close

Filtre

Se resultater

Helsekurs i Antwerpen i Belgia 2021

Kurs er individuelt tilbudt klasser som har råd til høyere utdanning muligheter i ulike områder av studien. Ved å ta en rekke klasser fokusert i én kategori, kan studentene forfølge et sertifikat eller grad i sitt interessefelt.Belgia er kjent som hjertet av Europa og et knutepunkt for internasjonal nettverksbygging. Som internasjonale studenter i Belgia du være omgitt av et flerkulturelt… Les mer

Kurs er individuelt tilbudt klasser som har råd til høyere utdanning muligheter i ulike områder av studien. Ved å ta en rekke klasser fokusert i én kategori, kan studentene forfølge et sertifikat eller grad i sitt interessefelt.

Belgia er kjent som hjertet av Europa og et knutepunkt for internasjonal nettverksbygging. Som internasjonale studenter i Belgia du være omgitt av et flerkulturelt samfunn.

Antwerpen har en variert og vellykket scene for høyere utdanning. Høyskoler og flere universiteter har slått leir i denne byen som starter med Universitetet i Antwerpen, Plantin Høgskolen Artesis Høgskolen og mange flere.

Helsekurs i Antwerpen i Belgia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Institute of Tropical Medicine
Brussel , Belgia +1 Mer

The Postgraduate kurs i Tropical Medicine og internasjonal helse gir helsepersonell med et bredt og tverrfaglig opplæring.

The Postgraduate kurs i Tropical Medicine og internasjonal helse gir helsepersonell med et bredt og tverrfaglig opplæring. -
Kurs
Fulltid
5 måneder
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter