Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 3 Helsekurs i Farmakologi 2019

Melde deg på et kurs er en fantastisk måte for studenter å fordype seg i et bestemt emne som de ønsker å lære mer om. Kursene er ofte åpne for high school studenter og nyutdannede, noe som gir folk en måte å finne ut om et fagområde eller yrke er riktig for dem.

Hva er et kurs i farmakologi? Farmakologi kurs og programmer vanligvis gi studentene en bakgrunn i vitenskap, kjemi, biologi, og selv anatomi og fysiologi. Med dette under beltet, vil du gå videre for å lære det grunnleggende farmasøytisk vitenskap og studiet av reseptbelagte legemidler, narkotika utvikling og samhandling. Enten du er interessert i compounding og utvikling eller tildelingen av narkotika, bør farmakologi dekke alle baser.

Studenter som skriver seg inn i en farmakologi selvfølgelig ofte komme unna med en klarere følelse av deres karriereveier, samt en spesiell slipt på et bestemt aspekt av apoteket.Sine ferdigheter i vitenskapelig forskning, lesing og skriving, og patologi er generelt mye bedre.

Det er ingen måte perfekt forutsi kostnadene for en farmakologi selvfølgelig uten å vite detaljene i skolen eller situasjonen for studenten. Din beste alternativet er å diskutere undervisning med en økonomisk støtte ekspert for å se hva som gjelder for deg.

Faglige muligheter som oppstår på grunn av en farmakologi kurset kan variere fra en sjanse til å internere eller lærling som et apotek assistent til en karriere åpning i en farmakologi forskningslaboratorium. Selvfølgelig, hvis du ønsker å fortsette treningen og bli en lisensiert apoteket, er et kurs som dette alltid et flott sted å starte. Sysselsettingen er funnet i private og offentlige anlegg som sykehus, små bedrifter, forskningslaboratorier og militæret.

Et kurs i farmakologi kan sette deg på veien til å bli profesjonell farmakolog som du ønsker å være.For å komme i gang, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

3 Resultater i Farmakologi

Elevate Health

I løpet av dette Farmakoepidemiologi og Drug Safety-kurset vil du lære om typiske problemer (for eksempel forvirring ved indikasjon eller sjeldne bivirkninger) og ulike f ... [+]

Farmakoepidemiologi and Drug Safety

Farmakoepidemiologi og narkotikasikkerhet: et aktuelt problem

Med utsiktene til at enda mer innovative narkotikabehandlinger vil bli introdusert i de kommende årene, krever samfunnet nye tilnærminger til sammenlignende risiko / nyttevaluering, samt nye konsepter. Slike evalueringer utføres vanligvis bare når de relevante terapiene har blitt brukt mye i daglig praksis. Sikkerhets- og risikostyringsvurderingen av ulike medisinterapi utføres da innenfor rammen av observatoriske epidemiologiske studier (for eksempel å etablere bevis på "sikkerhet" og bevis på "effektivitet"). Dette er det logiske neste trinnet etter randomiserte kliniske studier, som er utviklet for å gi bevis på et stoffs "effekt".... [-]

Nederland Netherlands Online
September 2019
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
CESIF

Kurs ekspert profesjonell Records og Regulatory Affairs er rettet mot akademikere og universitetsutdannede i området for helsefag og allierte Workers (farmasi, kjemi, bio ... [+]

En som burde

Den Profesjonelle ekspertKurs Records og Regulatory Affairs er rettet mot akademikere og universitetsutdannede i området for helsefag og allierte Workers (farmasi, kjemi, biologi, etc.) eller studenter som kommer til deres kvalifikasjoner, samt fagfolk nylig sluttet den farmasøytiske industrien interessert i å anskaffe en spesialisering som tillater dem å gjennomføre sin faglige aktivitet i den sektoren.

MÅL

Målet med Profesjonelle ekspertKurs Records og Regulatory Affairs Det er å gi studentene en omfattende, dyp og praktisk innsikt i alle aspekter av reglene for registrering av medisiner, både nasjonalt og internasjonalt, samt alle nødvendige tekniske krav til markedsføringstillatelse av produkter med all helse og på kortest mulig tid.... [-]

Spania Spain Online
April 2019
Deltid
6 måneder
Nettstudie
Les mer på norsk
University of East Anglia

En tre-dagers boligfelt gir deg god mulighet til å samarbeide med å sette teorien i praksis ved å analysere virkelige data du samler i elvutredninger og økologiske studie ... [+]

En tre-dagers boligfelt gir deg god mulighet til å samarbeide med å sette teorien i praksis ved å analysere virkelige data du samler i elvutredninger og økologiske studier.

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Norwich
October 2019
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk