HEALTHCARESTUDIES.NO

Sjekk ut På nett Helsekurs i Europa 2019

Kurs er individuelt tilbudt klasser som har råd til høyere utdanning muligheter i ulike områder av studien. Ved å ta en rekke klasser fokusert i én kategori, kan studentene forfølge et sertifikat eller grad i sitt interessefelt.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Helsekurs i Europa På nett

56 Resultater i Master, Europa, Nettstudier Filter

SRHR: politikk, styring og finansiering (SRHR pol)

Royal Tropical Institute (KIT)
Kombinert nett & campus Heltid studier 3 uker Mai 2020 Nederland Amsterdam

Dette kurset tar for seg de sentrale problemstillinger i godt styresett for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR) responser, inkludert HIV, komplekse politiske og økonomiske terrenget ved utvikling av politikk og strategiske planer? Mors helse, familieplanlegging, unges helse, abort og HIV, og de retningslinjer og strategier som tar disse, er blant de mest internasjonalisert og til en viss grad politisert av alle helseproblemer.

Ekspert i klinisk ledelse og ledelse

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Å utvikle ferdigheter, evner og kunnskaper som er nødvendige for å posisjonere klinikker som leder i modellen for fortreffelighet og pasienttilfredshet. Tilrettelegge prosesser som bidrar til å bygge kvalitet og sikre pasientens sikkerhet og tilfredshet.

Kurs: forskningsetikk: en introduksjon

Elevate Health
Nettstudier Deltid 6 uker Kontakt skolen Nederland Netherlands Online

Det er aldri mangel på spørsmål; det er svarene som er vanskeligere å fastslå. For eksempel, hva slags samtykke er passende for biobanker forskning? Når risikoen og fordelene med forskning på riktig balansert? Hva spesielle beskyttelsesmekanismer for å inkludere “utsatte” studiepopulasjoner? Hvordan kan vi sikre vitenskapelig redelighet i forskning? I løpet av dette kurset vil du takle disse og andre spørsmål, samtidig som de lærer å anvende teoretisk innsikt til nyere saker.

Kurs i neonatology

Unitelma Sapienza
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Italia Rome Spania Spain Online Mexico Mexico Online Australia Australia Online USA USA Online Canada Canada Online + 11 fler

I dette kurset leger og sykepleiere få omfattende kunnskap om sykdommer hos premature og fullbårne barn, inkludert den underliggende fysiologi og ledelse. De får også klinisk kompetanse i akutt gjenoppliving og alle prosedyrer som kreves i Neonatal Intensive Care Unit.

Senior tekniker i ansikt til ansikt protes Audiology

Universidad Europea
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Spania Villaviciosa de Odón + 1 fler

Med høyere utdanningssyklus i protetisk audiologi studerer du arbeidsplassopplæringsmodulen i de mest anerkjente arbeidsstedene i Spania: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) og utlandet (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Kurs i Crystal Healing - CPD

International Open Academy
Nettstudier Heltid studier Deltid 60 dager Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Er du interessert i helhetlig medisin? Er du nysgjerrig på naturlige og alternative metoder for helbredelse? Har du ønsket at du visste mer om krystallheling, slik at du kunne starte din egen praksis? Så er dette kurset for deg!

Kurs i tannhelsesekretær (dental bistå)

International Career Institute
Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Kanskje mer enn å ha en jobb som betaler godt, kan tannhelsesekretærer føles bra om det faktum at de hjelper mange mennesker oppnå bedre smiler. Hvis du er interessert i å oppnå ferdigheter som er ønsket av mange tannlege-arbeidsgivere, melde deg på ICI er tannhelsesekretær kurset. Våre kurs vil gi all den opplæringen du trenger for å være en pålitelig og kvalifisert tannhelsesekretær.

Massasjeterapeut kurs

Oplex Careers
Nettstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Vi tilbyr deg en online massasje terapi kurs for bare £ 29. Enten du trenger å lyse opp din CV, på jakt etter en karriere endring eller bare ønsker å lære noe nytt, er den elektroniske Massasjeterapi selvfølgelig ideelt for alle som ønsker å lære om massasje terapi og de helsemessige fordelene av denne praksisen.

ekspert - ekspert på apotek og apotek

Campus Universitario Europeo
Nettstudier Heltid studier Deltid 6 måneder September 2019 Spania Marbella A Coruña Madrid + 3 fler

Takket være ekspert Pharmacy og Farmasi får en solid utdanning, som gjør det mulig å tilegne seg teoretisk og praktisk kunnskap som er nødvendig for å praktisere Technician

Ekspert på spiseforstyrrelser og fedme

Escuela Europea de Salud
Nettstudier Deltid 2 - 6 måneder September 2019 Spania Madrid

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive med en tablet eller laptop (valg) og Vurderingen vil bli aktivert plattform for å reflektere effekten av interaksjoner mellom veileder-student / a, som er reflektert i ...

Course in Nanotechnology and Nanomedicine: Approaches for targeted drug delivery and advanced nanotherapeutics

E-Learning University of Athens
Nettstudier 10 uker Kontakt skolen Hellas Athens

Teoretisk spesialiseringskurs og psykoanalytisk praksis

Academia de Psicoanalisis
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Spania Madrid + 2 fler

Sigmund Freud demonstrerte ved å skape den psykoanalytiske doktrinen at alle våre atferd, følelser og måter å knytte seg til hverandre er bestemt av ubevisste motivasjoner ukjente for oss selv, men ikke mindre mektige. Slike motivasjoner refererer til et faghistorie, en historie som ikke uttrykkes som en fortid kronologisk "overgått", men som en her og nå i permanent gjentagelse. Lenkene som gjør oss til å snakke vesener, historien som en person kommer til poeng, som en struktur, en skjebne for faget. Når vi lytter til pasienter, finner vi spor av denne skjebnen i alle aspekter av deres virkelighet: økonomisk, profesjonell, affektiv, seksuell, så vel som en dyp uenighet om personen med alle disse tingene som enigmatisk bor i henne. Ønsker å vite om dette, stiller posisjonen som psykoanalyse plasserer, en verdig stilling i forhold til den overveldende karakteren til det andres ønske. Etikk i psykoanalyse, overføring gjennom, installerer et gap mellom hva som er skrevet om meg og selve spørsmålet. Hva vil jeg ha? Hvordan vil jeg leve livet mitt? Akademiet for psykoanalyse representerer, fra reisen gjennom disse veikryssene, et felles vekstrom og begrenser menneskelig ubehag. Slike er det punktet hvor forskning og terapi sammenfaller. Hvem ignorerer, gjentar. Hvem er villig til å vite ... som vil ha et liv.

Universitet ekspert i akuttbehandling i ekstreme situasjoner og katastrofer

Formación Alcalá
Nettstudier Deltid 3 - 7 finn din doctor juris September 2019 Spania Jaén

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng

Selvfølgelig profesjonell ekspert narkotika registrering og regulatoriske saker

CESIF
Nettstudier Deltid 6 måneder Kontakt skolen Spania Spain Online

Kurs ekspert profesjonell Records og Regulatory Affairs er rettet mot akademikere og universitetsutdannede i området for helsefag og allierte Workers (farmasi, kjemi, biologi, etc.) eller studenter som kommer til deres kvalifikasjoner så vel som profesjonelle nylig sluttet den farmasøytiske industrien interessert i å anskaffe en spesialisering som tillater dem å gjennomføre sin faglige aktivitet i den sektoren.

Kurs i oppmerksomhet meditasjon for aktive liv

Of Course Learning
Nettstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online USA USA Online + 1 fler

Lær hvordan du bruker mindfulness meditasjon for å håndtere stress og angst, for å bedre konsentrasjon og fokus og bidra til å øke ytelsen og generelle velvære. Dagens verden er alltid i et rush, men Dr Candace Cheng, grunnleggeren av dere Productions, vil lære deg hvordan du kan oppleve det til fulle gjennom mindfulness og meditasjon ...