rett og slett gi deg mer kunnskap i et område av interesse.

Hva er fordelene med å ta et kurs i helsefag?

Kurs i helse tilbyr en rekke fordeler, og gir mange muligheter for både selvutvikling og karriereutvikling. Mange kurs er rimelige og kondenserte, og de krever kortere engasjement fra studenter enn en hel grad ville gjort. I tillegg, helsekurs kan hjelper deg til å bygge opp CV`en og karrieren din, samt utvikle spesialisert kunnskap. Det er også er en fin måte å få dokumentert anerkjennelse for dine ferdigheter. Et kurs innenfor helse-relaterte felt kan være det første skrittet i din fremtidige karriere, og du kan for eksempel bygge på et nettbasert kurs, eller en sommerskole, for å gå videre og oppnå et diplom, eller til og med en hel grad i helsevesenet. Helsekurs kan også hjelpe deg med å finne inspirasjon i din nåværende jobb, stimulere hjernen din, og utvikle dine interesser.

Hva studerer vi i helsekurs?

Helsekurs har et bredt spekter av spesialiseringer, som dekker et bredt spekter av emner, fra direkte helsevesen og medisin til kommunikasjon i helsefaglige arbeidsplasser og globale helsemønstre. Noen kurs er kun teoretiske, mens andre tilbyr muligheten til å få praktisk hands-on erfaring. Avhengig av utdanningsinstitusjonen og type studie, kan helsekurs kreve studentene til å gjennomføre eksamen, innleveringsoppgaver eller delta på et visst antall klasser for å fylle kravene. Noen av de mest populære studieretningene for helsekurs er sykepleier, farmasi, ernæring, odontologi, psykologi, pasientbehandling, fysiologi, sosialt arbeid, helseledelse, epidemiologi, global helse, og helseinformatikk, for å nevne noen.

Hva slags karriere du kan forvente med et kurs i helsefag?

Fra assistent arbeid til ledende stillinger i helseledelse, helsefagkurs kan føre til en spennende karriere i en raskt voksende bransje. Helsepersonell er svært ettertraktet, og helse-feltet byr på mange jobbmuligheter. Et helsekurs kan være nøkkelen til nye jobbmuligheter, flere studiemuligheter, og forfremmelse. Andre helsekurs kan hjelpe deg å følge lidenskapen din, og føre din karriere i en ny retning.

Hvor mye koster det å ta et kurs i helsefag?

Kostnadene ved å ta et kurs i helsefag varierer sterkt fra land til land, og avhenge også av den spesifikke utdanningsinstitusjon, lengden på kurset og modus for levering av kurset. Hundrevis av topp-nivå kurs tilbys gratis på nettet ved ulike universiteter og helseinstitusjon som MOOCs, mens andre kurs, sommerskoler og sertifikater krever betaling av et gebyr eller skoleavgift. Noen av kostnadene kan dekkes av f.eks. stipend, eller i enkelte tilfeller finansieres av arbeidsgiver. Ettersom kursene har en annerledes struktur enn fullstendige grader, kan de i noen tilfeller ikke tilfredsstille kravene til offentlig støtte.

Hvorfor ta et nettbasert kurs innen helsefag?

Nettbaserte kurs i helsefag er utformet for å gi studentene mest mulig selvstendighet og fleksibilitet i sine studier til en lav pris, eller til og med gratis. Studenter på nettbaserte kurs i helse kan skaffe seg fullstendige vitnemål og attester over Internett, på sammen måte skaffe seg kunnskap, forståelse og ferdigheter som er nødvendige for å konkurrere i det stadig voksende feltet. Noen helsekurs omfatter også praktisk trening med pasienter eller lab, erfaring kan ikke tas fullt på nettet, og det kan her kreves gjennomføring av relevant praksis.

HT