HEALTHCARESTUDIES.NO

Sjekk ut På nett Helsekurs i Europa 2019/2020

Kurs er individuelt tilbudt klasser som har råd til høyere utdanning muligheter i ulike områder av studien. Ved å ta en rekke klasser fokusert i én kategori, kan studentene forfølge et sertifikat eller grad i sitt interessefelt.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Helsekurs i Europa På nett

56 Resultater i Master, Europa, Nettstudier Filter

SRHR: politikk, styring og finansiering (SRHR pol)

Royal Tropical Institute (KIT)
Kombinert nett & campus Heltid studier 3 uker Mai 2020 Nederland Amsterdam

Dette kurset tar for seg de sentrale problemstillinger i godt styresett for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR) responser, inkludert HIV, komplekse politiske og økonomiske terrenget ved utvikling av politikk og strategiske planer? Mors helse, familieplanlegging, unges helse, abort og HIV, og de retningslinjer og strategier som tar disse, er blant de mest internasjonalisert og til en viss grad politisert av alle helseproblemer.

Ekspert i kroppsskade vurdering

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Nettstudier Heltid studier 12 måneder September 2020 Spania Madrid

Takket være kroppsskadevurderingseksperten, vil du kunne tilegne deg de nødvendige ferdighetene for å etablere protokollene og metodene for å vurdere kroppskader; Utvikle ekspertteknikken i de forskjellige patologiene for vurdering av kroppsskader. Dette programmet er ment for de som er interessert i å bli eksperter på vurdering av skaden takket være utarbeidelse av meninger med ekspert vitenskapelig og teknisk grunnlag.

Senior tekniker i ansikt til ansikt protes Audiology

Universidad Europea
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Spania Villaviciosa de Odón + 1 fler

Med høyere utdanningssyklus i protetisk audiologi studerer du arbeidsplassopplæringsmodulen i de mest anerkjente arbeidsstedene i Spania: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) og utlandet (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Kurs i neonatology

Unitelma Sapienza
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Italia Roma Spania Spania Online Mexico Mexico Online Australia Australia Online USA USA Online Canada Canada Online + 11 fler

I dette kurset leger og sykepleiere få omfattende kunnskap om sykdommer hos premature og fullbårne barn, inkludert den underliggende fysiologi og ledelse. De får også klinisk kompetanse i akutt gjenoppliving og alle prosedyrer som kreves i Neonatal Intensive Care Unit.

Online kurs: Overlevelsesanalyse

Elevate Health
Nettstudier Deltid 3 uker Kontakt skolen Nederland Netherlands Online

Denne online medisinske kurset vil gi en introduksjon til overlevelsesanalyse og dekke mange av de typer overlevelsesdata og analyseteknikker som regelmessig oppstår i epidemiologisk forskning. Den nødvendige statistiske teorien vil bli presentert, men kurset vil fokusere på praktiske eksempler, med vekt på å tilpasse dataanalyse til det aktuelle forskningsspørsmålet. Lab sessjonene gir studentene mulighet til å bruke teorien til ekte datasett ved hjelp av den gratis statistiske programvaren R.

Kurs i Master Herbalist - CPD

International Open Academy
Nettstudier Heltid studier Deltid 60 dager Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Folk har behandlet sykdommer, mentalt og fysisk, med urter i tusenvis av år. Hver landsby pleide å ha sin egen Master Herbalist, en spesialist som ville behandle dem rundt dem med sin kunnskap om den naturlige verden og de botemidler vi finner i planter.

Kurs i pet pleie / veterinær assistent

International Career Institute
Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

En karriere i dyr omsorg eller kjæledyr omsorg industrien appellerer til de med medfødte kjærlighet for kjæledyr og dyr generelt. Hvis du elsker den furry og kosete og omsorg for den utemmede, kan det være lurt å vurdere å yte bistand til veterinær leger.

ekspert - ekspert på apotek og apotek

Campus Universitario Europeo
Nettstudier Heltid studier Deltid 6 måneder September 2020 Spania Marbella En Coruña Madrid + 3 fler

Takket være ekspert Pharmacy og Farmasi får en solid utdanning, som gjør det mulig å tilegne seg teoretisk og praktisk kunnskap som er nødvendig for å praktisere Technician

Universitet ekspert i anestesi, sedasjon og lungeredning

Formación Alcalá
Nettstudier Deltid 3 - 7 måneder September 2020 Spania Jaén

Antall timer og kreditter: 525 timer og 21 studiepoeng

Ekspert på spiseforstyrrelser og fedme

Escuela Europea de Salud
Nettstudier Deltid 2 - 6 måneder September 2020 Spania Madrid

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive med en tablet eller laptop (valg) og Vurderingen vil bli aktivert plattform for å reflektere effekten av interaksjoner mellom veileder-student / a, som er reflektert i ...

Teoretisk spesialiseringskurs og psykoanalytisk praksis

Academia de Psicoanalisis
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Spania Madrid + 2 fler

Sigmund Freud demonstrerte ved å skape den psykoanalytiske doktrinen at alle våre atferd, følelser og måter å knytte seg til hverandre er bestemt av ubevisste motivasjoner ukjente for oss selv, men ikke mindre mektige. Slike motivasjoner refererer til et faghistorie, en historie som ikke uttrykkes som en fortid kronologisk "overgått", men som en her og nå i permanent gjentagelse. Lenkene som gjør oss til å snakke vesener, historien som en person kommer til poeng, som en struktur, en skjebne for faget. Når vi lytter til pasienter, finner vi spor av denne skjebnen i alle aspekter av deres virkelighet: økonomisk, profesjonell, affektiv, seksuell, så vel som en dyp uenighet om personen med alle disse tingene som enigmatisk bor i henne. Ønsker å vite om dette, stiller posisjonen som psykoanalyse plasserer, en verdig stilling i forhold til den overveldende karakteren til det andres ønske. Etikk i psykoanalyse, overføring gjennom, installerer et gap mellom hva som er skrevet om meg og selve spørsmålet. Hva vil jeg ha? Hvordan vil jeg leve livet mitt? Akademiet for psykoanalyse representerer, fra reisen gjennom disse veikryssene, et felles vekstrom og begrenser menneskelig ubehag. Slike er det punktet hvor forskning og terapi sammenfaller. Hvem ignorerer, gjentar. Hvem er villig til å vite ... som vil ha et liv.

Course in Nanotechnology and Nanomedicine: Approaches for targeted drug delivery and advanced nanotherapeutics

E-Learning University of Athens
Nettstudier 10 uker Kontakt skolen Hellas Aten

First Aid at Work Course

Oplex Careers
Nettstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Selvfølgelig profesjonell ekspert narkotika registrering og regulatoriske saker

CESIF
Nettstudier Deltid 6 måneder Kontakt skolen Spania Spania Online

Kurs ekspert profesjonell Records og Regulatory Affairs er rettet mot akademikere og universitetsutdannede i området for helsefag og allierte Workers (farmasi, kjemi, biologi, etc.) eller studenter som kommer til deres kvalifikasjoner så vel som profesjonelle nylig sluttet den farmasøytiske industrien interessert i å anskaffe en spesialisering som tillater dem å gjennomføre sin faglige aktivitet i den sektoren.

Klinisk trening forskere kurs

Royal Veterinary College
Campus Nettstudier Heltid studier 1 - 3 år August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Klinisk trening Lærere på RVC utvikle faglig nivå forskning ferdigheter og klinisk erfaring som trengs for å stige til toppen av deres valgte felt